GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ana i državna tajna

Ana i državna tajna
TUROBNA STVARNOST
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.03.2020 / 14:25
Autor: Marko Majić
KOLUMNA - Kada pomislite da više nista ne može da nas iznenadi, stvarnost vas demantuje. Broj respiratora u Srbiji je državna tajna!

U to nas uverava premijerka Ana Brnabić i tvrdi da je tako u svim ozbiljnim državama.

Javnost već nekoliko dana ne može da sazna tačan broj respiratora u Srbiji, a odgovor na to pitanje izbegavali su da daju kako zvnaičnici medicinskih ustanova, tako i javni funcioneri.

Na pitanje novinara zašto Ministarstvo zdravlja nabavlja po hitnom postupku 15 novih respiratora kada je juče na konferenciji predsednik Aleksandar Vučić rekao da ih ima dovoljno, premijerka objašnjava da se nabavka odvija za svaki slučaj, a ne zato što ovih aparata nema dovoljno.

"Ja vam kažem da ima dovoljno. Nabavka novih aparata za ventilaciju pluća je da bi sistem bio "200 posto siguran".

Premijerka je svakim danom sve oštrija u obraćanima javnosti. Umesto da nas ubedi da je situacija pod kontrolom, ona svojim nastupima upravo radi suprotno. Ana Brnabić deluje beskompromisno i strogo kao i predsednik, usvojila je retoriku, promenila izraz lica, boju glasa…Mutirala je.

Ko bi ikada pomislio da potiče sa predivnog ostrva Krka i Baške. Duh i vedrina primoraca, nažalost nije ostavila traga … Aleksandar Vučić je iznedrio kreaturu po svojoj meri, Anu.

Tagovi: Ana Brnabić, Aleksandar Vučić, korona virus, državna tajna, Vlada Srbije, otok Krk, ostrvo Krk
PROČITAJ I OVO
Smrt koronavirusu, sloboda narodu
POMAKNUTA STVARNOST
Smrt koronavirusu, sloboda narodu
KOMENTAR - Situacija u kojoj se svijet nalazi zbog koronavirusa, doista je ozbiljna. U to nitko ne sumnja.
Potez menadžmenta Valamara vratio povjerenje investitora
TRŽIŠTE KAPITALA
Potez menadžmenta Valamara vratio povjerenje investitora
KOLUMNA - Dionice Valamara ovoga su tjedna skočile 11,1 posto, na 22 kune, što je najviša razina ovih dionica od 13. ožujka. Nakon pada u ponedjeljak, cijena dionica je u naredna četiri dana uzletjela 18,3 posto.
Pas, državni neprijatelj broj jedan
VANREDNO STANJE
Pas, državni neprijatelj broj jedan
KOLUMNA - Vodeći se izrekom "zavadi pa vladaj", u toku širenja pandemije Vučić je vizionarski prepoznao više neprijatelja srpskog naroda u celini.
Hoćemo li postati bolji ljudi?
POZITIVNE PROMJENE
Hoćemo li postati bolji ljudi?
KOLUMNA - Val pozitivnih promjena je itekako dobrodošao, jer, kad prođe ovo sve, ne smije uslijediti brzi zaborav. Nakon korone slijedi najveći ispit društva s najtežim pitanjem: Kakvi smo uistinu ljudi?
Loša vijest: I Nijemci postali pesimisti
NACIJA ZABRINUTIH
Loša vijest: I Nijemci postali pesimisti
KOLUMNA - Nijemce ipak najviše brine kad će se život opet vratiti u normalu, te kako će neki od njih uopće preživjeti s kreditima i ostalim financijskim obvezama koje im vise za vratom i priređuju besane noći.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE