GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Filmovi na platformi Croatian.film pogledani 50.000 puta

Filmovi na platformi Croatian.film pogledani 50.000 puta
KRATKOMETRAŽNI FILM
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.04.2020 / 11:31
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Od pokretanja platforme Croatian.film prije nešto više od dva mjeseca hrvatski kratkometražni filmovi koji se na njoj prikazuju besplatno, pogledani su čak 50 tisuća puta.

Bilježi se i veliki broj ulazaka na stranicu, posjetilo ih je oko 68 tisuća jedinstvenih korisnika koji su pregledali stranice 400 tisuća puta.

Najviše posjeta ostvareno je iz Hrvatske, Srbije, Sjedinjenih Američkih Država, Njemačke te Bosne i Hercegovine, objavljeno je na web stranici projekta.

Top deset najgledanijih filmovi su "Gamer girl" (Irena Jukić Pranjić, 2016.), "Pametnice" (Sonja Tarokić i Hana Jušić, 2010.), "Imaš ti neku priču" (Dario Juričan, 2010.), "Igra malog tigra" (Jasna Nanut, 2015.), "Bila soba" (Mladen Stanić, 2018.), "Marija" (Juraj Primorac, 2017.), "Ritki zrak" (Šimun Šitum, 2016.), "Med i mliko" (Marko Jukić, 2016.), "Kontraofenziva" (Jakov Nola, 2017.) i Dan Marjana (Igor Jelinović, 2015.)

Nositelj projekta je Umjetnička organizacija Zagreb Film Festival i on se nadovezuje na natjecateljski program Kockice ZFF-a, a pokrenut je kako bi se dala pozornost uratcima koji unatoč kvaliteti nakon nastupa na festivalima nerijetko ostanu nezapaženi.

Tagovi: Croatian.film, Jasna Nanut, Hana Jušić, Irena Jukić Pranjić Mladen Stanić, Dario Juričan,
PROČITAJ I OVO
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
TEATAR
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
ZAGREB - Predstava "Anđeo od leda" Arpada Schillinga u ZKM-u će biti premijerno prikazana u petak, 26. travnja. Reprizne izvedbe na rasporedu su 27. i 28. travnja.
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
OTKRIĆA
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
ZAGREB - Željko Bebek se na društvenim mrežama prisjetio rada u grupi Bijelo dugme te otkrio da se nedavno sastao s Goranom Bregovićem kako bi pregovarao o novoj turneji. Nažalost, to se neće dogoditi.
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
IN MEMORIAM
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
ZAGREB - Ivan Roca, poznati redatelj spotova iz devedesetih, a koji se 2004. godine počeo baviti bioterapijom, preminuo je u ranim pedesetima. Potvrdio je to njegov prijatelj Ivan Salečić.
Otvara se Venecijanski bijenale
DOGAĐAJI
Otvara se Venecijanski bijenale
VENECIJA - Međunarodna izložba vizualnih umjetnosti Venecijanski bijenale službeno se u subotu otvara za posjetitelje.
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE