GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Glastonbury festival najavljuje spektakularan live stream za 22. svibnja

Glastonbury festival najavljuje spektakularan live stream za 22. svibnja
NAJAVE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.04.2021 / 20:32
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Priča Glastonbury festivala počela je davne 1970. godine, kada su ulaznice koštale samo 1 GBP, a svaki posjetitelj festivala (bilo ih je samo 1500!) dobivao je s farme pola litre mlijeka besplatno.

Pedeset godina od prvog izdanja, festival Glastonbury još uvijek traje i raste - a mnogi ga smatraju najvećim i najboljim festivalom na svijetu. Poznat je po tome što ga u svake godine u lipnju posjećuje i do 200 tisuća ljudi, a ulaznice za prošlogodišnju 50. obljetnicu, na kojoj su trebali nastupiti Paul McCartney, Diana Ross i Taylor Swift, rasprodane su u samo 34 minute!

Prisiljen otkazati fizički festival drugu godinu zaredom, Glastonbury će u subotu, 22. svibnja, održati ekskluzivni globalni prijenos uživo - po prvi puta u svojoj povijesti - omogućavajući ljubiteljima glazbe da se povežu, podijele ovo posebno festivalsko iskustvo i otputuju u njegovo idilično prirodno okruženje, gdje god se na svijetu u tom trenutku nalazili.

Glastonbury festival za 2021. najavljuje Coldplay, Damon Albarn, Haim, IDLES, Jorja Smith, Kano, Michael Kiwanuka, Wolf Alice, DJ Honey Dijon i druge vrlo posebne glazbenike kao goste Glastonbury Worthy Farme na spektakularnom live stream događaju. Održat će se i brojna nenajavljena iznenađenja.

Dostupno samo onima koji kupe ulaznice, mrežni događaj bit će u cijelosti emitiran u četiri odvojene vremenske zone, a započet će 22. svibnja u 20 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Dio prihoda od događaja donirat će se trima glavnim humanitarnim partnerima Glastonburyja: Oxfamu, Greenpeaceu i WaterAidu, a također će pomoći u osiguranju povratka festivala 2022. godine.

Ulaznice su već u prodaji po cijeni od 23 eura, a publika iz regije svoje ulaznice može nabaviti na linku.

Također, bit će dostupno ograničeno izdanje plakata čiji prihod ide Stagehandu, fondu za zakulisne radnike, koji je posljednjih mjeseci zaobilazio državnu pomoć.

Emily Eavis iz organizacije izjavila je: „Nakon dva otkazivanja Glastonburyja, drago nam je najaviti naše prvo internetsko emitiranje, koje će sadržavati glazbene izvedbe uživo snimljene diljem imanja Worthy farme, na znamenitostima, uključujući Piramidu i, prvi put ikad, Kameni krug. Na njemu će se naći velik izbor umjetnika i izvođača koji su nam svi pružili ogromnu podršku pristavši sudjelovati u ovom događaju, predstavljajući farmu kakvu nikada prije niste vidjeli. Bit će tu i vrlo posebnih gostovanja i suradnji. Nadamo se da će ovo dovesti dašak Glastonburyja i njegove energije u vaše domove i da će nam se barem na jednu noć ljudi iz cijelog svijeta moći pridružiti na ovom zajedničkom putovanju kroz farmu! “

Najavljuje se izuzetno ambiciozna produkcija, koju je snimio poznati režiser nominiran za nagradu Grammy, Paul Dugdale, a koji također stoji iza svjetskih turneja Ariane Grande i Taylor Swift režiranih za Netflix. Program će zajednički promovirati i producirati pionirski britanski livestream Driift, koji je vodio globalno uspješne prijenose uživo za umjetnike među kojima su Nick Cave, Laura Marling, Biffy Clyro, Niall Horan i Kylie Minogue.

Tagovi: Glastonbury festival, live stream, Coldplay, Damon Albarn, Haim, Paul McCartney, Diana Ross, Taylor Swift
PROČITAJ I OVO
Preminula Slađana Milošević
IN MEMORIAM
Preminula Slađana Milošević
BEOGRAD - Avangardna umetnica i pevačica Aleksandra Slađana Milošević preminula je danas u 69. godini, potvrdila je FoNetu njena prijateljica Biljana Petrović.
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
JASNA PORUKA
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
ZAGREB - Rebel Wilson napisala je autobiografsku knjigu “Rebel Rising” koja će biti objavljena 2. travnja i u kojoj opisuje svoje nekonvencionalno putovanje od odrastanja u Australiji do uspjeha u Hollywoodu.
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
ODUŠEVLJENJE
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
BEOGRAD - Brojne ljubitelje ex yu rocka i novog vala oduševila je audio snimka, koja je prije nekoliko dana objavljena na Instagram stranici Kontakt konferencije koja je minulog vikenda održana u Beogradu.
Preminuo Abdulah Sidran
IN MEMORIAM
Preminuo Abdulah Sidran
SARAJEVO - Legendarni bosanskohercegovački. pjesnik, prozaik i filmski scenarist Abdulah Sidran preminuo je u 80. godini, javlja Klix.ba.
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
IN MEMORIAM
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
PARIZ - Francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff preminuo je u petak u Sjedinjenim Državama u 98. godini, javlja francuska novinska agencija AFP.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE