GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Schneider Electric prvak među dobavljačima u regiji EMEA

Schneider Electric prvak među dobavljačima u regiji EMEA
USPJESI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.12.2020 / 18:07
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Schneider Electric, predvodnik u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji, proglašen je „prvakom među dobavljačima” u regiji EMEA od strane neovisne analitičke kuće Canalys. Schneider Electricova tvrtka APC to priznanje dobila već drugu godinu zaredom. Izvještaj - Canalys Channel Leadership Matrix EMEA 2020 - objavljen je ovoga tjedna.

Izvještaj Canalys Channel Leadership Matrix EMEA 2020 nastaje kao rezultat procjene kvalitete dobavljača tehnologija koji su se - spajajući iskustva partnera i korisnika s poslovnom profitabilnošću u područjima kao što su podrška, marketing i ostala – postavili kao globalni referentni standard. „Prvak” u tom izvještaju mora demonstrirati najviši mogući stupanj angažmana prema partnerima i istodobno ispunjavati sve njihove potrebe kroz lanac opskrbe, međusobne odnose, komunikaciju i upravljanje klijentima. 

Canalys je Schneider Electricovu tvrtku APC proglasio vodećom na temelju brojnih faktora, posebno navodeći iznimno kvalitetnu tehničku podršku, učinkovitost u upravljanju odnosima s klijentima i lakoću poslovne suradnje, kao vodeća područja uspješnosti. Canalys je dodatno naglasio i činjenicu koja kaže kako je Schneider Electricova tvrtka APC svoj sadašnji status i uspjeh ostvarila izvrsnom komunikacijom s partnerima i sustavnom gradnjom odnosa u svakom od prodajnih kanala. I sve to učinjeno je uz stalno unaprjeđivanje nagrađivanog programa za partnere, razvoj vještina upravljanja klijentima, treninzima prodajnih trenera, izvršavanje marketinške strategije te poticanjem i aktiviranjem partnera u svim najvažnijim područjima rasta.

„Velika je čast za našu kompaniju biti već drugu godinu zaredom proglašen prvakom u Canalysovoj matrici vodstva”, izjavio je Rob McKernan, viši potpredsjednik u tvrtki Schneider Electric Europe.

„To je trenutak ponosa za naš nagrađeni APC tim, u vrlo neobičnoj godini koja je za cijeli naš sektor bila iznimno izazovna. Dobiveno priznanje još jednom pokazuje važnost inovativnosti, suradnje i pristupa koji partnera stavlja na prvo mjesto.”

Canalysova matrica vodstva - Channel Leadership Matrix EMEA 2020 – sastoji se od četiri kategorije: prvaka, izazivača, rastućih i zalutalih. Svaka od tih kategorija obuhvaća tvrtke na različitoj razini rasta, razvoja i prepoznatosti u određenom IT kanalu. Canalys svoju matricu vodstva opisuje kao alat kojim „procjenjuje radni učinak dobavljača u određenom prodajnom kanalu, na temelju kombinacije prikupljenih povratnih informacija i neovisne analize” u segmentima kao što su strategija, ulaganja, izvedba i planirane inicijative.

Schneider Electricov APC jedna je od sedam tvrtki koje su zadržale status „prvaka” dvije godine zaredom, zajedno s tvrtkama HPE i Lenovo, s kojima je u savezu Alliance Partners. Naslov prvaka priznanje je „iznimnom postignuću” proizvođača i tvrtka Canalys ga dodjeljuje kompanijama koje ostvare znatno poboljšanje u području u kojem su već ostvarile vodeću ulogu u industriji i koje imaju zajedničke značajke, kao što su strateška usmjerenost razvoju poslovnih modela i težnja postizanju zajedničkog uspjeha.

Stalno se fokusirajući na vlastiti ekosustav partnera i stvarajući pred integrirana računalna rješenja za zajednički rad na rubu mreže, Schneider Electric pomaže svojim partnerima u usluživanju korisnika na novim i rastućim tržištima, pomaže im u uvećanju dobiti te u dodavanju vrijednosti, putem podacima oplemenjenih digitalnih usluga.

Tagovi: Schneider Electric, Canalys, Lenovo, Rob McKernan
PROČITAJ I OVO
Cijene nafte pale nakon iranskih poruka
NAFTNO TRŽIŠTE
Cijene nafte pale nakon iranskih poruka
LONDON - Cijene nafte pale su u petak na međunarodnim tržištima prema 86 dolara budući da su ulagače umirile poruke Irana nakon incidenta sa "sumnjivim" dronovima, prigušivši strahovanja od eskalacije izraelsko-iranskog sukoba.
Bajatović: Gas za privredu od 1. maja jeftiniji za 15%
GAS
Bajatović: Gas za privredu od 1. maja jeftiniji za 15%
BEOGRAD - Direktor Srbijagasa Dušan Bajatović najavio je danas da će gas za privredu, odnosno industrijske potrošače, od 1. maja biti jeftiniji za oko 15 odsto, ali i naveo da se cena za domaćinstva neće menjati.
Dioničarima Petrola ove godine dividenda od 1,80 eura
DIVIDENDA
Dioničarima Petrola ove godine dividenda od 1,80 eura
LJUBLJANA - Uprava i nadzorni odbor Petrola predlažu skupštini da se za isplatu prošlogodišnje dividende izdvoji 1,80 eura bruto po dionici, što je 30 centi više od dividende za 2022.
Nafta skočila za 3%, zlato dosegnulo rekord nakon što je Izrael započeo napad na Iran
REAKCIJE
Nafta skočila za 3%, zlato dosegnulo rekord nakon što je Izrael započeo napad na Iran
NEW YORK - Cijene nafte skočile su u petak više od 3% nakon što je Izrael izveo napad na Iran, što je izazvalo strahove od širenja rata na Bliskom istoku.
Nafta i dalje iznad 87 dolara
NAFTNO TRŽIŠTE
Nafta i dalje iznad 87 dolara
LONDON - Cijene nafte zadržale su se u četvrtak na međunarodnim tržištima iznad 87 dolara budući da su nove američke sankcije Iranu i Venezueli neutralizirale stišane napetosti na Bliskom istoku i naznake posustajanja potražnje.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE