GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zagreb: Otvara se turistička covid ambulanta

Zagreb: Otvara se turistička covid ambulanta
KORONA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.07.2021 / 10:08
Autor: SEEbiz/N1.hr

ZAGREB - U ponedjeljak u Zagrebu s radom počinje turistička covid ambulanta koja će primati goste i osigurati izolaciju za oboljele od covida-19 čija klinička slika ne zahtijeva hospitalizaciju.

Prema uputi Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Stožer Civilne zaštite Grada Zagreba je donio odluku o uspostavi turističke covid ambulante.

Ambulanta je smještena na lokaciji Doma zdravlja Zagreb Centar u Aveniji Većeslava Holjevca 22. Otvara se u ponedjeljak, 2. kolovoza, i radit će do opoziva.

Radno vrijeme turističke ambulante je svakim radnim danom, vikendom i blagdanima od 8 do 16 sati. Kontakte pronađite ovdje.

Pripravnost u turističkoj covid-19 ambulanti je organizirana svakim radnim danom, vikendom i blagdanima od 16 do 24 sati na broj telefona 091/489-7022.

U turističkoj covid-19 ambulanti turisti koji borave u smještajnim kapacitetima na području Grada Zagreba moći će obaviti brzi antigenski test (BAT) po cijeni od 75 kuna, po preporuci Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske.

Brzo antigensko testiranje besplatno je i za Zagrepčane ako postoji indikacija liječnika, a oni koji se žele testirati iz osobnih razloga, test je također besplatan, ali građani sami snose troškove postupka testiranja prema važećim uputama HZZO-a.

Karantena za goste/turiste oboljele od covida-19 čija klinička slika ne zahtijeva hospitalizaciju, organizirana je u objektu Grad mladih, Aleja hrvatske mladeži 19, od 2. kolovoza 2021. do opoziva.

Također, od utorka do 15. kolovoza više nema organiziranog cijepljenja u Domu sportova, gimnaziji Lucijana Vranjanina i Srednjoj tehničkoj školi Jelkovec.

Cijepljenje u Gradu Zagrebu tijekom kolovoza bit će organizirano na lokaciji Zagrebački Velesajam, Paviljon6, ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8 do 12 sati te utorkom i četvrtkom od 15 do 19 sati.

Tagovi: korona virus, turistička ambulanta, dom zdravlja, zagreb centar
PROČITAJ I OVO
Milanoviću se već obećalo 57 zastupnika?
NESLUŽBENO
Milanoviću se već obećalo 57 zastupnika?
ZAGREB - Koalicija Rijeke pravde već je okupila 57 zastupnika koji bi za mandatara podržali Zorana Milanovića.
Puhovski: Domovinski pokret neće izdati birače ako odu s HDZ-om
ANALITIČARI
Puhovski: Domovinski pokret neće izdati birače ako odu s HDZ-om
ZAGREB - Politički analitičar Žarko Puhovski na televiziji N1 komentirao je rezultate izbora i moguće poslijeizborne kombinacije za sastavljanje parlamentarne većine i formiranje vlade.
Milanović se oglasio: Traju razgovori o sastavljanju nove većine
PREDSJEDNIK
Milanović se oglasio: Traju razgovori o sastavljanju nove većine
ZAGREB - Predsjednik Zoran Milanović oglasio se prvi put nakon izbora.
Plenković: Milanović okolo zove ljude pa oni zovu mene
PREMIJER
Plenković: Milanović okolo zove ljude pa oni zovu mene
BRUXELLES - Andrej Plenković otputovao je dan nakon izbora u Bruxelles na drugi izvanredni summit EU-a.
Mario Radić: Mogu zvati koliko hoće, mi ćemo imati čvrsti stav
JASNA PORUKA
Mario Radić: Mogu zvati koliko hoće, mi ćemo imati čvrsti stav
ZAGREB - Zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta Mario Radić dao je izjavu nakon stranačkog sastanka u Hotelu International.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE