GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Cijene goriva blago povišene u odnosu na protekli tjedan

Cijene goriva blago povišene u odnosu na protekli tjedan
GORIVO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.06.2020 / 10:39
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Cijene goriva blago su povišene su odnosu na prošli tjedan, pa tako prosječno velik spremnik benzina prema portalu cijenegoriva.info od danas stoji 6,5, a dizela pet kuna više nego dosad.

Cijena litre osnovnog benzinskog goriva, eurosuper 95, na Inininim postajama stoji u prosjeku 8,78 kuna, s tim da znaju varirati od postaje do postaje. Istu cijenu za litru tog goriva traže i na Tifonu. Lukoil je također formirao cijenu na razini od 8,80 kuna za litru, dok je Crodux u prosjeku tri lipe skuplji.

Inin benzinski eurosuper 95 plus od ovoga tjedna stoji 8,94 kune, a Lukoilov 9,05 kuna. S druge strane, Inino najjače benzinsko gorivo, europsuper 100, od ovoga tjedna stoji 9,38 kuna, dok je na Petrolu tri lipe skuplje. Nadalje, cijena tog visokooktanskog goriva na postajama Tifona je 9,43 kune, koliko stoji i na Croduxu.

Osnovni eurodizel Ina od ovoga se tjedna podaje za prosječnih 8,35 kuna. Lukoil je dvije lipe skuplji dok je Petrolov eurodizel BS također 8,35 kuna. Isto gorivo Tifon i Crodux prodaju po 8,38 kuna.

Eurodizel plus od ovoga tjedna Ina prodaje po 8,41 kunu. dok im je eurodizel class plus 8,51 kunu. Petrolov eurodiesel Q Max BS je od 8,52 do 8,57 kuna po litri dok je lipu skuplji class eurodiesel BS Tifona.

Croduxov eurodizel plus je 8,59 kuna, koliko stoji i Lukoilov maxpover BS Ecto.

Tagovi: gorivo, cijene goriva, benzin, Lukoil, Tifon, Crodux, kompanija Ina, dizel, eurodizel
PROČITAJ I OVO
Nafta i dalje iznad 87 dolara
NAFTNO TRŽIŠTE
Nafta i dalje iznad 87 dolara
LONDON - Cijene nafte zadržale su se u četvrtak na međunarodnim tržištima iznad 87 dolara budući da su nove američke sankcije Iranu i Venezueli neutralizirale stišane napetosti na Bliskom istoku i naznake posustajanja potražnje.
Veselica: Janaf će uskoro objaviti prva preuzimanja
NOVI ISKORAK
Veselica: Janaf će uskoro objaviti prva preuzimanja
ZAGREB - Predsjednik Uprave Janafa Stjepan Adanić otkrio je u četvrtak tijekom 7. međunarodne konferencije Jadranskog naftovoda (Janaf) ‘Nova energetska paradigma EU: Jesmo li spremni na promjene‘, da je ta kompanija, u svojoj 50-godišnjoj povijesti, do danas transportirala 265 milijuna tona nafte kroz sustav te da su primili 3.500 tankera.
Habijan: Država će utrošiti 500 milijuna eura u velike baterijske spremnike za pohranu struje
SPREMNICI
Habijan: Država će utrošiti 500 milijuna eura u velike baterijske spremnike za pohranu struje
ZAGREB - Država će utrošiti oko pola milijarde eura za velike baterijske spremnike za pohranu struje, koje će koristiti proizvođači električne energije iz obnovljivih izvora, rečeno je u četvrtak tijekom 7. međunarodne konferencije Jadranskog naftovoda (Janaf) ‘Nova energetska paradigma EU: Jesmo li spremni na promjene‘.
Slovenski ustavni sud razočarao Petrol
NEĆE SE IZJASNITI
Slovenski ustavni sud razočarao Petrol
LJUBLJANA - U slovenskom Petrolu su razočarani odlukom Ustavnog suda Slovenije da se neće izjasniti o ustavnosti i zakonitosti propisa o formiranju cijena pojedinih naftnih derivata kojima je Vlada ograničila marže trgovcima gorivom.
Cijena plina u Europi najviša u posljednja tri mjeseca
ENERGENTI
Cijena plina u Europi najviša u posljednja tri mjeseca
BERLIN - Cijena prirodnog plina u Europi dosegla je najvišu razinu u više od tri mjeseca. Razlog poskupljenja je sukob na Bliskom istoku, javlja njemačka novinska agencija dpa.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE