GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Broadway: Bruce Springsteen nastupa samo za cijepljene

Broadway: Bruce Springsteen nastupa samo za cijepljene
POVRATAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.06.2021 / 08:27
Autor: SEEbiz/Beta
NEW YORK - Američki pjevač Bruce Springsteen vratio se ovog vikenda s nastupom uživo pred publikom, u nazočnosti člana njegovog benda i guvernera New Jerseyja.

Sedamdesetjednogodišnji roker iz New Jerseyja već je održao 236 nastupa u istom formatu od listopada 2017. i prosinca 2018., tijekom kojih govori o svom životu, radu i izvodi pjesme kojima ilustrira svoje putovanje.

Springsteen je prva zvijezda koja će nastupiti u New Yorku u zatvorenoj dvorani kazališta St. James, od kada je grad ponovno otvoren nakon 15-mjesečne pauze zbog zavidnih ograničenja, a od rujna vraća se i većina predstava.

Springsteen planira s bendom na turneju sljedeće godine, a na Broadwayu će nastupiti do 4. rujna.

Oduševljeni povratkom, obožavatelji su rokera snažno ohrabrili da ih mora umiriti kako nastup ne bi trajao cijelu noć.

Njegov dugogodišnji gitarist Stephen Van Zant izazvao je ovacije kad je zauzeo svoje mjesto u publici, a pridružio mu se i guverner New Jerseyja Phil Murphy.

"Lijepo je vidjeti večeras kako svi ti ljudi sjede jedni pored drugih bez maski. Kakva godina. "Na ovom sam planetu 71 godinu i nikada nisam vidio nešto slično", rekao je Springsteen.

Gledatelji su morali imati dokaz da su cijepljeni da bi ušli u kazalište St. James, što je izazvalo prosvjed nekolicine "antivaxera" koji su pred ulazom u kamp vikali da Springstin promiče segregaciju.

Tagovi: bruce springsteen, broadway, cijepljenje, segregacija, antivaxeri
PROČITAJ I OVO
Weinsteinu poništena presuda za spolno zlostavljanje
EPILOG
Weinsteinu poništena presuda za spolno zlostavljanje
NEW YORK - Žalbeni sud New Yorka poništio je u četvrtak presudu bivšem holivudskom producentu Harveyju Weinsteinu zbog spolnog zlostavljanja 2020., slučaja koji je doveo do pokreta #MeToo.
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
TEATAR
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
ZAGREB - Predstava "Anđeo od leda" Arpada Schillinga u ZKM-u će biti premijerno prikazana u petak, 26. travnja. Reprizne izvedbe na rasporedu su 27. i 28. travnja.
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
OTKRIĆA
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
ZAGREB - Željko Bebek se na društvenim mrežama prisjetio rada u grupi Bijelo dugme te otkrio da se nedavno sastao s Goranom Bregovićem kako bi pregovarao o novoj turneji. Nažalost, to se neće dogoditi.
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
IN MEMORIAM
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
ZAGREB - Ivan Roca, poznati redatelj spotova iz devedesetih, a koji se 2004. godine počeo baviti bioterapijom, preminuo je u ranim pedesetima. Potvrdio je to njegov prijatelj Ivan Salečić.
Otvara se Venecijanski bijenale
DOGAĐAJI
Otvara se Venecijanski bijenale
VENECIJA - Međunarodna izložba vizualnih umjetnosti Venecijanski bijenale službeno se u subotu otvara za posjetitelje.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE