GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Udruga Merida i cargo-partner pomažu psima na potresom pogođenom području

Udruga Merida i cargo-partner pomažu psima na potresom pogođenom području
DONACIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.03.2021 / 10:13
Autor: SEEbiz
ZAGREB - cargo-partner Hrvatska u suradnji s udrugom za pomoć i unaprjeđenje života životinja Merida, donirao je sedam kućica za pse i hranu za životinje na potresom pogođenom području.

Kućice su poklonjene na dvjema lokacijama, u Gornjem Viduševcu (dvije kućice) i Velikom Šušnjaru (pet kućica).

Partneri su prepoznali potrebu za ovakvom vrstom akcije budući da smo u medijima i na društvenim mrežama svjedočili brojnim slučajevima napuštenih životinja nakon potresa na području Banovine.

cargo-partner je logistička tvrtka s kompletnim portfeljem rješenja za transport i logističke usluge. U Hrvatskoj tvrtka nudi i specijalnu uslugu prijevoza živih životinja.

Kao pet-friendly tvrtka, cargo-partner se odlučio na ovu akciju u suradnji s udrugom Merida koja ima dugogodišnje iskustvo u pomaganju životinjama. Partneri najavljuju nove slične akcije.

Koraljka Kociančić, predsjednica udruge Merida:

„U ime udruge Merida i u ime svih njuški koji će dobiti svoje nove, lijepe i suhe kućice, želimo zahvaliti pet-friendly tvrtki cargo-partner. Uz pomoć koju su pružili ljudima na potresom pogođenom području, prepoznali su značaj brige o životinjama.
Nadamo se budućoj suradnji i promociji vrijednosti, koju volonteri za zaštitu životinja potiču“.

Zoran Starčević, direktor cargo-partnera Hrvatska:

„cargo-partner Hrvatska je nedavno pomogao stanovnicima stradalima na području potresa. Sada su kućni ljubimci cargo-partnera odlučili pomoći svojim prijateljima.

Zahvaljujemo udruzi Merida koja nam je dala smjernice za ovu akciju i radujemo se budućoj suradnji.
U okviru naših transportnih i logističkih usluga, kao pet-friendly logistička tvrtka osiguravamo transport živih životinja, kao posebne usluge u cijeloj našoj regiji.
Naš specijalizirani tim podržava svu potrebnu dokumentaciju i brine o vašoj životinji tijekom cijelog prijevoza. Vaši ljubimci su sigurni uz cargo-partner jer mi brinemo osobno– „we take it personally“.

„Pet-friendly tvrtka“

cargo-partner Hrvatska je pouzdan logističar u zračnom prijevozu živih životinja. Stručni tim cargo-partnera osigurava svu potrebnu dokumentaciju i podršku, uključujući posebno vozilo kojim upravlja certificirani vozač za transport životinja.

Cestovni prijevoz je moguć unutar Hrvatske i susjednih zemalja (Slovenija, BIH, Srbija).

Prijevoz se odnosi na sve vrste životinja, a najčešće se prevoze psi, mačke i akvarijske životinje.

Od ožujka 2018. godine cargo-partner je član IPATA-e (International Pet and Animal Association), međunarodnog udruženja za prijevoz kućnih ljubimaca i životinja, te je kao takav prvi službeni član u SEE regiji.

Fotografije: cargo-partner







Tagovi: Udruga Merida, cargo-partner, Kora Kociančić, Zoran Starčević
PROČITAJ I OVO
Penava: Nemamo ništa protiv manjina, imamo protiv SDSS-a
DOMOVINSKI POKRET
Penava: Nemamo ništa protiv manjina, imamo protiv SDSS-a
ZAGREB - "Spremni smo na formiranje stastavljanje buduće većine i Vlade, spremni i na četiri godine u oporbi, ali spremni i na nove izbore."
Vučić divljao u Vijeću sigurnosti; na kraju je morao ušutjeti
DIVLJANJE
Vučić divljao u Vijeću sigurnosti; na kraju je morao ušutjeti
NEW YORK - Na današnjoj redovnoj sjednici Vijeća sigurnosti Ujedinjenih naroda o Kosovu došlo je do verbalnog okršaja između predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i predsjedavajuće sjednicom, Vanesse Frazier s Malte.
Jokić: Jedini izlaz iz ove situacije su novi izbori
STAVOVI
Jokić: Jedini izlaz iz ove situacije su novi izbori
ZAGREB - Ravnatelj Instituta za društvena istraživanja Boris Jokić za Dnevnik Nove TV komentirao je postizbornu situaciju u Hrvatskoj.
Dabro: Domovinski pokret spreman je sastaviti vladu s HDZ-om
KOALICIJA
Dabro: Domovinski pokret spreman je sastaviti vladu s HDZ-om
ZAGREB - Domovinski pokret (DP) spreman je sastaviti vladu s HDZ-om, te sutra kreće u službene pregovore sa svim strankama, poručio je glavni tajnik i izabrani saborski zastupnik DP-a Josip Dabro u ponedjeljak ispred sjedišta stranke u kojem traje sjednica Predsjedništva.
Hrebak: DP nije dobio bezgraničnu podršku kako bi ideološki mijenjao društvo
PORUKE
Hrebak: DP nije dobio bezgraničnu podršku kako bi ideološki mijenjao društvo
ZAGREB - Dario Hrebak (HSLS) koalicijski partner HDZ-a kazao je kako se danas čuo s premijerom Andrejom Plenkovićem te da sada kada je kampanja završila, emocije treba staviti na stranu i treba uključiti zdravi razum.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE