GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

U Srbiji više od 1.000 umrlih od korone

U Srbiji više od 1.000 umrlih od korone
CRNA STATISTIKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.11.2020 / 17:11
Autor: SEEbiz / NOVA.rs
BEOGRAD - U protekla 24 sata koronavirusom su zaražene još 3.482 osobe, a preminulo je još 20. Sada je u Srbiji od posledica kovida umrlo više od 1.000 osoba.

U poslednja 24 sata testirano je 11.527 osoba. Na respiratorima su trenutno 164 pacijenta.

Banje Selters i Koviljača prelaze u kovid sistem, najavio je danas na konferenciji za novinare ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Cilj je, navodi ministar, da se omogući svakom pacijentu koji je korona pozitivan bolničko lečenje.

Premijerka Srbije Ana Brnabić najavila je nove mere koje će stupiti na snagu u utorak 17. novembra i upozorila da ukoliko bude neophodno biće uvedena zabrana kretanja.

“Prihvatila sam savet stručnog dela Kriznog štaba da uvedemo još restriktivnije mere i Vlada je danas na upravo održanoj sednici da ograničimo rad svega, pre svega ugostiteljskih objekata, ali i svega ostalog – prodavnica, tržnih centara… Svega osim apoteka, pumpi, dostave hrane, privrede koja radi treću smenu. Njima će biti ograničeno radno vreme od 21.00 do 5.00 narednog dana”, rekla je premijerka Ana Brnabić.

Tagovi: koronavirus u Srbiji, Ana Brnabić, Darija Kisić Tepavčević, Predrag Kon
PROČITAJ I OVO
Bilek: Manjine daju potporu Jandrokoviću za šefa Sabora
POTPORA
Bilek: Manjine daju potporu Jandrokoviću za šefa Sabora
ZAGREB - Predstavnik češke i slovačke nacionalne manjine Vladimir Bilek, u ime kluba nacionalnih manjina, poručio je za RTL da će dati potporu HDZ-ovu Gordanu Jandrokoviću za predsjednika Hrvatskog sabora. To bi značilo da će HDZ ako se dogovori s Domovinskim pokretom oformiti većinu.
Izvori: DP bi se mogao podijeliti
NESLUŽBENO
Izvori: DP bi se mogao podijeliti
ZAGREB - Domovinski pokret održao je prvu rundu službenih pregovora s HDZ-om. Iz DP-a su tvrdili da nema raskola i da kod njih vlada zajedništvo, no neslužbene informacije ipak govore nešto drugačije.
Plenković: Korumpirana ljevica želi porobiti institucije
JASNA PORUKA
Plenković: Korumpirana ljevica želi porobiti institucije
ZAGREB - Poručio je da će HDZ imati "dovoljno ruku" i sastaviti parlamentarnu većinu, naglasivši da razgovore vodi s ozbiljnima i odgovornima, no neće s Mostom, Možemo! i SDP-om koje je nazvao korumpiranima jer "žele porobiti neovisne institucije".
U Hrvatsku stiglo prvih šest Rafalea: Hrvatsko nebo je sada sigurnije
AVIONI
U Hrvatsku stiglo prvih šest Rafalea: Hrvatsko nebo je sada sigurnije
ZAGREB - Prvih šest od ukupno dvanaest višenamjenskih borbenih aviona Rafale u četvrtak je stiglo u Hrvatsku, dvije godine i pet mjeseci nakon potpisivanja ugovora s Francuskom vrijednog više od milijardu eura, a dolazak zadnjih od ugovorenih aviona očekuje se početkom sljedeće godine.
Hrebak: Samo su dvije opcije
PORUKE
Hrebak: Samo su dvije opcije
ZAGREB - Prije osam dana održani su parlamentarni izbori. Vladu još nemamo, a šanse da je sastave imaju i HDZ-ova i SDP-ova koalicija.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE