GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Culture Impact Conference 2020: Umovi iz regije i svijeta traže rješenje za pad povjerenja

Culture Impact Conference 2020: Umovi iz regije i svijeta traže rješenje za pad povjerenja
DOGAĐAJI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.10.2020 / 13:06
Autor: SEEbiz
NOVI SAD - Pored prijeteće recesije i smanjenog plasmana roba i usluga, kompanije u regioji treba brinuti i vjerojatni pad povjerenja unutar timova i na relaciji uposlenik – poslodavac, koji vode u brojne socio-ekonomske posljedice. Na ovo upozoravaju organizatori Culture Impact Conference 2020, vodećeg regionalnog dešavanja za menadžment i HR na našim prostorima.

To je ujedno i razlog zašto se konferencija koji okuplja najnaprednije kompanije iz regije i svijeta oko teme organizacijske kulture ove godine bavi prije svega pitanjem povjerenja i iznalaženjem rješenja za probleme na ovom polju.

Culture Impact Conference 2020 se ove godine održava od 29. studenoga do 1. prosinca, i u sklopu trodnevne agende ima čak 18 predavača. Predviđene su radionice, panel diskusije, predavanja i virtuelna druženja, budući da se konferencija u skladu sa preporukama održava online – putem platforme Zoom.

Učesnici će imati priliku da čuju Brajana Robertsona, tvorca Holacracy - revolucionarnog sustava menadžmenta koji isključuje tradicionalnu hijerarhiju, ali i da prođu kroz dvosatni workshop Sari Van Poelje, svijetskog stručnjaka za agilnost, inovacije i liderstvo. Preostali izuzetni predavači dolaze iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, i Slovenije, te je većina predavanja, panel diskusija i radionica na jezicima sa teritorije bivše Jugoslavije.

Kompletna agenda dostupna je na sajtu konferencije , a karte se kupuju putem narudžbe na office@culturemanagement.rs ili putem sajta GigsTix. Ulaznice po nižim cijenama su dostupne samo do kraja listopada, zbog čega vam savjetujemo brzu kupnju.

Impact sponzori konferencije su kompanije Hooloovoo i Vega IT Sourcing, dok su Gold sponzori Direct Media United Solutions i Vip mobile. Naš portal je medijski pokrovitelj događaja.

Tagovi: Culture Impact Conference 2020
PROČITAJ I OVO
Preminula Slađana Milošević
IN MEMORIAM
Preminula Slađana Milošević
BEOGRAD - Avangardna umetnica i pevačica Aleksandra Slađana Milošević preminula je danas u 69. godini, potvrdila je FoNetu njena prijateljica Biljana Petrović.
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
JASNA PORUKA
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
ZAGREB - Rebel Wilson napisala je autobiografsku knjigu “Rebel Rising” koja će biti objavljena 2. travnja i u kojoj opisuje svoje nekonvencionalno putovanje od odrastanja u Australiji do uspjeha u Hollywoodu.
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
ODUŠEVLJENJE
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
BEOGRAD - Brojne ljubitelje ex yu rocka i novog vala oduševila je audio snimka, koja je prije nekoliko dana objavljena na Instagram stranici Kontakt konferencije koja je minulog vikenda održana u Beogradu.
Preminuo Abdulah Sidran
IN MEMORIAM
Preminuo Abdulah Sidran
SARAJEVO - Legendarni bosanskohercegovački. pjesnik, prozaik i filmski scenarist Abdulah Sidran preminuo je u 80. godini, javlja Klix.ba.
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
IN MEMORIAM
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
PARIZ - Francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff preminuo je u petak u Sjedinjenim Državama u 98. godini, javlja francuska novinska agencija AFP.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE