GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Britney Spears i Backstreet Boys objavili zajedničku pjesmu

Britney Spears i Backstreet Boys objavili zajedničku pjesmu
PROJEKTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.12.2020 / 13:18
Autor: SEEbiz / H
LOS ANGELES - Pop pjevačica Britney Spears možda se suzdržava od nastupa uživo u znak prosvjeda zbog uloge njezina oca kao skrbnika, no to je nije zaustavilo u objavljivanju nove pjesme s Backstreet Boysima.

Objavljen u četvrtak navečer, novi singl "Matches" udružuje pop pjevačicu s kolegama iz kasnih 90-ih, pop idolima Backstreet Boysima.

"Kakav SJAJAN dan ... tražili smo suradnju poput ove tijekom posljednjih 20 godina i danas je taj dan!!", napisali su Backstreet Boysi na Twitteru. "#BritneyXBackstreet je napokon stigao! #Matches je sada izašao na Glory Deluxeu @britneyspears."

"Glory Deluxe", koji je objavljen u petak, drugo je izdanje albuma Spears iz 2016., njezin deveti po redu studijski uradak. Uz dodatnu pjesmu "Matches", uključuje "Swimming in the Stars", još jedan singl koji je pop pjevačica snimila prije više godina i objavila 2. prosinca.

Teška je godina za Spears, čiju je bitku za uklanjanje oca kao skrbnika njezina imanja - posao koji je obavljao od njezina sloma 2008. - pojačao pokret #FreeBritney na društvenim mrežama.

Jamie Spears je zbog zdravstvenih problema odustao od toga da joj bude skrbnik u rujnu 2019., a zamijenio ga je privremeni skrbnik Jodi Montgomery

“Moja klijentica obavijestila me je da se boji svog oca. Neće nastupati sve dok je njezin otac zadužen za njezinu karijeru", rekao je odvjetnik Britney Spears Samuel D. Ingham III u studenom tijekom saslušanja provedenog putem telefona i video konferencije.

Ilustracija: PopCrush

Tagovi: Britney Spears, Backstreet Boys
PROČITAJ I OVO
Preminula Slađana Milošević
IN MEMORIAM
Preminula Slađana Milošević
BEOGRAD - Avangardna umetnica i pevačica Aleksandra Slađana Milošević preminula je danas u 69. godini, potvrdila je FoNetu njena prijateljica Biljana Petrović.
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
JASNA PORUKA
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
ZAGREB - Rebel Wilson napisala je autobiografsku knjigu “Rebel Rising” koja će biti objavljena 2. travnja i u kojoj opisuje svoje nekonvencionalno putovanje od odrastanja u Australiji do uspjeha u Hollywoodu.
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
ODUŠEVLJENJE
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
BEOGRAD - Brojne ljubitelje ex yu rocka i novog vala oduševila je audio snimka, koja je prije nekoliko dana objavljena na Instagram stranici Kontakt konferencije koja je minulog vikenda održana u Beogradu.
Preminuo Abdulah Sidran
IN MEMORIAM
Preminuo Abdulah Sidran
SARAJEVO - Legendarni bosanskohercegovački. pjesnik, prozaik i filmski scenarist Abdulah Sidran preminuo je u 80. godini, javlja Klix.ba.
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
IN MEMORIAM
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
PARIZ - Francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff preminuo je u petak u Sjedinjenim Državama u 98. godini, javlja francuska novinska agencija AFP.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE