GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Povelja za izuzetnost dodeljena Miodragu Kostiću i Jovanu Rankoviću

Povelja za izuzetnost dodeljena Miodragu Kostiću i Jovanu Rankoviću
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.12.2017 / 20:30
Autor: SEEbiz / Beta
BEOGRAD - Ugledni privrednik i predsednik MK Grupe Miodrag Kostić i bivši savezni ministar finansija i profesor Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu Jovan Ranković, dobitnici su Povelje za izuzetnost, nagrade koje Savez ekonomista Srbije (SES) tradicionalno dodeljuje istaknutim ličnostima srpske ekonomske i političke scene, saopštila je MK Grupa

U prisustvu laureata iz prethodnih godina, g. Kostiću je dodeljeno priznanje za izuzetan doprinos u oblasti poslovne ekonomije i menadžmenta, dok je g. Rankoviću uručeno priznanje za izuzetan doprinos u oblasti ekonomske teorije i politike.

Zahvaljujući na priznanju, Miodrag Kostić je istakao da mu je posebno drago što je baš on ove godine prepoznat kao kreator dobrog poslovnog okruženja.

"Imajući u vidu dobitnike povolje prethodnih godina, svakako da mi imponuje ovo priznanje, kako za mene lično, tako i za zaposlene u kompaniji koju predvodim više od 30 godina. Nagrade poput ove prijaju, ali vas i obavezuju da budete još bolji. Ponosan sam što je kompanija MK Group danas najsnažniji holding u Srbiji jer svojim radom i poslovnim rezultatima unapređujemo ekonomiju naše zemlje.", izjavio je Miodrag Kostić.

Svečani skup upriličen je povodom 70 godina postojanja Saveza ekonomista Srbije u Biblioteci „Nikola Pašić" na Ekonomskom institutu u Beogradu, a proslavi su prisustvovali ugledni privrednici.

Počev od 2010. godine SES dodeljuje Povelje za izuzetnost velikanima srpske ekonomske i privredne scene. U proteklom periodu Povelja za izuzetan doprinos u oblasti ekonomske teorije dodeljena je: prof. Ljubomir Madžar, prof. Ljubiši Adamoviću, prof. Nikoli Stevanoviću, prof. Pavlu Petroviću i prof. Juriju Bajecu, gosn. Dušanu Vujoviću i prof. Miroljubu Labusu dok je Povelja za izuzetan doprinos u oblasti poslovne ekonomije i menadžmenta uručena: Nikoli Pavičiću, Dragoljubu Vukadinoviću, Slobodanu Petroviću, prof. Momčilu Milisavljeviću, Radetu Svilaru, Mići Mićiću i Miodragu Babiću.

Tagovi: Povelja za izuzetnost, Miodrag Kostić, Jovan Ranković, Savez ekonomista Srbije
PROČITAJ I OVO
Vujčić: Koronakriza je smanjila standard za 10 posto
STANDARD
Vujčić: Koronakriza je smanjila standard za 10 posto
ZAGREB - "Kad se oporavimo, nećemo doseći putanju rasta kakva bi bila bez krize."
Evo koliko poslodavaca traži potporu za skraćeni radni tjedan
POTPORE
Evo koliko poslodavaca traži potporu za skraćeni radni tjedan
ZAGREB – U prvom tjednu u kojem su mogli tražiti potporu za skraćeni tjedan poslodavci su taj zahtjev podnijeli za više radnika nego što je to bio slučaj u posljednjih desetak godina, kad je Hrvatska kroz različite modele imala tu vrstu potpore.
Nizozemska će tražiti jamstva na pregovorima o planu gospodarskog oporavka
JAMSTVA
Nizozemska će tražiti jamstva na pregovorima o planu gospodarskog oporavka
DEN HAAG - Nizozemska će tražiti jamstva o proračunskim reformama kada bude pregovarala s Europskom unijom o planu gospodarskog oporavka od koronavirusa sljedeći tjedan u Bruxellesu, rekao je nizozemski premijer Mark Rutte u petak.
Bruto devizne rezerve na kraju juna 14 milijardi evra
REZERVE
Bruto devizne rezerve na kraju juna 14 milijardi evra
BEOGRAD - Bruto devizne rezerve Narodne banke Srbije su na kraju juna iznosile 14 milijardi evra, a neto 11,8 milijardi evra, saopštila je centralna banka.
Ulazak u ERM II: Plenković otkrio srednji tečaj za euro
UVOĐENJE EURA
Ulazak u ERM II: Plenković otkrio srednji tečaj za euro
ZAGREB - Premijer je napomenuo da je odlučeno da središnji tečaj kune za euro bude 7,53450 kuna.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE