" />
"> Trump novinaru pokazivao tajne i vrlo osjetljive dokumente | SEEbiz.eu

Trump novinaru pokazivao tajne i vrlo osjetljive dokumente

Trump novinaru pokazivao tajne i vrlo osjetljive dokumente
SULUDO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.10.2022 / 08:11
Autor: SEEbiz

WASHINGTON - Američki novinar Bod Woodward objavit će sljedećeg tjedna snimke s više od osam sati intervjua s Donaldom Trumpom od 2016. do kraja njegova predsjedničkog mandata. Trump je s Woodwardom govorio o svemu, a novinaru je pokazivao i dokumente koji su bili označeni kao "top secret".

Tijekom jednog od intervjua Woodwardu je pokazao pisma koja je Kim Jong-un slao njemu i obrnuto te je novinara usput zamolio “da nikome ne kaže da mu ih je pokazao”. Trump je, između ostalog, govorio i o odnosu sa svjetskim liderima te priznao da iza svojih prijetnji Sjevernoj Koreji nije imao jasnu strategiju.

“Sviđa mi se Putin. Dobra stvar je biti s Rusijom u dobrim odnosima, razumiješ? Osobito zato što imaju 1332 jebene nuklearne glave. Dobro se slažem i s Erdoganom. Zanimljivo, bolji sam s tim grubijanima nego s blažim tipovima”, rekao je Trump u intervju 2020. godine.

Trumpa su nakon odlaska iz Bijele kuće optužili da je sa sobom uzeo golemi broj kutija s povjerljivim podacima i dokumentima, što je Trump rezolutno odbijao da bi se sad ispostavilo da je novinarima davao na uvid vrlo osjetljive dokumente.

“On je sirov, ponekad prost, varljiv i često je govorio osvetničkim tonom. No, u sljedećem trenutku čut ćete kako se šali, kako pokušava zabavljati sve oko sebe i kako ti pokušava prodati svoju priču. Želio sam objaviti što je više moguće snimki razgovora kako bi ga ljudi mogli poslušati i sami o njemu donijeti zaključak”, rekao je Woodward, prenosi Index.

Tagovi: Bob Woodward, Donald Trump
PROČITAJ I OVO
Njemački mediji: Plenković će imati velike muke kako bi sastavio većinu
ODJECI
Njemački mediji: Plenković će imati velike muke kako bi sastavio većinu
BERLIN - Mediji s njemačkoga govornog područja u analizama izbora u Hrvatskoj ukazuju na predstojeće mukotrpno sastavljanje vlade i ne isključuju mogućnost novih izbora.
Milinović: Ustavni sud vraća nas u kaljužu
PORUKE
Milinović: Ustavni sud vraća nas u kaljužu
ZAGREB - Ne stišavaju se reakcije na odluku Ustavnog suda da Zoran Milanović ne može biti mandatar i predsjednik Vlade.
Preminula Bojana Janković
IN MEMORIAM
Preminula Bojana Janković
BEOGRAD - Beživotno telo B.J. (1977) pronađeno je sinoć oko 19 u stanu u Ulici Đure Daničića, u Starom gradu.
Direktor CIA-e: Realan rizik da bi Ukrajina mogla izgubiti rat do kraja 2024.
RIZICI
Direktor CIA-e: Realan rizik da bi Ukrajina mogla izgubiti rat do kraja 2024.
WASHINGTON - Direktor američke Središnje obavještajne agencije (CIA) William Burns upozorio je da postoji "realni rizik" da bi Ukrajinci mogli izgubiti rat od Rusije na bojnom polju do kraja 2024. godine.
Preminuo Brano Mićunović
IN MEMORIAM
Preminuo Brano Mićunović
BUDVA - Taj Nikšićanin imao je razvijen biznis u Crnoj Gori, ali je najčešće pominjan kao osoba koja je rukovodila organizovanim kriminalom.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE