GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

AS Holding i Oaza sponzori ovogodišnjeg AJB DOC Film Festivala

AS Holding i Oaza sponzori ovogodišnjeg AJB DOC Film Festivala
SPONZORI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.08.2022 / 10:26
Autor: SEEbiz
SARAJEVO - Sarajevo opet postaje grad filma, jer od 9.-13. septembra AJB DOC Festival po peti put otvara vrata za sve ljubitelje iznimnih filmova i one koji prepoznaju značaj dokumentarnog filma.

Cijeneći vrijednosti kulture i vrhunsku produkciju naslova koji se prikazuju na AJB DOC filmskom festivalu, AS Holding i kompanija Oaza jučer su potpisali Ugovor o sponzorstvu. Ovim će, jedan od najpoznatijih domaćih brendova voda Oaza biti službena voda Festivala, a AS Holding sponzor i prijatelj ovog značajnog filmskog dešavanja.

„ Podržavajući AJB DOC Film Festival, AS Holding i Oaza promovišu autentičnost, istinu, hrabrost, pravdu, toleranciju različitosti i kosmopolitizam, a sve su to vrijednosti koje i sami njegujemo u svojoj korporativnoj kulturi. Dokumentaristi su hrabri ljudi ispred svog vremena i bilo da se radi o autorima ili festivalima, želimo ih podržati „ - istakao je Ethem Numić, direktor Direkcije za marketing i razvoj AS Holdinga.

AJB DOC Film Festival, osim prikazivanja filmova, njeguje i druženja s autorima, izložbe i druge popratne sadržaje koji stvaraju ambijent za upoznavanje i razmjenu iskustava, a AS Holding i Oaza ovim sponzorstvom žele biti dijelom platforme za ideje i nove projekte.

„ Al Jazeera Balkans i Al Jazeerin festival dokumentarnog filma AJB DOC su jako ponosni na saradnju sa AS Holdingom. U vremenu i mjestu u kojem živimo, odgovorne kompanije poput AS Holdinga održavaju u životu naš kulturni milje i to se mora prepoznati i cijeniti. Uz sve to, mi kao dio jednog velikog svjetskog brenda, imamo čast sarađivati sa drugim velikim brendovima, a AS Holding i njegove kompanije poput Vispaka, Oaze, AC Food-a, Klasa i ostalih, predstavljaju jedan od najboljih brendova koje Bosna i Hercegovina ima“ – naveo je Edhem Fočo, direktor Aljazeera Network.

Tagovi: AS Holding, Oaza, AJB DOC Film Festival, Ethem Nujić
PROČITAJ I OVO
Preminula Slađana Milošević
IN MEMORIAM
Preminula Slađana Milošević
BEOGRAD - Avangardna umetnica i pevačica Aleksandra Slađana Milošević preminula je danas u 69. godini, potvrdila je FoNetu njena prijateljica Biljana Petrović.
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
JASNA PORUKA
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
ZAGREB - Rebel Wilson napisala je autobiografsku knjigu “Rebel Rising” koja će biti objavljena 2. travnja i u kojoj opisuje svoje nekonvencionalno putovanje od odrastanja u Australiji do uspjeha u Hollywoodu.
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
ODUŠEVLJENJE
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
BEOGRAD - Brojne ljubitelje ex yu rocka i novog vala oduševila je audio snimka, koja je prije nekoliko dana objavljena na Instagram stranici Kontakt konferencije koja je minulog vikenda održana u Beogradu.
Preminuo Abdulah Sidran
IN MEMORIAM
Preminuo Abdulah Sidran
SARAJEVO - Legendarni bosanskohercegovački. pjesnik, prozaik i filmski scenarist Abdulah Sidran preminuo je u 80. godini, javlja Klix.ba.
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
IN MEMORIAM
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
PARIZ - Francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff preminuo je u petak u Sjedinjenim Državama u 98. godini, javlja francuska novinska agencija AFP.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE