GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zadarski stožer ne zna zašto Đoković nije testiran u Hrvatskoj

Zadarski stožer ne zna zašto Đoković nije testiran u Hrvatskoj
SMIJEŠNO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.06.2020 / 12:52
Autor: SEEbiz
ZADAR - Na pitanje zašto Novak Đoković nije testiran, Alan Medić na današnjoj konferenciji za novinare Stožera civilne zaštite Zadarske županije, kazao je kako ne zna.

'Koji su se htjeli testirati, to su napravili na privatnu inicijativu i sami su to platili. Župan i gradonačelnik su u samoizolaciji jer su se rukovali sa zaraženim osobama', potvrdio je

Medić je kazao kako je među 22 testiranih sudionika teniskog turnira Adria tours, troje pozitivnih. Nije rekao imena, ali mediji su ranije javili kako je uz Bornu Ćorića koji je igrao protiv Dimitrova, pozitivan je Marko Paniki, kondicijski trener Novaka Đokovića i Christian Groh, trener Grigora Dimitrova, dodaju organizatori Adria toura.

'Svaka osoba koja je bila u bliskom kontaktom s tim ljudima, treba u samoizolaciju. Njih ne testiramo. Ljudi koji su bili na terenima, na tribinama, svakako ne trebaju ići u samoizolaciju', kazao je Medić.

Zabranjeni posjeti Općoj bolnici Zadar i zabranjene posjete domovima za starije i nemoćne. Djeca koja su boravila na teniskim terenima, ne preporuča da idu u školu.

'Mi smo turistička zemlja, to smo očekivali. Moramo biti spremni da ćemo imati povremene izlete covida. Na nama je da što prije pohvatamo kontakte i izvor zaraze. Najvažnija stvar je korištenje dezinfekcijskih sredstava i socijalna distanca', kazao je na konferenciji za novinare.

Na pitanje zašto Novak Đoković nije testiran, kazao je kako ne zna. 'Koji su se htjeli testirati, to su napravili na privatnu inicijativu i sami su to platili', dodao je Medić.

Župan Božidar Longin i gradonačelnik Zadra Branko Dukić su, dodaje u samoizolaciji jer su se rukovali sa zaraženim osobama.

Tagovi: Alan Medić, Novak Đoković, Adria Tour, Branko Dukić, Božidar Longin, koronavirus u Zadru
PROČITAJ I OVO
Plenković o ograđenom Markovom trgu: Što ne otvorimo Pantovčak?
PREMIJER
Plenković o ograđenom Markovom trgu: Što ne otvorimo Pantovčak?
ZAGREB - Glavna vladajuća stranka HDZ predala je u rano popodne izborne liste Državnom izbornom povjerenstvu, a medijima se nakon predaje obratio predsjednik te stranke Andrej Plenković.
Pupovac izgubio živce nakon predaje liste
NERVOZA
Pupovac izgubio živce nakon predaje liste
ZAGREB - Samostalna demokratska srpska stranka (SDSS) održala je konferenciju za novinare na kojoj su Milorad Pupovac, Dragana Jeckov i Anja Šimpraga predstavili izborni program za predstojeće parlamentarne izbore.
Udvostručena dobit Huaweija u 2023.
UZLET
Udvostručena dobit Huaweija u 2023.
PEKING - Kineska telekomunikacijska tvrtka Huawei objavila je u petak da se njena neto dobit za 2023. više nego udvostručila zahvaljujući boljoj ponudi proizvoda.
Poljska digla borbene avione zbog ruskih projektila
RAT U UKRAJINI
Poljska digla borbene avione zbog ruskih projektila
VARŠAVA - Ruske snage rano u petak gađale su infrastrukturu u okrugu Kamjanske blizu ukrajinskog grada Dnjipra, pri čemu je najmanje jedna osoba ozlijeđena, rekao je regionalni guverner, dok je medijska kuća Suspilne izvijestila o eksplozijama i u Ivano-Frankovskoj i Hmeljničkoj oblasti.
Lavrov: Ukrajinski mirovni plan je besmislen
OCJENE
Lavrov: Ukrajinski mirovni plan je besmislen
MOSKVA - Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov izjavio je da je mirovni plan koji je predložila Ukrajina besmislen jer se temelji na neprihvatljivim idejama poput povlačenja Moskve iz područja koja je zauzela.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE