GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dobrotvorni E-koncert za Hrvatski glazbeni zavod

Dobrotvorni E-koncert za Hrvatski glazbeni zavod
POHVALNO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.05.2020 / 14:42
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Rotary E-klub Hrvatska Vas poziva na dobrotvorni E-koncert, koji će se održati u ponedjeljak 4. svibnja u 20 sati u izravnom prijenosu na YouTube kanalu.

Troje naših svjetski poznatih glazbenika - gitarist Petrit Çeku, pijanistica Martina Filjak, te violončelistica Kajana Pačko - nastupit će iz svojih domova.

E-koncertom želimo pomoći obnovu koncertne dvorane i zgrade Hrvatskog glazbenog zavoda, koja je netom nakon renovacije pretrpjela golemu materijalnu štetu uslijed potresa. E-koncert možete slušati iz svojih domova na sljedeći način:
1. “kupite ulaznicu”, tj. donirajte preporučeni iznos od 100 ili više HRK do nedjelje 3. svibnja na:

Ime računa: Rotary E-Klub Hrvatska E-koncert
IBAN: HR0723400091511068625
SWIFT: PBZGHR2X
Privredna banka Zagreb d.d. Zagreb, Radnička cesta 50

2. pošaljite e-mail sa svojim punim imenom i prezimenom na: prijava.ekoncert@gmail.com. Na Vaš e-mail natrag poslat ćemo Vam link za spajanje na E-koncert jedan sat prije početka prijenosa.

Cjelokupni iznos prikupljen prodajom ulaznica, tj.donacija, bit će u potpunosti doniran Hrvatskom glazbenom zavodu.

- Nakon E-koncerta pozivamo Vas na E-druženje i razgovor s umjetnicima, Rotary članovima te predstavnicima Hrvatskog glazbenog zavoda - u 21 sat na platformi Microsoft Teams. Tom prilikom ćemo i objaviti aktualno stanje te prikupljeni iznos donacija. Ako želite sudjelovati na E-druženju preporučamo da unaprijed instalirate Microsoft Teams aplikaciju na svojim mobilnim uređajima, a link za spajanje poslat ćemo Vam zajedno s linkom za E-koncert. Podržimo zajedno najstariju koncertnu dvoranu u Zagrebu i vratimo “hramu glazbe” njegov izgubljeni sjaj, a mnogobrojnim umjetnicima i glazbenicima njihovu omiljenu pozornicu, poručuju iz Rotary E-kluba Hrvatska.

Tagovi: Hrvatski glazbeni zavod, Petrit Çeku, Martina Filjak, Kajana Pačko, potres u Zagrebu, Rotary E-klub Hrvatska
PROČITAJ I OVO
Preminula Slađana Milošević
IN MEMORIAM
Preminula Slađana Milošević
BEOGRAD - Avangardna umetnica i pevačica Aleksandra Slađana Milošević preminula je danas u 69. godini, potvrdila je FoNetu njena prijateljica Biljana Petrović.
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
JASNA PORUKA
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
ZAGREB - Rebel Wilson napisala je autobiografsku knjigu “Rebel Rising” koja će biti objavljena 2. travnja i u kojoj opisuje svoje nekonvencionalno putovanje od odrastanja u Australiji do uspjeha u Hollywoodu.
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
ODUŠEVLJENJE
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
BEOGRAD - Brojne ljubitelje ex yu rocka i novog vala oduševila je audio snimka, koja je prije nekoliko dana objavljena na Instagram stranici Kontakt konferencije koja je minulog vikenda održana u Beogradu.
Preminuo Abdulah Sidran
IN MEMORIAM
Preminuo Abdulah Sidran
SARAJEVO - Legendarni bosanskohercegovački. pjesnik, prozaik i filmski scenarist Abdulah Sidran preminuo je u 80. godini, javlja Klix.ba.
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
IN MEMORIAM
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
PARIZ - Francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff preminuo je u petak u Sjedinjenim Državama u 98. godini, javlja francuska novinska agencija AFP.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE