GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Župan Tomašević zbog COVID-a 19 razriješio načelnika Stožera Neferovića

Župan Tomašević zbog COVID-a 19 razriješio načelnika Stožera Neferovića
SMJENA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.09.2020 / 19:08
Autor: SEEbiz / H
POŽEGA - Načelnika Stožera Civilne zaštite Požeško-slavonske županije Vedrana Neferovića prije četiri dana na njegov zahtjev zbog pozitivnog testa na COVID razriješio je župan Alojz Tomašević, koji je sebe imenovao novim načelnikom, a preslik rješenja objavio je u petak na stranicama županije.

Prema podatcima iz odluke, Neferović je razriješen zbog pozitivnog testa na koronavirus, zbog čega ne može obavljati dužnost na koju je imenovan.

"Nema ništa tu sporno, sa županom sam razgovarao odmah nakon što mi je potvrđen pozitivan nalaz", rekao je Neferović u petak za Hinu.

"Rekao sam da zbog činjenice da su pozitivni i članovi moje obitelji ne mogu normalno funkcionirati. Ne mogu se brinuti o njima dok telefon stalno zvoni. Županu sam rekao da netko drugi treba voditi posao jer u tom trenutku nisam znao koliko će biti ozbiljna situacija", rekao je Neferović.

Bivšem načelniku Stožera Civilne zaštite Požeško-slavonske županije Vedranu Neferoviću zaraza koronavirusom potvrđena je još 27. kolovoza, od kada je u kućnoj izolaciji.

Mediji su u objavili fotografiju na kojoj Neferović - dok je u izolaciji - uređuje zelenu površinu ispred svoje kuće, a on je s tim vezi rekao za Hinu kako se "nepotrebno dižu tenzije".

"Zar bih trebao prestati živjeti? Dijete je izašlo sa mnom jer je bilo cijelo vrijeme u jednom te istom okružju", prokomentirao je Neferović. Ponovio je da je nakon košnje samo pokupio travu i počistio ispred kuće.

Tagovi: Alojz Tomašević, Vedran Neferović, Požeško-slavonska županija
PROČITAJ I OVO
Bilek: Manjine daju potporu Jandrokoviću za šefa Sabora
POTPORA
Bilek: Manjine daju potporu Jandrokoviću za šefa Sabora
ZAGREB - Predstavnik češke i slovačke nacionalne manjine Vladimir Bilek, u ime kluba nacionalnih manjina, poručio je za RTL da će dati potporu HDZ-ovu Gordanu Jandrokoviću za predsjednika Hrvatskog sabora. To bi značilo da će HDZ ako se dogovori s Domovinskim pokretom oformiti većinu.
Izvori: DP bi se mogao podijeliti
NESLUŽBENO
Izvori: DP bi se mogao podijeliti
ZAGREB - Domovinski pokret održao je prvu rundu službenih pregovora s HDZ-om. Iz DP-a su tvrdili da nema raskola i da kod njih vlada zajedništvo, no neslužbene informacije ipak govore nešto drugačije.
Plenković: Korumpirana ljevica želi porobiti institucije
JASNA PORUKA
Plenković: Korumpirana ljevica želi porobiti institucije
ZAGREB - Poručio je da će HDZ imati "dovoljno ruku" i sastaviti parlamentarnu većinu, naglasivši da razgovore vodi s ozbiljnima i odgovornima, no neće s Mostom, Možemo! i SDP-om koje je nazvao korumpiranima jer "žele porobiti neovisne institucije".
U Hrvatsku stiglo prvih šest Rafalea: Hrvatsko nebo je sada sigurnije
AVIONI
U Hrvatsku stiglo prvih šest Rafalea: Hrvatsko nebo je sada sigurnije
ZAGREB - Prvih šest od ukupno dvanaest višenamjenskih borbenih aviona Rafale u četvrtak je stiglo u Hrvatsku, dvije godine i pet mjeseci nakon potpisivanja ugovora s Francuskom vrijednog više od milijardu eura, a dolazak zadnjih od ugovorenih aviona očekuje se početkom sljedeće godine.
Hrebak: Samo su dvije opcije
PORUKE
Hrebak: Samo su dvije opcije
ZAGREB - Prije osam dana održani su parlamentarni izbori. Vladu još nemamo, a šanse da je sastave imaju i HDZ-ova i SDP-ova koalicija.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE