GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kada Ana dobije domaći zadatak

Kada Ana dobije domaći zadatak
POLITIKA I ODLUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.04.2020 / 21:22
Autor: Marko Majić
KOLUMNA - Premijerka Srbije Ana Brnabić je opet danas vadila kestenje iz vatre. Njen posao je da preuzima udarce i krivicu za gomile neodmerenih i opasnih odluka koje donosi predsednik Aleksandar Vučić.

Ana je fikus sa domaćim zadatkom. Vreća za boks. Ana je loš policajac a predsednik je dobar policajac. On se pojavljuje neočekivano i rešava stvar. Pravedno.

Posle čuvene tajne uredbe Vlade od 28. marta u kojom je propisano da je za sve informacije u vezi sa koronavirusom isključivo zadužen Кrizni štab na čijem je čelu premijerka Ana Brnabić, palo je i prvo noćno hapšenje zbog širenja panike i lažnih vesti u vanrednom stanju...

Novinarka Nove.rs Ana Lalić, koja je prethodne večeri uhapšena zbog izveštavanja o stanju u Kliničkom centru Vojvodine, jutros je puštena.

Ana Brnabić je nakon toga dobila domaći zadatak da kaže da je širenje lažnih vesti u vanrednom stanju “ozbiljan prekršaj”, ali da neće biti privođenja, čak ni onih ljudi koji govore laži da bi ih iskoristili za političke napade”.

Jutros je Ana bila mnogo ljuta. Pa kako sada u ovom odsutnom trenutku kada nam vasceli svet zavidi na merama u suzbijanju koronavirusa, našli su se neki izdajnici srpskog naroda, koji šire lažne vesti, pa kaže:

- Neću „da dam izgovor Harlemu Desiru (predstavniku OEBS-a za slobodu medija), Tanji Fajon (evroparlamentarki) i ostalima da pričaju kako u Srbiji ne postoji sloboda medija! I tako, kad je Srbija postavila DOMAĆI ZADATAK u vreme vanrednog stanja svim ostalim državama Evrope i širom sveta kako se informišu građani, kako se daju transparentne informacije i ko i kako ih daje...Zato što ćemo ja i ministar unutrašnjih poslova ili ministar zdravlja raditi tri ili četiri sata dnevno, pre ću raditi tri ili četiri sata dnevno i toliko manje spavati, ali neću dati da se senka stavi na sve ono što je Srbija do sada uradila, pre svega u slobodi medija i pravovremenom informisanju građana, rekla je Brnabić.

Ana ne razume da je senka pala na nju i na sve što radi. Predsedniku ionako više niko ništa ne veruje...

U skladu sa narodnom izrekom „nisam majko propala što sam se kockala nego što sam se vadila“, možemo očekivati premijerkin dalji sunovrat...Nego, kada će da dotakne dno?

Tagovi: Ana Brnabić, Aleksandar Vučić, Ana Lalić, Tanja Fajon, korona virus, državna tajna, Vlada Srbije, otok Krk, ostrvo Krk
PROČITAJ I OVO
Građani su ogorčeni zbog neuspješne države
NEPOVJERENJE U VLADU
Građani su ogorčeni zbog neuspješne države
KOLUMNA - Podrška većine građana strašnom činu rastrojenog mladića na Markovu trgu nije iz razloga što vole i podržavaju nasilje već zato što se osjećaju prevarenima za svo ovo vrijeme demokracije u kojoj smo od potencijalne Švicarske postali impotentnom Hrvatskom.
Rastrojeni pojedinci, bolesno društvo
PUCNJI NA MARKOVU TRGU
Rastrojeni pojedinci, bolesno društvo
KOLUMNA - Hrvatska je u psihozi, a niti političari niti mediji ne pomažu rastrojenoj naciji.
Kružno gospodarstvo imperativ za održivi oporavak od koronakrize
KAKO DALJE?
Kružno gospodarstvo imperativ za održivi oporavak od koronakrize
KOLUMNA - Kružno gospodarstvo je model proizvodnje i potrošnje koji uključuje i koncepte dijeljenja, zakupa, ponovne upotrebe, popravka, obnavljanja te recikliranja postojećih materijala i proizvoda što je dulje moguće.
Država-tigar: Indonezija profitira od trgovinskog rata i privlači velike investitore
AZIJSKI TIGROVI
Država-tigar: Indonezija profitira od trgovinskog rata i privlači velike investitore
KOLUMNA - Kad stručnjaci analiziraju aktualne svjetske ekonomske trendove, njihov fokus uperen je velikim dijelom prema najdinamičnijoj regiji svijeta.
Kulturhack, epizoda 1: Umetnost je rad (VIDEO)
KAKO DO NOVCA?
Kulturhack, epizoda 1: Umetnost je rad (VIDEO)
KOLUMNA - Poslednjih godina sprovode se razna istraživanja o finansiranjima u kulturi i umetnosti, kao i prihodima koje umetnici ostvaruju svojim radom.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE