GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Austin Butler zbog snimanja Elvisa nije vidio obitelj tri godine

Austin Butler zbog snimanja Elvisa nije vidio obitelj tri godine
ULOGA ŽIVOTA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.12.2022 / 08:46
Autor: SEEbiz / H
LOS ANGELES - Američki glumac Austin Butler za Variety je otkrio da svoju obitelj nije vidio čak tri godine dok se pripremao za ulogu kralja rock and rolla u glazbenoj drami 'Elvis'.

Austin je imao otprilike godinu i pol za pripremu prije nego što je počelo snimanje biografskog film redatelja Baza Luhrmanna.

"Pripremao sam se s redateljem Bazom Luhrmannom, a potom sam otputovao na snimanje u Australiju. Mjesecima nisam ni s kim razgovarao. Samo sam razmišljao o Elvisu i sve vrijeme sam ga imitirao", kazao je.

"Bio sam fokusiran isključivo na ulogu. Čak sam neprestano govorio poput njega pa sam jednom na isti način razgovarao telefonom sa svojom sestrom, a ona me upitala što mi je", ispripovijedao je u intervjuu Varietyju.

Luhrmannov film dokumentira Presleyjev meteorski uspon do superzvijezde pedesetih godina prošlog stoljeća i istražuje složen odnos glazbene legende s njegovim menadžerom Tomom Parkerom kojega glumi Tom Hanks.

Butler je i ranije govorio o efektu koji je na njega imala uloga Elvisa. Priznao je da je gotovo u potpunosti 'izgubio dodir' sa samim sobom i vlastitom osobnošću.

No istaknuo je da ni za čim ne žali i da je bio spreman učiniti sve kako bi film postigao uspjeh.

U toj je namjeri uspio jer 'Elvis' je ostvario zaradu od 276 milijuna dolara.

U razgovoru za Variety je rekao i da mu je uloga Elvisa pomogla da izađe iz vlastite zone komfora.

"Ranije nisam plesao ni pjevao u javnosti jer sam bio vrlo sramežljiv", priznao je.

Tagovi: Austin Butler, Elvis Presley, Baz Luhrmann
PROČITAJ I OVO
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper
KONCERTI
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper

BERLIN - Legendarni njemački elektro-pop bend Kraftwerk održat će svoj jedini ovogodišnji koncert u Njemačkoj u baroknoj opernoj kući Semper u istočnom gradu Dresdenu 14. rujna.
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
FILMOVI
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
ZAGREB - Nakon svjetske premijere na filmskom festivalu Black Nights u Tallinnu (PÖFF), te projekcijama na raznim svjetskim festivalima u Trstu, Haagu, Beogradu, Sopotu, Wisbadenu, Arrasu i drugdje, dugometražni igrani film redatelja Marka Šantića i koscenarista Marka Šantića, Gorana Vojnovića i Sare Hribar ZBUDI ME od 25. travnja stiže u kina diljem zemlje.
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
FRANŠIZA
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
KOPENHAGEN - Muzej iluzija, originalni hrvatski brend koji danas postoji na već više od pedeset lokacija diljem svijeta, otvoren je i u popularnoj ulici Strøget u samom centru Kopenhagena, kao dosad najveći privatni europski muzej te globalno prepoznate franšize.
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
STAVOVI
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
ZAGREB - "Nemoguće da nisu znali, svi su znali, svi koji su uključeni direktno u ta snimanja, produkcije.. To je znakovito, tko se od njega sad ograđuje i kako."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE