GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Glumac Armie Hammer optužen za silovanje

Glumac Armie Hammer optužen za silovanje
OPTUŽBE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.03.2021 / 11:37
Autor: SEEbiz / H
LOS ANGELES - Američki glumac Armie Hamer, poznat po ulozi u filmu "Skrivena ljubav", izgubio je sudjelovanje u dvama holivudskim projektima nakon optužbi za silovanje na društvenim mrežama, a u četvrtak je protiv njega sudsku tužbu podnijela mlada žena.

Hammerov odvjetnik Andrew Brettler nazvao je optužbe "skandaloznima" i rekao da je glumac sve svoje veze održavao "uz potpuni pristanak".

Optužbu o silovanju danas 24-godišnja žena podnijela je pošto je nekoliko žena na društvenim mrežama optužilo Hammera za emocionalno i tjelesno zlostavljanje te kazalo da je on imao nasilne seksualne fantazije.

Hammer (34), je tada odgovorio da neće odgovarati na "zlobne napade na mreži", no zbog njih je izgubio angažman u dva holivudska projekta.

U četvrtak je žena koja se predstavila samo kao Effie, rekla na konferenciji za novinare da je četiri godine održavala romantičnu vezu s glumcem koji je u to vrijeme bio u braku s televizijskom voditeljicom Elizabeth Chambers.

"Armie Hammer brutalno me silovao 24. travnja 2017. u Los Angelesu što je trajalo četiri sata, opetovano je udarao mojom glavom o zid, ozlijedio mi lice", ispričala je Effie.

Rekla je da je da počinio i druge nasilne radnje prema njoj na koje ona nije pristala.

Effie, koja živi u Europi, rekla je da je Hamera upoznala preko Facebooka 2016. i zaljubila se u njega. Ustvrdila je da je nakon navodnog silovanja trpjela traumatične "flashbackove" i imala suicidalne porive te da se osjeća krivom što nije ranije progovorila.

Armie Hammer potječe iz bogate poduzetničke obitelji, a proslavio se ulogama u filmovima "Društvena mreža" (The Social Network) te osobito "Call Me By Your Name", u Hrvatskoj prikazivanog pod naslovom "Skrivena ljubav".

Tagovi: Armie Hammer, silovanje, Effie, Elizabeth Chambers
PROČITAJ I OVO
Preminula Slađana Milošević
IN MEMORIAM
Preminula Slađana Milošević
BEOGRAD - Avangardna umetnica i pevačica Aleksandra Slađana Milošević preminula je danas u 69. godini, potvrdila je FoNetu njena prijateljica Biljana Petrović.
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
JASNA PORUKA
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
ZAGREB - Rebel Wilson napisala je autobiografsku knjigu “Rebel Rising” koja će biti objavljena 2. travnja i u kojoj opisuje svoje nekonvencionalno putovanje od odrastanja u Australiji do uspjeha u Hollywoodu.
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
ODUŠEVLJENJE
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
BEOGRAD - Brojne ljubitelje ex yu rocka i novog vala oduševila je audio snimka, koja je prije nekoliko dana objavljena na Instagram stranici Kontakt konferencije koja je minulog vikenda održana u Beogradu.
Preminuo Abdulah Sidran
IN MEMORIAM
Preminuo Abdulah Sidran
SARAJEVO - Legendarni bosanskohercegovački. pjesnik, prozaik i filmski scenarist Abdulah Sidran preminuo je u 80. godini, javlja Klix.ba.
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
IN MEMORIAM
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
PARIZ - Francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff preminuo je u petak u Sjedinjenim Državama u 98. godini, javlja francuska novinska agencija AFP.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE