GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Velika naftna mrlja u moru kod Premanture

Velika naftna mrlja u moru kod Premanture
kata
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.06.2024 / 16:41
Autor: SEEbiz
PULA - Iz općine Medulin su obavijestili mještane kako je u ranim jutarnjim satima u kampu Stupice u Premanturi uočena plutajuća tvar koja mirisom i svojstvom podsjeća na naftni derivat.

"Općina Medulin i Javna ustanova Kamenjak odmah su uputili sve službe na teren, obavijestili sve nadležne službe te pristupili postavljanju upijajućih brana i čišćenju područja. Nakon detaljne analize objavit će se više informacija", objavila je Općina.

Čitatelji portala Istra24 koji borave u autokampu Stupice rekli su da je riječ o ekološkoj katastrofi. Isti portal neslužbeno saznaje da je mrlja otkrivena jutros te da je vidljiva na nekoliko stotina metara obale Premanture. Općina Medulin je obavijest o mrlji objavila u 15 sati.

Navodno je sinoć viđen veliki tanker kako prolazi vrlo brzo medulinskoj obali. Na terenu su sve nadležne općinske, županijske i državne službe. Čitatelj Istarskog javlja da se mrlja protezala od Bodulaša do Levanića i po Kvarneru.

Tagovi: premantura, medulin, nafta, naftna mrlja
PROČITAJ I OVO
Donatori demokrata podržali Harris, evo što slijedi
SCENARIJI
Donatori demokrata podržali Harris, evo što slijedi
WASHINGTON - Jedan izvor uključen u odjel za prikupljanje sredstava za kampanju odahnuo je nakon što je u nedjelju objavljeno da se predsjednik Joe Biden više neće ponovno kandidirati.
Trump se brzinski oglasio o Bidenovom povlačenju
REAKCIJE
Trump se brzinski oglasio o Bidenovom povlačenju
WASHINGTON - U telefonskom razgovoru sa CNN-om nekoliko minuta nakon što je predsjednik Joe Biden objavio svoj izlazak iz utrke za 2024. godinu, bivši predsjednik i kandidat za predsjednika Donald Trump opisao je Bidena kao "daleko najgoreg predsjednika u povijesti naše zemlje."
Biden se povlači iz utrke za novi mandat
POVLAČENJE
Biden se povlači iz utrke za novi mandat
WASHINGTON - Američki predsjednik Joe Biden povlači se iz utrke za reizbor.
Ulazi li Kamala Harris u majku svih bitaka?
GLASNA ŠAPUTANJA
Ulazi li Kamala Harris u majku svih bitaka?
WASHINGTON - Potpredsjednica Kamala Harris dobila je veću javnu podršku demokratskih zastupnika kao potencijalna zamjena za predsjednika Joea Bidena, ako on odluči odustati od utrke protiv bivšeg predsjednika Donalda Trumpa.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE