GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bondova djevojka, glumica Olga Kurylenko u karanteni

Bondova djevojka, glumica Olga Kurylenko u karanteni
KARANTENA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.03.2020 / 11:23
Autor: SEEbiz / H

KIJEV - Ukrajinska glumica i manekenka Olga Kurylenko u nedjelju je na Instagramu otkrila da je pozitivna na koronavirus te da je u karanteni.

Četrdesetogodišnja glumica koja je glumila Camille Montes, Bondovu djevojku u filmu 'Quantum of Solace' 2008. zajedno s Danielom Craigom, napisala je da je "bolesna već gotovo tjedan dana" te da su joj glavni simptomi "temperatura i umor".

Svojim je obožavateljima poručila: "Pazite na sebe i shvatite ovo ozbiljno!”, uz objavu fotografije s pogledom kroz prozor njezina stana.

Kurylenko se pridružuje sve duljem popisu međunarodnih selebritija zaraženih koronavirusom, piše Hollywood Reporter.

Supružnici Tom Hanks i Rita Wilson nedavno su objavili da su pozitivni na koronavirus te da su u samoizolaciji u Australiji.

Tijekom vikenda je zbog liječenja od zaraze koronavirusom u bolnici izavršio i predsjednik Universal Musica Lucian Grainge

I supruga kanadskog premijera Justina Trudeaua pozitivna je na koronavirus, a u zarazu sumnja i supermodel Heidi Klum. Ona je u petak objavila da se još nije testirala jer ne uspijeva stupiti u kontakt s liječnicima.

Kurylenko je najpoznatija po glavnim ulogama u serijalu filmova o Jamesu Bondu, točnije filmu 'Quantum of Solace' te po znanstveno-fantastičnom filmu 'Oblivion' iz 2013. u kojemu joj je filmski partner bio Tom Cruise.

Glumila je i u povijesnoj satiri Armanda Iannuccija 'The Death of Stalin' i Terry Gilliamovom 'The Man Who Killed Don Quixote' s Adamom Driverom.

Nedavno je završila produkciju na filmu 'The Bay Of Silence', trileru redateljice Paule van der Oest u kojemu glume Claes Bang (The Square) i Brian Cox (Succession).

Ruski mediji pišu da glumica živi u Londonu već deset godina, no na Instagramu nije otkrila gdje je u samoizolaciji.

"Temperaturu skidam paracetamolom, uzimam vitamine, pijem svježu limunadu i jedem češnjak..., dobar je za imunitet", napisala je.

Tagovi: Olga Kurylenko, koronavirus, karantena, James Bond,
PROČITAJ I OVO
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
TEATAR
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
ZAGREB - Predstava "Anđeo od leda" Arpada Schillinga u ZKM-u će biti premijerno prikazana u petak, 26. travnja. Reprizne izvedbe na rasporedu su 27. i 28. travnja.
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
OTKRIĆA
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
ZAGREB - Željko Bebek se na društvenim mrežama prisjetio rada u grupi Bijelo dugme te otkrio da se nedavno sastao s Goranom Bregovićem kako bi pregovarao o novoj turneji. Nažalost, to se neće dogoditi.
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
IN MEMORIAM
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
ZAGREB - Ivan Roca, poznati redatelj spotova iz devedesetih, a koji se 2004. godine počeo baviti bioterapijom, preminuo je u ranim pedesetima. Potvrdio je to njegov prijatelj Ivan Salečić.
Otvara se Venecijanski bijenale
DOGAĐAJI
Otvara se Venecijanski bijenale
VENECIJA - Međunarodna izložba vizualnih umjetnosti Venecijanski bijenale službeno se u subotu otvara za posjetitelje.
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE