GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

George Clooney od medija traži da ne objavljuju fotografije njegove djece

George Clooney od medija traži da ne objavljuju fotografije njegove djece
MOLBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.11.2021 / 07:23
Autor: SEEbiz / H
LOS ANGELES - Glumac George Clooney pozvao je medije da ne objavljuju fotografije njegove djece kako ih ne bi doveli u opasnost.

Clooneyeva supruga Amal svjetski je poznata odvjetnica za ljudska prava i često pred sud izvodi zločince, što njihovu djecu čini potencijalnom metom osvete.

"Priroda posla moje supruge izaziva konfrontacije s terorističkim skupinama zbog čega poduzimamo sve mjere opreza kako bi nam obitelj bila sigurna", kaže Clooney u pismu koje je objavio Variety.

"Ne možemo zaštiti našu djecu ako ih bilo koja publikacija stavi na naslovnicu".

Holivudska zvijezda pismo je adresirala na "Daily Mail i druge publikacije". Pojasnio je da ga je na pismo potaknulo to što je u medijima vidio objavljene fotografije jednogodišnje kćeri glumice Billie Lourd.

Billie Lourd je kći pokojne glumice Carrie Fisher.

"Ja sam javna ličnost i prihvaćam da su intruzivne fotografije cijena koju moram platiti za obavljanje svoga posla, ali naša djeca to nisu", kaže se u pismu.

"Nikad nismo prodavali fotografije naše djece, nismo ih objavljivali na društvenim mrežama i nikada to ne činimo jer bismo na taj način njihove i naše živote doveli u opasnost. Ne u paranoidnu opasnost, nego u stvarnu opasnost, sa stvarnim posljedicama", napisao je.

"Nadamo se da se slažete s tim da potreba prodaje oglasa nije veća od potrebe da nedužna djeca ne postanu mete osvete", istaknuo je.

Amal i George Clooney imaju blizance stare četiri godine.

Clooney je već imao prijepore s Daily Mailom, britanskim tabloidom koji je svoje agresivno novinarstvo o slavnim osobama uspješno plasirao u Sjedinjenim Državama populističkom online verzijom.

Glumac je 2014. optužio list zbog izmišljenog članka o tomu da se njegova buduća punica protivi predstojećem braku s Amal.

Uredništvo se tada ispričalo, a Clooney se na isprici zahvalio, no poručio je da ispriku ne prihvaća.

Tagovi: George Clooney, Amal Clooney, Carrie Fisher
PROČITAJ I OVO
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
OTKRIĆA
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
ZAGREB - Željko Bebek se na društvenim mrežama prisjetio rada u grupi Bijelo dugme te otkrio da se nedavno sastao s Goranom Bregovićem kako bi pregovarao o novoj turneji. Nažalost, to se neće dogoditi.
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
IN MEMORIAM
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
ZAGREB - Ivan Roca, poznati redatelj spotova iz devedesetih, a koji se 2004. godine počeo baviti bioterapijom, preminuo je u ranim pedesetima. Potvrdio je to njegov prijatelj Ivan Salečić.
Otvara se Venecijanski bijenale
DOGAĐAJI
Otvara se Venecijanski bijenale
VENECIJA - Međunarodna izložba vizualnih umjetnosti Venecijanski bijenale službeno se u subotu otvara za posjetitelje.
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper
KONCERTI
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper

BERLIN - Legendarni njemački elektro-pop bend Kraftwerk održat će svoj jedini ovogodišnji koncert u Njemačkoj u baroknoj opernoj kući Semper u istočnom gradu Dresdenu 14. rujna.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE