GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zoran Miliša napušta E.ON Hrvatska

Zoran Miliša napušta E.ON Hrvatska
PROMJENE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.02.2021 / 15:24
Autor: SEEbiz
ZAGREB - S krajem svibnja 2021. tvrtku E.ON Hrvatska sporazumno napušta Zoran Miliša, direktor E.ON-ovih operativnih kompanija za opskrbu električnom energijom i plinom.

Njegove odgovornosti u E.ON-u Hrvatska i povezanim tvrtkama preuzet će Marijana Jurišić, koja uz dosadašnju brigu o korisnicima, sada preuzima i odgovornost za prodaju.

Miliša je u E.ON-u proveo gotovo deset godina, aktivno doprinoseći izgradnji tadašnjeg start upa u relevantni energetski subjekt na hrvatskom tržištu.

„Izrazito sam ponosan na ono što smo zajedno postigli u ovih deset godina te E.ON-u izgradili poziciju vodećeg pružatelja inovativnih proizvoda i usluga na našem tržištu. Zahvaljujem svim kolegama i menadžmentu kompanije na ukazanom povjerenju i kvalitetnoj suradnji tijekom godina“, izjavio je Zoran Miliša.

Andreas Rörig, predsjednik Uprave tvrtke E.ON Hrvatska: „Želim izraziti zahvalnost Zoranu Miliši na njegovom doprinosu razvoju lokalnog poslovanja u Hrvatskoj tijekom godina. Isto tako, zahvaljujem Marijani Jurišić na preuzimanju ovih dodatnih važnih odgovornosti. Želim joj uspjeh u daljnjem oblikovanju naših odjela prodaje i brige o korisnicima.“

Foto: energetika-net

Tagovi: Zoran Miliša, E.ON Hrvatska, Andreas Rörig, Marijana Jurišić
PROČITAJ I OVO
Kopač: Veliki potencijali Srbije u obnovljivim izvorima energije
POTENCIJALI
Kopač: Veliki potencijali Srbije u obnovljivim izvorima energije
BEOGRAD – Direktor Sekretarijata Energetske zajednice Janez Kopač izrazio je danas zadovoljstvo što se u Srbiji dešava revolucija u očekivanjima u pogledu investiranja u obnovljive izvore energije na osnovu novog zakona čije usvajanje se uskoro očekuje.
Britanija je najveći ulagač u energiju vjetra u Europi
ENERGIJA VJETRA
Britanija je najveći ulagač u energiju vjetra u Europi
BRUXELLES - Velika Britanija zauzela je prvo mjesto u Europi po ulaganjima u vjetroelektrane 2020. godine, s iznosom od 13 milijardi eura, prema današnjem izvješću organizacije WindEurope.
Poljski sud obustavio prodaju izdavača PKN Orlenu
BLOKADA
Poljski sud obustavio prodaju izdavača PKN Orlenu
VARŠAVA - Poljski sud blokirao je dozvolu regulatora državnoj rafineriji PKN Orlen za preuzimanje novinskog izdavača Polska Press, objavio je ured poljskog pučkog pravobranitelja za ljudska prava koji je podnio žalbu.
Kineski podaci podigli cijene nafte prema 64 dolara
NAFTNO TRŽIŠTE
Kineski podaci podigli cijene nafte prema 64 dolara

LONDON - Cijene nafte porasle su u utorak na međunarodnim tržištima prema 64 dolara, potaknute skokom kineskog uvoza i naznakama oporavka gospodarstva od posljedica pandemije koronavirusa.

Njemačka signalizira kompromis oko Sjevernog toka 2
KOMPROMIS
Njemačka signalizira kompromis oko Sjevernog toka 2
BERLIN - SAD će, suprotno najavama bivšeg predsjednika, povećati broj svojih vojnika u Njemačkoj, a Njemačka bi mogla SAD-u izići u susret po pitanju plinovoda Sjeverni tok II, priopćeno je nakon sastanka američkog ministra obrane Lloyda Austina s njemačkom kolegicom Annegret Kramp-Karrenbauer u utorak.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE