GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Uprava Janafa obišla Terminal Sisak i najavila pomoć

Uprava Janafa obišla Terminal Sisak i najavila pomoć
JANAF
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.12.2020 / 17:52
Autor: SEEbiz
SISAK – Predsjednik i član Uprave JANAF-a d.d. mr.sc. Stjepan Adanić i Vladislav Veselica obišli su danas, 30. prosinca 2020. godine u pratnji direktora Sektora, upravitelja Terminala Sisak i stručnih službi Društva JANAF-ov Terminal Sisak kako bi se upoznali sa stanjem naftovodno-skladišnog sustava na tom potresom pogođenom području.

Prilikom obilaska utvrđeno je kako na Terminalu Sisak nema oštećenja na sustavu te su manja građevinska oštećenja nastala na upravnoj zgradi i radionici Terminala bez narušavanja statike navedenih građevina. Uprava je tom prilikom također upoznata s posljedicama koje je potres prouzročio zaposlenicima Terminala te je odlučeno kako će JANAF pomoći u obnovi stambenih objekata svojih zaposlenika. 

Također, JANAF d.d. će se uključiti u izravno doniranje financijskih sredstava Sisačko-moslavačkoj županiji te gradovima Sisku, Petrinji i Glini. Društvo će isto tako donirati sredstva i putem računa Državnog proračuna Republike Hrvatske u akciji „Pomoć za obnovu nakon potresa“ na koji će se primati uplate doniranih financijskih sredstava namijenjenih za sanaciju posljedica potresa u pogođenom području.

„JANAF je društveno odgovorna tvrtka i kako takva želi pomoći lokalnoj zajednici u kojoj djeluje, a koju je zadesio razoran potres. Ovakve situacije zahtijevaju promptno djelovanje te ćemo kao Društvo donijeti Odluku o donaciji financijskih sredstava potresom pogođenih područja kako Sisačko-moslavačkoj županiji, tako i Sisku, Petrinji i Glini. Sretni smo što nitko od zaposlenika nije stradao te ćemo i zaposlenicima osigurati pomoć u obnovi njihovih domova.  Isto tako koristimo ovu priliku izraziti sućut svim obiteljima koji su nažalost izgubili svoje najmilije u ovom strašnom potresu“, ističe Uprava JANAF-a d.d.

Tagovi: Janaf, TerminaL Sisak, Jadranski naftovod, Stjepan Adanić, Vladislav Veselica
PROČITAJ I OVO
Nafta skočila na 83 dolara nakon podataka iz SAD-a
NAFTNO TRŽIŠTE
Nafta skočila na 83 dolara nakon podataka iz SAD-a
LONDON - Nafta je skočila iznad razine od 83 dolara budući da su podaci iz SAD-a pokazali ubrzani tempo zapošljavanja na početku godine, potaknuvši optimistična očekivanja o potražnji.
Fond za zaštitu okoliša ulaže u zelenu infrastrukturu u gradovima
ZELENA TRANZICIJA
Fond za zaštitu okoliša ulaže u zelenu infrastrukturu u gradovima
ZAGREB - Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost potpisao je ugovore za provedbu 46 projekata kojima će se sufinancirati aktivnosti prilagodbe klimatskim promjenama.
Naftna tržišta čeka kaos: EU podiže energetski rat protiv Rusije na novu razinu
NOVI UDAR
Naftna tržišta čeka kaos: EU podiže energetski rat protiv Rusije na novu razinu
ANALIZA - Europa je ponovno spremna pojačati pritisak na ruske naftne prihode, nastojeći iscrpiti ratnu blagajnu predsjednika Vladimira Putina.
ETMAX dobio koncesiju za gradnju solarnog parka Nevesinje
SOLARNI PARK
ETMAX dobio koncesiju za gradnju solarnog parka Nevesinje
NEVESINJE - Vlada Republike Srpske dodijelila je kompaniji ETMAX koncesiju za gradnju i korištenje solarnog parka Nevesinje, projekta vrijednog 880 mil KM. Koncesija se dodjeljuje na period od 50 godina, a ugovor će biti potpisan u narednih 60 dana.
Nafta ispod 83 dolara
NAFTNO TRŽIŠTE
Nafta ispod 83 dolara
LONDON - Cijene nafte i dalje su ispod razine od 83 dolara, a danas nije bilo pokretača koje bi značajnije usmjerile cijene.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE