GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Vučić odgovorio Koji: Pojma nemaš ni o čemu

Vučić odgovorio Koji: Pojma nemaš ni o čemu
ODGOVOR
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.06.2023 / 08:34
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se tokom večerašnjeg gostovanja na TV Prva dotakao i gostovanja Nikole Koja u Dnevniku na TV Nova, i napao glumca rekavši kako on "nema pojma ni o čemu" i da "deli narod".

Kojo je tom prilikom rekao da zahtev protesta „Srbija protiv nasilja“ mora da bude da Aleksandar Vučić ode jer je on „simbol ovog sistema“.

„To mora da postane cilj ovog protesta i da bude ulazak tužioca u zgradu na Andrićevom vencu jer krši Ustav po nekoliko puta dnevno“, rekao je Nikola Kojo u Dnevniku TV Nova.

Vučić je kazao da ovo gostovanje nije video i da je „stvarno šokiran“.

„Ja nemam ništa protiv, samo kada govorite o tome da se ja mešam u sve, pa ti se mešaš u sve i to u ono što ti nije posao. Kakvu bi pravdu i pravnu državu uveli, pa oni bi protestima da pozivaju tužioca da nešto radi ili ne. Oni čak ne znaju da je tužilaštvo nezavisni organ. Ne mešam se ni u glumu ni u bilo šta drugo. Za šta sam kriv? Zbog klime i ove dece što su stradala? To mora tužilac da goni po službenoj dužnosti“, rekao je Vučić.

„Ti ništa ne znaš o svemu tome, pojma nemaš i kad ste ušli u politiku sada morate da dobijete odgovor. Pojma nemaš ni o čemu i mislite da imate pravo da zloupotrebljavate svoju popularnost i to što neko pomaže na različite načine da živite bolje nego ikad ranije i da imate pravo da kažete da je Jelena Karleuša podržala Vučića, a nije me uopšte podržala, nego je rekla da nisam kriv za ovakve stvari i to zato što ima ugovor sa Telekomom. Pa vi svi imate ugovor sa Telekomom. Vi imate pravo to da kažete, a kad ona kaže to, onda ona nema pravo, a sa istom kompanijom imate ugovor“, dodao je još Vučić.

Tagovi: Aleksandar Vučić, Nikola Kojo, Telekom Srbija
PROČITAJ I OVO
Izvor bliski HDZ-u: Plenković će ipak u Bruxelles
NESLUŽBENO
Izvor bliski HDZ-u: Plenković će ipak u Bruxelles
ZAGREB - Izvori bliski vrhu HDZ-a i Vlade zgroženi su što će u Vladi i dalje sjediti Marija Vučković, Radovan Fuchs, Vili Beroš i Gordan Grlić Radman i imaju objašnjenje za to.
Privedena odbjegla prijateljica Josipe Rimac
U ZATVORU
Privedena odbjegla prijateljica Josipe Rimac
ZAGREB - Prijateljica Josipe Pleslić ex Rimac, Anna Marija Radić privedena je jučer navečer u zatvor u Zagrebu, doznaje N1.
Drama u avionu Singapore Airlinesa: Jedna osoba poginula, 30 ozlijeđenih
TRAGEDIJA
Drama u avionu Singapore Airlinesa: Jedna osoba poginula, 30 ozlijeđenih
LONDON - Jedna je osoba poginula, a više od 30 je ozlijeđeno na letu iz Londona u Singapur koji su pogodile snažne turbulencije, javila je zrakoplovna kompanija, prenosi BBC.
Domovinski pokret ima prvi zahtjev, neće se svidjeti Plenkoviću
ZAHTJEVI
Domovinski pokret ima prvi zahtjev, neće se svidjeti Plenkoviću
ZAGREB - Domovinski pokret će na prvom koalicijskom sastanku s HDZ-om i ostalim partnerima tražiti da se napravi rebalans proračuna kako bi mogli u svojim ministarstvima početi uvoditi svoje mjere koje su obećavali prije izbora.
Milei izazvao skandal u Madridu, Španjolska traži ispriku
SKANDALI
Milei izazvao skandal u Madridu, Španjolska traži ispriku
MADRID - Španjolska traži javnu ispriku od argentinskog predsjednika Javiera Milea koji je suprugu španjolskog premijera Pedra Sáncheza nazvao "korumpiranom" tijekom posjeta Madridu u nedjelju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE