GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

JANAF donirao sredstva OB Zabok i bolnici hrvatskih veterana

JANAF donirao sredstva OB Zabok i bolnici hrvatskih veterana
DONACIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.02.2021 / 12:17
Autor: SEEbiz
ZAGREB - – Uprava JANAF-a, predsjednik Uprave mr.sc. Stjepan Adanić i član Uprave Vladislav Veselica, potpisali su s ravnateljem Opće bolnice Zabok i bolnice hrvatskih veterana Tihomirom Vančinom, dipl. oec., danas, 3. veljače 2021. godine ugovor o donaciji u iznosu od 50.000,00 kn.

Donacija je namijenjena za nabavu CTG uređaja (kardiotokografa) te druge prijeko potrebne opreme za potrebe Odjela ginekologije i porodništva što je neophodno zbog sve većeg broja COVID-19 pozitivnih trudnica i rodilja o kojima bolnica skrbi u ovom vrijeme pandemije korona virusa te će pridonijeti zadržavanju standarda u pružanju bolničkih usluga u zabočkoj bolnici.

„Donacija za nabavu CTG uređaja i opreme osigurat će trudnicama i rodiljama kvalitetniju liječničku skrb, a liječnicima i medicinskom osoblju pomoći u njihovom svakodnevnom radu. Ovime će se poboljšati uvjeti rada na ginekološkom odjelu, a time i u bolnici kao cjelini. Isto tako smatramo kako smo ovom donacijom pomogli da se određena sredstva iz proračuna bolnice preusmjere na dio skrbi za naše veterane. Iznimno nam je zadovoljstvo što je došlo do realizacije ove donacije jer time potvrđujemo našu svijest o društveno odgovornom poslovanju i sudjelujemo u unaprjeđenju životnih uvjeta lokalne zajednice. Također vjerujemo kako će se naša suradnja nastaviti i u budućnosti“, istaknula je Uprava prilikom potpisivanja ugovora o donaciji.

„Zahvaljujem Upravi JANAF-a u svoje osobno i u ime svih zaposlenika i pacijenata Opće bolnice Zabok i bolnice hrvatskih veterana. Ne mogu dovoljno naglasiti koliko nam ovakve donacije znače, osobito u vrijeme aktualne epidemiološke i organizacijske situacije. Hvala i Odjelu za ginekologiju i porodništvo na čelu s voditeljem doc. dr. sc. Rajkom Furešom zbog čijeg je entuzijazma i predanog rada i došlo do realizacije ove vrijedne donacije.“, zahvalio je ravnatelj OB Zabok i bolnice hrvatskih veterana Tihomir Vančina, dipl. oec.

„Pandemija je pred cijeli zdravstveni sustav postavila veliki izazov, a on se osobito osjetio na Ginekološkom odjelu. CTG uređaj i ostala oprema koju ćemo nabaviti neophodni su nam u našem svakodnevnom radu te služe za medicinsku skrb i brigu o najpotrebitijima - majkama i djeci, koji su u ova teška neizvjesna vremena prioritet cijelog društva.“, istaknuo je doc.dr.sc. Rajko Fureš, voditelj Odjela za ginekologiju i porodništvo.

Tagovi: JANAF. OB Zabok, Tihomir Vančina, Stjepan Adanić, Vladislav Veselica, bolnica hrvatskih veterana
PROČITAJ I OVO
Černobil: Dijelovi reaktora i dalje tinjaju
SENZORI OTKRILI
Černobil: Dijelovi reaktora i dalje tinjaju
ZAGREB - Prije punih 35 godina dogodila se katastrofalna nesreća u nuklearnoj elektrani u Černobilu, koja je bila prva, a do danas je ostala i najveća katastrofa povezana s jednom nuklearnom centralom.
HEP ODS u Starim Mikanovcima u rad pustio novoizgrađenu trafostanicu
INVESTICIJE
HEP ODS u Starim Mikanovcima u rad pustio novoizgrađenu trafostanicu
STARI MIKANOVCI - HEP Operater distribucijskog sustava (ODS) u pogon je u petak pustio novoizgrađenu transformatorsku stanicu 35/10(20) kV u Starim Mikanovcima, vrijednu 9,3 milijuna kuna, koja će pružiti sigurniju opskrbu električnom energijom te općine nedaleko Vinkovaca.
Cijene nafte kliznule ispod 68 dolara, trgovce brine kriza u Indiji
NAFTNO TRŽIŠTE
Cijene nafte kliznule ispod 68 dolara, trgovce brine kriza u Indiji

LONDON - Cijene nafte kliznule su u petak na međunarodnim tržištima ispod 68 dolara, pritisnute zabrinutošću zbog naglog širenja koronavirusa u Indiji i mješovitim makroekonomskim podacima iz Kine i SAD-a.

Nina Domazet: Rezultati pokazuju da je MOL-ova strategija pun pogodak
STRATEŠKI
Nina Domazet: Rezultati pokazuju da je MOL-ova strategija pun pogodak
ZAGREB -  Ovih dana objavljeni rast petrokemijskih i naftnih marži odmah se odrazio na 3-postotni rast MOL-ovih dionica na Budimpeštanskoj burzi.
Vlada CG: EPCG da spriječi gašenje Termoelektrane Pljevlja
TE PLJEVLJA
Vlada CG: EPCG da spriječi gašenje Termoelektrane Pljevlja
PODGORICA - Vlada je obavezala Elektroprivredu, da kao operater za postrojenja Termoelektrana Pljevlja, preduzme sve pravne radnje i obezbijedi sve uslove u cilju zaštite prava države u postupku pred Energetskom zajednicom.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE