GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Film Jure Pavlovića otvorio 14. Mostar film festival

Film Jure Pavlovića otvorio 14. Mostar film festival
FESTIVALI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.10.2020 / 07:50
Autor: SEEbiz / H
MOSTAR - Projekcijom filma "Mater" hrvatskog redatelja Jure Pavlovića u petak je otvoren 14. Mostar film festival (MOFF) kojemu je na čelu glumac Slaven Knezović, a koji gledatelji mogu pratiti u autokinu te online zbog epidemije koronavirusa.

Direktor MOFF-a, hrvatski i bosanskohercegovački glumac Slaven Knezović rekao je kako se druženje uz film zbog epidemije koronavirusa jedino moglo organizirati u formi autokina.

"Nismo se predali i mislimo da će ljudima dobro doći što u ovo vrijeme mogu biti u masi, a opet biti izolirani i uživati u filmovima. Doveli smo raznovrstan program i najbolje što se može pogledati u regiji i šire, za svakoga smo odabrali ponešto, a Mostarcima poručujem da se ne boje koronavirusa, da dođu i uživaju u filmovima u ugodnom društvu", kazao je Knezović.

U okviru natjecateljskog dijela programa prikazat će se deset filmova. Među tim ostvarenjima stručni ocjenjivački sud će odabrati najbolje glavne i sporedne glumce te nagraditi najboljeg debitanta.

U petak je prikazan i dokumentarni film „Indexi“, prvi glazbeni dokumentarac o popularnoj glazbenoj grupi.

Za vrijeme festivala održat će se i Masterclass radionice putem online platforme između regionalnih glumaca, redatelja, producenata sa studentima glumačkih akademija.

Zahvaljujući suradnji s Tuzla film festivalom (TFF) svi filmovi natjecateljskog dijela programa bit će dostupni i na online platformi TFF-a.

Tagovi: Mostar Film Festival, Slaven Knezović, Jure Pavlović
PROČITAJ I OVO
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper
KONCERTI
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper

BERLIN - Legendarni njemački elektro-pop bend Kraftwerk održat će svoj jedini ovogodišnji koncert u Njemačkoj u baroknoj opernoj kući Semper u istočnom gradu Dresdenu 14. rujna.
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
FILMOVI
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
ZAGREB - Nakon svjetske premijere na filmskom festivalu Black Nights u Tallinnu (PÖFF), te projekcijama na raznim svjetskim festivalima u Trstu, Haagu, Beogradu, Sopotu, Wisbadenu, Arrasu i drugdje, dugometražni igrani film redatelja Marka Šantića i koscenarista Marka Šantića, Gorana Vojnovića i Sare Hribar ZBUDI ME od 25. travnja stiže u kina diljem zemlje.
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
FRANŠIZA
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
KOPENHAGEN - Muzej iluzija, originalni hrvatski brend koji danas postoji na već više od pedeset lokacija diljem svijeta, otvoren je i u popularnoj ulici Strøget u samom centru Kopenhagena, kao dosad najveći privatni europski muzej te globalno prepoznate franšize.
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
STAVOVI
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
ZAGREB - "Nemoguće da nisu znali, svi su znali, svi koji su uključeni direktno u ta snimanja, produkcije.. To je znakovito, tko se od njega sad ograđuje i kako."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE