GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Uprava Janafa obišla Terminal Sisak i najavila pomoć

Uprava Janafa obišla Terminal Sisak i najavila pomoć
JANAF
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.12.2020 / 17:52
Autor: SEEbiz
SISAK – Predsjednik i član Uprave JANAF-a d.d. mr.sc. Stjepan Adanić i Vladislav Veselica obišli su danas, 30. prosinca 2020. godine u pratnji direktora Sektora, upravitelja Terminala Sisak i stručnih službi Društva JANAF-ov Terminal Sisak kako bi se upoznali sa stanjem naftovodno-skladišnog sustava na tom potresom pogođenom području.

Prilikom obilaska utvrđeno je kako na Terminalu Sisak nema oštećenja na sustavu te su manja građevinska oštećenja nastala na upravnoj zgradi i radionici Terminala bez narušavanja statike navedenih građevina. Uprava je tom prilikom također upoznata s posljedicama koje je potres prouzročio zaposlenicima Terminala te je odlučeno kako će JANAF pomoći u obnovi stambenih objekata svojih zaposlenika. 

Također, JANAF d.d. će se uključiti u izravno doniranje financijskih sredstava Sisačko-moslavačkoj županiji te gradovima Sisku, Petrinji i Glini. Društvo će isto tako donirati sredstva i putem računa Državnog proračuna Republike Hrvatske u akciji „Pomoć za obnovu nakon potresa“ na koji će se primati uplate doniranih financijskih sredstava namijenjenih za sanaciju posljedica potresa u pogođenom području.

„JANAF je društveno odgovorna tvrtka i kako takva želi pomoći lokalnoj zajednici u kojoj djeluje, a koju je zadesio razoran potres. Ovakve situacije zahtijevaju promptno djelovanje te ćemo kao Društvo donijeti Odluku o donaciji financijskih sredstava potresom pogođenih područja kako Sisačko-moslavačkoj županiji, tako i Sisku, Petrinji i Glini. Sretni smo što nitko od zaposlenika nije stradao te ćemo i zaposlenicima osigurati pomoć u obnovi njihovih domova.  Isto tako koristimo ovu priliku izraziti sućut svim obiteljima koji su nažalost izgubili svoje najmilije u ovom strašnom potresu“, ističe Uprava JANAF-a d.d.

Tagovi: Janaf, TerminaL Sisak, Jadranski naftovod, Stjepan Adanić, Vladislav Veselica
PROČITAJ I OVO
Černobil: Dijelovi reaktora i dalje tinjaju
SENZORI OTKRILI
Černobil: Dijelovi reaktora i dalje tinjaju
ZAGREB - Prije punih 35 godina dogodila se katastrofalna nesreća u nuklearnoj elektrani u Černobilu, koja je bila prva, a do danas je ostala i najveća katastrofa povezana s jednom nuklearnom centralom.
HEP ODS u Starim Mikanovcima u rad pustio novoizgrađenu trafostanicu
INVESTICIJE
HEP ODS u Starim Mikanovcima u rad pustio novoizgrađenu trafostanicu
STARI MIKANOVCI - HEP Operater distribucijskog sustava (ODS) u pogon je u petak pustio novoizgrađenu transformatorsku stanicu 35/10(20) kV u Starim Mikanovcima, vrijednu 9,3 milijuna kuna, koja će pružiti sigurniju opskrbu električnom energijom te općine nedaleko Vinkovaca.
Cijene nafte kliznule ispod 68 dolara, trgovce brine kriza u Indiji
NAFTNO TRŽIŠTE
Cijene nafte kliznule ispod 68 dolara, trgovce brine kriza u Indiji

LONDON - Cijene nafte kliznule su u petak na međunarodnim tržištima ispod 68 dolara, pritisnute zabrinutošću zbog naglog širenja koronavirusa u Indiji i mješovitim makroekonomskim podacima iz Kine i SAD-a.

Nina Domazet: Rezultati pokazuju da je MOL-ova strategija pun pogodak
STRATEŠKI
Nina Domazet: Rezultati pokazuju da je MOL-ova strategija pun pogodak
ZAGREB -  Ovih dana objavljeni rast petrokemijskih i naftnih marži odmah se odrazio na 3-postotni rast MOL-ovih dionica na Budimpeštanskoj burzi.
Vlada CG: EPCG da spriječi gašenje Termoelektrane Pljevlja
TE PLJEVLJA
Vlada CG: EPCG da spriječi gašenje Termoelektrane Pljevlja
PODGORICA - Vlada je obavezala Elektroprivredu, da kao operater za postrojenja Termoelektrana Pljevlja, preduzme sve pravne radnje i obezbijedi sve uslove u cilju zaštite prava države u postupku pred Energetskom zajednicom.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE