GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ina donira gorivo, dezinficijense, kamp kućice...

Ina donira gorivo, dezinficijense, kamp kućice...
DONACIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.12.2020 / 18:20
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Iz Ina Grupe u srijedu su priopćili da su donirali 620 litara dezinficijensa koji će preko Crvenog križa biti distribuirani na potresom pogođena područja, a osigurat će i gorivo za žurne službe putem donacija Stožeru ravnateljstva civilne zaštite u Petrinji, koji koordinira aktivnosti službi na terenu.

Kako se navodi u priopćenju, Ina Grupa i njezini radnici aktivno su se uključili u pružanje neophodne pomoći potresom pogođenih područja.

Radnici su organizirali prikupljanje potrebne humanitarnom pomoći u obliku prehrambenih proizvoda, higijenskih potrepština, odjeće, zaštitnih kaciga, zaštitnih maski, rukavica i slično na lokaciji u Rijeci, Zagrebu i Ivanić Gradu koja će u idućim danima biti dostavljena Hrvatskom Crvenom križu. U organizaciji akcije radnicima je pomogao Ina Klub volontera.

Ina Maziva, pak, donirala su 620 litara neophodno potrebnog dezinficijensa te veće količine dezinfekcijskih maramica, koji će preko Crvenog križa biti distribuirani na potresom pogođena područja.

Također, Ina će osigurati višednevne količine goriva za žurne službe putem donacija na Ina karticama Stožeru ravnateljstva civilne zaštite u Petrinji koji koordinira aktivnosti službi na terenu.

Gorivo će putem INA kartice biti donirano i za agregate Nacionalne udruge ugostitelja koja se nakon tragičnog potresa organizirala sa svojim članovima, restoranima i caterinzima i u Petrinji priprema obroke za stanovništvo, žurne službe, članove Crvenog križa te brojne volontere koji danonoćno rade na terenu, navodi se u priopćenju.

Ujedno, na Ininim maloprodajnim mjestima Sisak Zagrebačka, Petrinja, Lekenik i Galdovo od večeras pa do kraja tjedna bit će osigurana besplatna kava te voda od pola litre za policiju, medicinsko osoblje, profesionalne i dobrovoljne vatrogasce, pripadnike civilne zaštite, Crvenoga križa, HGSS-a te vojsku, a na lokacijama Sisak Frankopanska, Sisak Cvetkovićeva te Gvozd besplatna voda od pola litre.

Istraživanje i proizvodnja nafte i plina Ine stradalnicima je na raspolaganje stavila dvije opremljene kamp kućice, od kojih je jedna krenula u Odru Sisačku, a druga u Glinu obiteljima čiji je dom teško stradao u potresu. Također, jedna obitelj smještena je i u radničkom hotelu Crosca u Ivanić-Gradu koji je i dalje na raspolaganju u slučaju potrebe za smještajem.

Iz Ine poručuju da će nastaviti osluškivati potrebe te nastaviti i nadalje pružati pomoć.

Tagovi: kompanija Ina, potres u Petrinji
PROČITAJ I OVO
Gorivo u Crnoj Gori od utorka skuplje za tri do četiri centa
CIJENE GORIVA
Gorivo u Crnoj Gori od utorka skuplje za tri do četiri centa
PODGORICA - Sve vrste goriva na crnogorskim pumpama od utorka će poskupiti tri do četiri centa po litru, pokazuje preliminalna analiza cijena naftnih derivata na međunarodnim berzama i odnosa kursa dolara i eura koju su “Vijesti” dobile od trgovaca naftnih derivata.
Snažan pad prihoda Elektroprivrede HZHB u 2020.
PAD
Snažan pad prihoda Elektroprivrede HZHB u 2020.
MOSTAR - Elektroprivreda HZHB d.d. Mostar ostvarilaje neto dobit u 2020. godini od 822 hiljade KM, nakon što je u istom periodu prošle godine imala dobit od 2,47 miliona KM, izvještava Indikator.ba na osnovu finansijskog izvještaja kompanije objavljenog na Sarajevskoj berzi.
Kreće izrada nacionalne strategije za vodik
STRATEGIJA
Kreće izrada nacionalne strategije za vodik
ZAGREB - Vlada je na današnjoj sjednici zadužila Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja da izradi Hrvatsku strategiju za vodik od 2021. do 2050.
Jači dolar i očekivanja veće opskrbe spustili cijene nafte ispod 66 dolara
NAFTNO TRŽIŠTE
Jači dolar i očekivanja veće opskrbe spustili cijene nafte ispod 66 dolara
LONDON - Cijene nafte pale su u petak na međunarodnim tržištima ispod 66 dolara, pritisnute jačim dolarom i predviđanjima da će više cijene potaknuti vodeće proizvođače da povećaju opskrbu.
Gubitak NIS-a u 2020. godini 7,6 milijardi dinara
TEŠKA GODINA
Gubitak NIS-a u 2020. godini 7,6 milijardi dinara
BEOGRAD - Naftna industrija Srbije (NIS) je u 2020. godini imala gubitak od 7,6 milijaradi dinara a investirala je više od 25 milijardi dinara, saopšteno je danas.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE