GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dino Guščić prvim singlom krenuo na dugo putovanje (VIDEO)

Dino Guščić prvim singlom krenuo na dugo putovanje (VIDEO)
PRVIJENAC
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.09.2020 / 07:17
Autor: SEEbiz / Dnevnik.hr
ZAGREB - Neki ga od milja zovu rapskim grdelinom, ali ovaj mladi slavuj zapravo je izniman talent koji upravo započinje svoju profesionalnu glazbenu karijeru.

Dino je dočekao svoje jutro, a s prvim singlom "Čekam jutro" kreće na putovanje koje će za njega biti, prema svemu sudeći, obasjano najvećim svjetlima reflektora.

Pjesma označava početak suradnje s Croatia Recordsom, ali i sjajnim glazbenikom Andrejem Babićem, vođom benda Markiz koji stoji iza brojnih hitova. Andrej je skladao glazbu na tekst rapsko-zagrebačkog književnika Krešimira Butkovića, dok je zajedno s producentom Ivanom Božanićem radio aranžman.

Videospot potpisuje Mario Borščak, a snimljen je u cijelosti na Rabu te se uz Dinu u njemu pojavljuje Kraljica Hrvatske, Maja Lončarević koja je također s Raba.

"Otkad sam krenuo na ovaj glazbeni put uvijek sam imao jasan cilj, baviti se glazbom i doći do uspjeha.", kaže Dino koji je počeo pjevati s tri ili četiri godine uz oca i djeda koji su pjevali u klapi, te je uspješno završio osnovnu glazbenu školu. Suradnju s Andrejem Babićem opisuje kao jedno novo i predivno iskustvo koje ga je odvelo do novih poznanstava.

Sve je jasno, Dino kreće na put do zvijezda, a prva pjesma je pravi dokaz da će svoje ciljeve vrlo brzo ostvariti.

Tagovi: Dino Guščić, Krešimir Butković, Zlatko Turkalj, Markiz, Croatia Records, Andrej Babić
PROČITAJ I OVO
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
TEATAR
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
ZAGREB - Predstava "Anđeo od leda" Arpada Schillinga u ZKM-u će biti premijerno prikazana u petak, 26. travnja. Reprizne izvedbe na rasporedu su 27. i 28. travnja.
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
OTKRIĆA
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
ZAGREB - Željko Bebek se na društvenim mrežama prisjetio rada u grupi Bijelo dugme te otkrio da se nedavno sastao s Goranom Bregovićem kako bi pregovarao o novoj turneji. Nažalost, to se neće dogoditi.
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
IN MEMORIAM
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
ZAGREB - Ivan Roca, poznati redatelj spotova iz devedesetih, a koji se 2004. godine počeo baviti bioterapijom, preminuo je u ranim pedesetima. Potvrdio je to njegov prijatelj Ivan Salečić.
Otvara se Venecijanski bijenale
DOGAĐAJI
Otvara se Venecijanski bijenale
VENECIJA - Međunarodna izložba vizualnih umjetnosti Venecijanski bijenale službeno se u subotu otvara za posjetitelje.
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE