GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Fedde Le Grand stiže u Revelin

Fedde Le Grand stiže u Revelin
DOGAĐAJI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.09.2022 / 16:43
Autor: SEEbiz
DUBROVNIK - Najpoznatiji dubrovački klub, koji je nedavno proglašen 22. najboljim klubom na svijetu, Culture Club Revelin, svake večeri popunjen je kao da je ljetna sezona tek u začetku dok se gostovanja nekih od najjačih imena svjetske DJ scene tek događaju ili trebaju dogoditi.

Tako je početak rujanskog ljeta u Revelinu obilježila Sam Divine, headlinerica nekih od najvećih svjetskih klubova, prva dama Defecteda i nezaobilazna karika globalne scene house svijeta. Posjetitelji Culture Cluba Revelin napunili su plesni podij do zadnjeg mjesta a poneseni atmosferom hipnotizirajućih ritmova, u neponovljivoj atmosferi kluba unutar zidina starih čak 500 godina, nisu dopuštali da večer završi, već su plesom u dupkom punom Revelinu dočekali dubrovačko jutro.

Kako bi ljeto i u rujnu nastavilo biti iznimno zanimljivo, vruće i plesno Revelin je za rujan pripremio odlična DJ gostovanja koja su upravo upotpunjena informacijom da u Dubrovnik 13. rujna stiže miljenik hrvatske publike, DJ superstar koji sam ne krije koliko obožava, Hrvatsku i njenu publiku, veliki - Fedde Le Grand!

Iako su ovako velika DJ imena predviđena obično za gostovanja u srpnju ili kolovozu, kada jadranskom obalom prolazi najviše turista a većina koncerata i nastupa budu po inerciji puna, Culture Club Revelin je svog omiljenog samoprozvanog rezident Dj-a bukirao za rujan ciljano.

Osim činjenica da u Dubrovniku ljeto i sezona traju do listopada, a da klub svojim gostima želi pružiti najbolju glazbenu ponudu kroz sve mjsec u godini, presudila je i okolnost da Fedde Le Grand 7. rujna slavi svoj 45. rođendan pa se njegov nastup 13. rujna u Culture Clubu Revelin može smatrati rođendanskim, što znači da će atmosfera biti vrlo slavljenička! Iako Fedde gostuje u Hrvatskoj godinama i nastupa po našim najvećim festivalima, obzirom kakvu je video razglednicu napravio kao posvetu upravo Dubrovniku i Revelinu, uz rečenicu „In case you wonder why I love Croatia“, ovaj njegov slavljenički nastup nešto je što se ne smije propustiti jer te večeri spojit će se energije kakve do sada još nisu mogle biti doživljene.

Osim gore navedenog, rujansko ljeto u Revelinu zvuči privlačno i zbog ostalih DJ gostovanja i zanimljivih događanja.

Ovog petka, 9. rujna, u klubu Revelin nastupaju Phil&Derek, začetnici svjetski poznate platforme i projekta Cercle. Cercle se u elektronskom svijetu prati kao plesni kult u kojem se spajaju nevjerojatne lokacije s vrhunskom glazbom i virtuoznim DJ interpretacijama a njihovi impresivni sessioni i genijalni DJ setovi samo na Youtubeu do sada su pregledani čak 622 milijuna puta! Nakon njihovog posljednjeg rasprodanog nastupa na krovnom platou tvrđave Revelin, ove godine Cercleovci preuzimaju glavnu pozornicu unutar zidina kluba. Koliko je projekt Cercle moćan i jak, a ujedno i jedan od najboljih promotora Hrvatske kao turističke destinacije pokazuje informacija da je set koji je tada sniman na krovnoj terasi Culture Cluba Revelin u Dubrovniku pregledan čak 12 milijuna puta! Uz ostala videa iz Hrvatske, sveukupno 20 milijuna ljudi bar 3 sata gledalo je najljepše kadrove naših najljepših destinacija.

U Dubrovniku se ovaj tjedan po prvi put održava SONIC festival. Ovaj novi festival sasvim posebnim konceptom želi postaviti temelj za vanserijski događaj o kojem će se još dugo pričati. Za prvo izdanje osmišljen je model „From Fort to Fort“ koji donosi plesni koncept u kojem posjetitelji 'migriraju' od jedne impresivne lokacije, točnije, tvrđave, do druge a sveukupno 12 sati programa. Na jednoj od najljepših lokacija na otvorenom, tvrđavi Lovrjenac, program pod nazivom Sunset Session počinje u 17 sati, i traje do ponoći, nakon čega se, pod nazivom Midnight Session, zabava seli u kultni Culture Club Revelin unutar impozantnih zidina tvrđave Revelin i traje sve do jutra.

U petak, 16. rujna, pozornicu Culture Cluba Revelin, preuzima mali kralj techna i veliki ambasador elektronske glazbene scene - Technasia.
Osnovana od strane Charlesa Sieglinga i Amila Khana 1996. godine, trinaest godina Technasia je napredovala kao DJ duo i stvarala jedinstvenu fuziju istoka i zapada. Nakon toga Charles nastavlja samostalno vodeći Technasiju posljednjih 12 godina kao projekt jednog čovjeka. Kad je DJ, Charles uvijek svira na tri playera, prikazujući staromodnu umjetnost 'rezanja i grebanja' ploča. Uživo, Technasia vodi publiku na nezaboravnu glazbenu vožnju gdje Charles doslovno postaje one-man band, ponekad svirajući klavijature, udaraljke i akustične instrumente.

Tagovi: Fedde Le Grand, Culture Club Revelin, Technasia
PROČITAJ I OVO
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper
KONCERTI
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper

BERLIN - Legendarni njemački elektro-pop bend Kraftwerk održat će svoj jedini ovogodišnji koncert u Njemačkoj u baroknoj opernoj kući Semper u istočnom gradu Dresdenu 14. rujna.
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
FILMOVI
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
ZAGREB - Nakon svjetske premijere na filmskom festivalu Black Nights u Tallinnu (PÖFF), te projekcijama na raznim svjetskim festivalima u Trstu, Haagu, Beogradu, Sopotu, Wisbadenu, Arrasu i drugdje, dugometražni igrani film redatelja Marka Šantića i koscenarista Marka Šantića, Gorana Vojnovića i Sare Hribar ZBUDI ME od 25. travnja stiže u kina diljem zemlje.
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
FRANŠIZA
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
KOPENHAGEN - Muzej iluzija, originalni hrvatski brend koji danas postoji na već više od pedeset lokacija diljem svijeta, otvoren je i u popularnoj ulici Strøget u samom centru Kopenhagena, kao dosad najveći privatni europski muzej te globalno prepoznate franšize.
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
STAVOVI
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
ZAGREB - "Nemoguće da nisu znali, svi su znali, svi koji su uključeni direktno u ta snimanja, produkcije.. To je znakovito, tko se od njega sad ograđuje i kako."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE