GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Schneider Electric lansirao je novi APC Easy Rack PDU asortiman

Schneider Electric lansirao je novi APC Easy Rack PDU asortiman
DISTRIBUCIJA ENERGIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.09.2020 / 12:10
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Schneider Electric, predvodnik u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji, danas je najavio lansiranje APC Easy Rack PDU asortimana, koji se sastoji od prilagodljive jedinice za distribuciju električne energije za povezana opterećenja, jednostavne za instalaciju i upotrebu.

Novi APC Easy Rack PDU asortiman pouzdanog globalnog brenda i predvodnika u baterijama za rezervno napajanje omogućuje pouzdanu distribuciju energije po konkurentnoj cijeni. Od mrežnih ormara i rubnih računalnih okruženja do malih i srednjih podatkovnih centara, APC Easy Rack PDU uređaji otporno su rješenje za kontinuirano napajanje krajnjih korisnika električnom energijom. 

APC Easy Rack PDU uređaji odlikuju se LCD zaslonom prilagođenim korisniku, multifunkcionalnim web sučeljem i u potpunosti prilagodljivom bojom, duljinom kabela i brojem utičnica. Novi asortiman lakši je od prethodnih modela i besprijekorno dizajniran da stane u aluminijsko kućište, što IT stručnjacima, sistem integratorima i dobavljačima električne energije štedi vrijeme i olakšava instalaciju.

Svi APC Easy Rack PDU uređaji zadovoljavaju visoke standarde elektromagnetske kompatibilnosti (EMC) i sigurnosne provjere, uključujući CE EN55035, EN55032, EN55024, TUV i EN / IEC62368-1. Dolaze i s protokolima kibernetičke sigurnosti za provjeru autentičnosti i enkripciju. Konkurentne su cijene, a tržištu nude pristupačno, sigurno i pouzdano rješenje za distribuciju električne energije. Montiraju se bez alata i dolaze s već postavljenim nosačima, čime se ukida potreba za kupnjom dodatne opreme, što štedi vrijeme i novac.

APC Easy Rack PDU uređaji dostupni su u tri nova oblika:

Easy Basic Rack PDU iznimno je niskog profila, laganog kućišta i različitim regijama prilagođenim utičnicama.

Easy Metered Rack PDU uključuje upravljanje mrežom putem weba za prilagodljiva upozorenja i LCD zaslon za nadgledanje stalka.

Easy Switched Rack PDU omogućuje upravljanje mrežom za prilagodljiva upozorenja i daljinski pristup za uključivanje / isključivanje struje u svrhe ponovnog pokretanja, osiguravanje utičnica, grupiranje utičnica i dijeljenje mrežnih priključaka, čime se olakšava spremanje mrežnih veza.

Tri opcije iz APC Easy Rack PDU asortimana nude rješenje za tvrtke svih veličina i razmjera. Od malih poduzeća do velikih i složenih podatkovnih centara, njihova jednostavna, izuzetno lagana i fleksibilna priroda znači da se svaki proizvod može lako uklopiti u postojeće IT okruženje u minimalnom roku i s minimalnim resursima ili prekidom rada.

"Schneider Electric je izuzetno ponosan što najavljuje naš novi APC Easy Rack PDU asortiman", rekao je Jean-Baptiste Plagne, globalni potpredsjednik Rubnih računalnih rješenja u Schneider Electricu.

”Serija Easy nudi troškovno konkurentne, otporne i visoko optimizirane uređaje za rezervno napajanje renomiranog brenda. Njihov agilan, kompaktan i siguran dizajn ispunjava potrebu za pouzdanim, neprekidnim napajanjem, omogućujući kontinuitet poslovanja kada je organizacijama najpotrebniji. "

Tagovi: Schneider Electric, Jean-Baptiste Plagne, APC Easy Rack PDU
PROČITAJ I OVO
Približavanje uragana podiglo cijene nafte prema 41 dolar
NAFTNO TRŽIŠTE
Približavanje uragana podiglo cijene nafte prema 41 dolar
LONDON - Cijene barela nafte porasle su u utorak na međunarodnim tržištima prema 41 dolar, poduprte zatvaranjem proizvodnje u Meksičkom zaljevu zbog približavanja uragana Zeta.
Diversifikacija snabdevanja gasom zavisiće od njegove cene
GAS
Diversifikacija snabdevanja gasom zavisiće od njegove cene
BEOGRAD - Izgradnjom Turskog toka, kojim će uskoro poteći ruski gas, Srbija oslobađa gasni pravac iz Mađarske, tako da bi u našu zemlju mogao da stigne i gas iz austrijskog skladišta Baumgarten, a izgradnjom interkonektora Niš - Dimitrovgrad - i azerbejdžanski gas preko Grčke.
Norveški regulator očekuje snažan pad istraživanja nafte u 2020.
NAFTA
Norveški regulator očekuje snažan pad istraživanja nafte u 2020.
OSLO - Naftne kompanije izbušit će ove godine samo 30 istraživačkih bušotina uz obalu Norveške, gotovo upola manje nego u 2019. i znatno manje no što se početno procjenjivalo, priopćila je u utorak državna uprava za naftu NPD.
Lavrov: Ako Hrvati vjeruju da je bolje kupovati ukapljeni, a ne jeftiniji plinovodni plin – to je vaša stvar
RUSIJA-HRVATSKA
Lavrov: Ako Hrvati vjeruju da je bolje kupovati ukapljeni, a ne jeftiniji plinovodni plin – to je vaša stvar
ZAGREB - Rusofobne zemlje EU i “vrtlog sankcija koje promiče Bruxelles” prepreka su jačanju rusko – hrvatskih odnosa, ocijenio je u razgovoru za Večernji list ministar vanjskih poslova Ruske Federacije Sergej Lavrov.
Širenje koronavirusa i veća libijska ponuda spustili cijene nafte ispod 41 dolar
NAFTNO TRŽIŠTE
Širenje koronavirusa i veća libijska ponuda spustili cijene nafte ispod 41 dolar
LONDON - Cijene nafte pale su u ponedjeljak na međunarodnim tržištima ispod 41 dolar zbog ubrzanog širenja zaraze covidom 19 u SAD-u i Europi koji ugrožava potražnju za energentima i snažnog rasta libijske proizvodnje.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE