GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

HOK i Ina obrtnicima osigurali bolje uvjete nabave naftnih derivata

HOK i Ina obrtnicima osigurali bolje uvjete nabave naftnih derivata
SPORAZUM
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.04.2021 / 16:09
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Hrvatska obrtnička komora (HOK) i Ina u petak su potpisali novi sporazum o suradnji, kojim obrtnicima osiguravaju još veće popuste pri opskrbi naftnim derivatima na svim maloprodajnim mjestima Ine u Hrvatskoj, priopćeno je iz HOK-a.

Suradnja je ostvarena kroz projekt HOK Obrtnik plus, u okviru kojeg HOK svojim članovima omogućava pogodnosti kod raznih dobavljača roba i usluga, čime obrtnici ostvaruju značajne uštede u poslovanju.

Sporazum o suradnji Ine i HOK-a podrazumijeva i pojedinačne okvirne sporazume sa županijskim obrtničkim komorama unutar kojih su osigurane pogodnosti za članove HOK-a.

Obrtnici se tako o mogućnostima te načinu korištenja pogodnosti mogu obratiti svojim matičnim udruženjima ili županijskoj komori, a prema dostupnim podatcima, obrtnici iz Zagreba i Zagrebačke županije imati će, primjerice, 30 lipa popusta po svakoj litri kupljenog goriva.

Predsjednik HOK-a Dragutin Ranogajec u priopćenju ističe da je odlična dugogodišnja suradnja HOK-a s Inom rezultirala potpisivanjem novog sporazuma, koji članovima donosi još veće popuste pri nabavi naftnih derivata.

"Na ovaj način želimo pomoći obrtnicima da smanje troškove svojeg poslovanja, naročito u ovom kriznom razdoblju kada im je svaka ušteda značajna. S obzirom da naftne derivate u svom poslovanju koristi svaki obrtnik, vjerujem da će svi biti zadovoljni uvjetima koje smo za njih dogovorili", naglasio je.

Kako se navodi u priopćenju HOK-a, Ina već dugi niz godina prepoznaje važnost obrtništva za hrvatsko gospodarstvo te stalnim unaprjeđivanjem suradnje s Hrvatskom obrtničkom komorom pruža podršku obrtnicima u njihovom poslovanju i potiče razvoj obrtništva.

Tagovi: Hrvatska obrtnička komora, kompanija Ina, Dragutin Ranogajec
PROČITAJ I OVO
Cijene nafte i dalje ispod 87 dolara
NAFTNO TRŽIŠTE
Cijene nafte i dalje ispod 87 dolara
LONDON - Cijene nafte zadržale su se danas na međunarodnim tržištima ispod razine od 87 dolara, odražavajući prigušene bojazni da bi eskalacija sukoba na Bliskom istoku i najavljene nove američke sankcija na iranski izvoz mogli ugroziti opskrbu.
SAD vapi za gorivom, odobrit će prodaju nečistog benzina
GORIVO
SAD vapi za gorivom, odobrit će prodaju nečistog benzina
WASHINGTON - Američka Agencija za zaštitu okoliša (EPA) odobrit će i ovog ljeta prodaju mješavina benzina s visokim udjelom etanola kako bi ublažila potencijalne poremećaje u opskrbi zbog sukoba u Ukrajini i na Bliskom istoku, pokazao je interni dokument.
Zarubežnjeft želi ulagati u plin, prodaju i solarnu energiju
INTERES
Zarubežnjeft želi ulagati u plin, prodaju i solarnu energiju
BANJA LUKA - Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je jučer u Banjoj Luci sa zamjenikom generalnog direktora Zarubežnjefta Igorom Šcelkunovim.
Švedska poziva na zabranu ruskog ukapljenog plina, Agencija protiv
LNG
Švedska poziva na zabranu ruskog ukapljenog plina, Agencija protiv
BRUXELLES - Sljedeći paket sankcija Europske unije trebao bi uključivati korake protiv "flote tankera u sjeni" koji prevoze rusku naftu kako bi se zaobišle sankcije, rekao je švedski ministar vanjskih poslova Tobias Bilstrom uoči sastanka ministara vanjskih poslova EU-a u Luksemburgu.
BH-Gas izgubio spor s mađarskim FGSZ-om, mora platiti 11 milijuna dolara
PORAZ
BH-Gas izgubio spor s mađarskim FGSZ-om, mora platiti 11 milijuna dolara
SARAJEVO - BH Gas i Energoinvest dužni su isplatiti mađarskom FGZS-u preko 11 miliona dolara zbog prelaska na Turski tok.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE