GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Vanđelić privremeno ostaje na čelu Ine

Vanđelić privremeno ostaje na čelu Ine
NADZORNICI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.11.2020 / 19:45
Autor: SEEbiz / Večernji list
ZAGREB - Vlada je danas na zatvorenom dijelu sjednice donijela zaključak kojim se predlaže Glavnoj skupštini društva INA – Industrija nafte d.d. izbor članova Nadzornog odbora toga društva, do provedbe postupka izbora članova Nadzornog odbora, a najduže na vrijeme od šest mjeseci.

Tako se za članove Nadzornog odbora predlažu Damir Vanđelić, dr.sc. Luka Burilović i Damir Mikuljan. Donesen je i Zaključak kojim se Nadzornom odboru društva INA – Industrija nafte d.d. predlaže izbor Damira Vanđelića za predsjednika Nadzornog odbora.

Damir Vanđelić novi je privremeni ravnatelj Fonda za obnovu Zagreba, koji je dana javnost detaljno izvijestio o predstojećim aktivnostima Fonda te objavio detaljnu imovinsku karticu, iako na to nije bio obavezan. Također je rekao da nema ambicija kandidirati se za novog gradonačelnika Zagreba jer mu je Fond trenutno 'broj jedan', te se namjerava uskoro javiti na natječaj za stalnog ravnatelja Fonda. Rekao je i da ga ne zanima ni članstvo u političkim stranakama jer "niti jedna na odgovara u potpunosti njegovim razmišljanjima".

Tagovi: Damir Vanđelić, Damir Mikuljan, Luka Burilović, kompanija Ina
PROČITAJ I OVO
Murphy: Sat otkucava za Južnu interkonekciju
PLINOVOD
Murphy: Sat otkucava za Južnu interkonekciju
NEUM - Potrebno je u Federaciji BiH usvojiti zakon o Južnoj interkonekciji i aplicirati za sredstva prije nego to bude zauvijek izgubljeno, upozorio je ambasador SAD u BiH Michael Murphy na Energetskom samitu 2024 koji se oržava u Neumu.
Cijene nafte i dalje ispod 87 dolara
NAFTNO TRŽIŠTE
Cijene nafte i dalje ispod 87 dolara
LONDON - Cijene nafte zadržale su se danas na međunarodnim tržištima ispod razine od 87 dolara, odražavajući prigušene bojazni da bi eskalacija sukoba na Bliskom istoku i najavljene nove američke sankcija na iranski izvoz mogli ugroziti opskrbu.
SAD vapi za gorivom, odobrit će prodaju nečistog benzina
GORIVO
SAD vapi za gorivom, odobrit će prodaju nečistog benzina
WASHINGTON - Američka Agencija za zaštitu okoliša (EPA) odobrit će i ovog ljeta prodaju mješavina benzina s visokim udjelom etanola kako bi ublažila potencijalne poremećaje u opskrbi zbog sukoba u Ukrajini i na Bliskom istoku, pokazao je interni dokument.
Zarubežnjeft želi ulagati u plin, prodaju i solarnu energiju
INTERES
Zarubežnjeft želi ulagati u plin, prodaju i solarnu energiju
BANJA LUKA - Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je jučer u Banjoj Luci sa zamjenikom generalnog direktora Zarubežnjefta Igorom Šcelkunovim.
Švedska poziva na zabranu ruskog ukapljenog plina, Agencija protiv
LNG
Švedska poziva na zabranu ruskog ukapljenog plina, Agencija protiv
BRUXELLES - Sljedeći paket sankcija Europske unije trebao bi uključivati korake protiv "flote tankera u sjeni" koji prevoze rusku naftu kako bi se zaobišle sankcije, rekao je švedski ministar vanjskih poslova Tobias Bilstrom uoči sastanka ministara vanjskih poslova EU-a u Luksemburgu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE