GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Antologija Miše Kovača najprodavanije domaće izdanje

Antologija Miše Kovača najprodavanije domaće izdanje
NA VRHU
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.05.2020 / 13:46
Autor: SEEbiz
ZAGREB - "Antologija" Miše Kovača, najprodavanije je domaće izdanje prema službenoj top listi Hrvatske diskografske udruge.

Šesterostruka CD kompilacija sa 131 pjesmom po Mišinom izboru najopsežniji je presjek karijere naše glazbene legende, a obuhvaća kolekciju pjesama od samih početaka njegovog glazbenog stvaralaštva sve do najnovijeg razdoblja.

Ovo bogato opremljeno izdanje dolazi s knjižicom na 52 stranice koja osim zanimljivih tekstova sadrži rijetke fotografije Miše Kovača autora Stanka Karamana, Marka Čolića i Ivice Jakića te one iz privatne arhive supruge Lidije i arhive Jugotona, odnosno Croatia Recordsa. Mišin put od mladog pjevača vanserijskog talenta do velike glazbene ikone odlučili su istražiti mnogi ljubitelji glazbe koji već pet tjedana otkako je "Antologija" objavljena pokazuju veliki interes za ovim ekskluzivnim izdanjem.

Među deset najprodavanijih izdanja nalazi se osam koje je objavio Croatia Records, pa je tako drugo najprodavanije domaće izdanje posljednji studijski album Mije Dimšić "Sretan put", na trećem mjestu nalazi se "Diskobiografija" Josipe Lisac, četvrto mjesto drži kultni album "Time" istoimenog benda, na petom mjestu je kompilacija "Kozmički Dalmatinac" Olivera Dragojevića, šesto mjesto zauzeo je J.R. August s prvijencem "Dangerous Waters", osmo mjesto drži album "Ja sam na te ponosan" Tarapana Banda, dok se na devetom mjestu nalazi kompilacija "Veliki hitovi za djecu" iz edicije "50 originalnih pjesama".

Tagovi: Antologija Miše Kovača, Mišo Kovač, Croatia Records, Josipa Lisac, Oliver Dragojević
PROČITAJ I OVO
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
TEATAR
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
ZAGREB - Predstava "Anđeo od leda" Arpada Schillinga u ZKM-u će biti premijerno prikazana u petak, 26. travnja. Reprizne izvedbe na rasporedu su 27. i 28. travnja.
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
OTKRIĆA
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
ZAGREB - Željko Bebek se na društvenim mrežama prisjetio rada u grupi Bijelo dugme te otkrio da se nedavno sastao s Goranom Bregovićem kako bi pregovarao o novoj turneji. Nažalost, to se neće dogoditi.
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
IN MEMORIAM
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
ZAGREB - Ivan Roca, poznati redatelj spotova iz devedesetih, a koji se 2004. godine počeo baviti bioterapijom, preminuo je u ranim pedesetima. Potvrdio je to njegov prijatelj Ivan Salečić.
Otvara se Venecijanski bijenale
DOGAĐAJI
Otvara se Venecijanski bijenale
VENECIJA - Međunarodna izložba vizualnih umjetnosti Venecijanski bijenale službeno se u subotu otvara za posjetitelje.
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE