GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Gelato Sisters donose vedre retro vibracije (VIDEO)

Gelato Sisters donose vedre retro vibracije (VIDEO)
SINGL
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.11.2020 / 16:31
Autor: SEEbiz / Dnevnik.hr
ZAGREB - Retro kraljice Gelato Sisters objavile su svoju verziju nezaboravnog klasika ''Moja posljednja i prva ljubavi''.

Retro kraljice donose nam samo vedre vibracije u svojoj verziji nezaboravnog klasika koji je u originalnu otpjevala neponovljiva diva hrvatske glazbe - Tereza Kesovija.

''Pjesma 'Moja posljednja i prva ljubavi'' sama se nametnula kao najavni singl našeg albuma nakon Nedinog nastupa u prvoj epizodi emisije 'Tvoje lice zvuči poznato'. Zapravo, zahvaljujući tom nastupu smo shvatile koliko ljudi vole tu pjesmu i koliko je,na kraju krajeva, lijepa.", otkrile su Gelato Sisters.

Pjesmu prati i video spot u prepoznatljivom stilu Gelato Sisters, smješten u 60-e godine prošlog stoljeća, u slatkom iščekivanju poziva voljene osobe, a nakon kojeg slijedi odlazak na plesnjak.

"Snimanje spota, kao i svako naše druženje, proteklo je u odličnom raspoloženju. Na kraju su nam se pridružili i naši dečki koje od milja zovemo 'The Popsicle Bend' koji nas uvijek prate i podržavaju, kako na koncertima tako i na snimanjima.", izjavile su Gelato Sisters.

Tagovi: Gelato Sisters, Tereza Kesovija
PROČITAJ I OVO
Weinsteinu poništena presuda za spolno zlostavljanje
EPILOG
Weinsteinu poništena presuda za spolno zlostavljanje
NEW YORK - Žalbeni sud New Yorka poništio je u četvrtak presudu bivšem holivudskom producentu Harveyju Weinsteinu zbog spolnog zlostavljanja 2020., slučaja koji je doveo do pokreta #MeToo.
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
TEATAR
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
ZAGREB - Predstava "Anđeo od leda" Arpada Schillinga u ZKM-u će biti premijerno prikazana u petak, 26. travnja. Reprizne izvedbe na rasporedu su 27. i 28. travnja.
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
OTKRIĆA
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
ZAGREB - Željko Bebek se na društvenim mrežama prisjetio rada u grupi Bijelo dugme te otkrio da se nedavno sastao s Goranom Bregovićem kako bi pregovarao o novoj turneji. Nažalost, to se neće dogoditi.
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
IN MEMORIAM
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
ZAGREB - Ivan Roca, poznati redatelj spotova iz devedesetih, a koji se 2004. godine počeo baviti bioterapijom, preminuo je u ranim pedesetima. Potvrdio je to njegov prijatelj Ivan Salečić.
Otvara se Venecijanski bijenale
DOGAĐAJI
Otvara se Venecijanski bijenale
VENECIJA - Međunarodna izložba vizualnih umjetnosti Venecijanski bijenale službeno se u subotu otvara za posjetitelje.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE