GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Todorić: Živimo teško, ali veselo

Todorić: Živimo teško, ali veselo
BIVŠI GAZDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.01.2020 / 22:24
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Ivica Todorić već tri godine prikuplja papire kako bi dokazao nevinost, a optužnica protiv njega još uvijek nije podignuta iako je Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu probilo sve rokove. Dosad je državno odvjetništvo potrošilo tri milijuna kuna na istragu protiv njega.

Ivica Todorić dao je intervju za RTL u kojem je otkrio kako on danas živi.

- Teško, mislim, pomažu nam obitelj i prijatelji, ne trošimo mi sad ne znam kakav novac za što. Živimo teško, ali veselo, jer pazite ja ću kad se rasvijetli ovo dovesti novi duh u ove prostore, u ovu Hrvatsku, ne mogu vam reći kako se veselim što sam napravio, do kud sam došao i kako sam raskrinkao jednu kriminalnu organizaciju - kazao je Todorić.

Kulmerovi dvori su se neko vrijeme iznajmljivali za vjenčanja i brojna druga događanja.

- To je kćer moja dok mene nije bilo, snalazila se jadna da preživi - pojasnio je Tororić i otkrio kako njegova obitelj sve podnosi: - A čujte, njima nije ugodno, još je pritisak svega, dok se sve ne rasvijetli nije ugodno.

Istraga protiv Ivice Todorića, njegovih sinova i Agrokorovih menadžera otvorena je prije dvije godine, međutim optužnice još uvijek nema. Tužiteljstvo je kazalo za RTL kako su od pet milijuna kuna koje je Vlada dala za tu istragu gotovo dva milijuna potrošeno na vještačenja, 58 tisuća na putovanja, 35 tisuća na grafičke usluge, za održavanje opreme 11 tisuća kuna, 10 tisuća plaćeni su uredski materijal, a 847 kuna koštali su svjedoci.

- Dok se ne završe sudovi, oni ne smiju prodavati ništa. Ako prodaju, ja ovom prilikom upućujem informaciju - da ako se stvarno dogodi da neki danas od Agrokora žele kupiti oni moraju biti svjesni da će biti za štetu koju rade - tuženi - rezolutan je Ivica Todorić.

Nekoć čelni čovjek Agrokora više vjeruje Zoranu Milanoviću i Miroslavu Škori nego Andreju Plenkoviću.

- Škoro navodno osniva stranku. Imat će između pet i deset posto više od HDZ-a. Nema HDZ-a, nema... Dok je Plenković samo ide dolje, džaba, može biti tko god šta hoće, ali sigurno, barem se nadam, imam iskustva djelomično s gospodinom Milanovićem da je to jedan ozbiljan čovjek. Puno je toga prošao, i siguran sam, a to je ono što je rekao, da će se držati Ustava - kazao je Todorić za RTL.

Tagovi: Ivica Todorić, Agrokor, Andrej Plenković, Miroslav Škoro
PROČITAJ I OVO
Lacković: Bit ću dio pregovaračkog tima DP-a
NAJAVE
Lacković: Bit ću dio pregovaračkog tima DP-a
KOPRIVNICA - Nezavisni Željko Lacković koji je u IV. izbornoj jedinici preferencijalnim glasovima s liste Domovinskog pokreta, Pravo i pravda, Nezavisni, DHSS i Zelena lista osvoji saborski mandat, rekao je u četvrtak Hini da neće solirati nego će biti dio pregovaračkog tima DP-a i partnera.
Svjetske agencije: Pred Hrvatskom su teški dani političkih pregovora
REALNO
Svjetske agencije: Pred Hrvatskom su teški dani političkih pregovora
ZAGREB - Pred Hrvatskom su, nakon parlamentarnih izbora održanih u srijedu, teški pregovori za formirajnje vladajuće većine ili nestabilno razdoblje s manjinskom vladom, ocjenjuju u četvrtak svjetske agencije.
Šalaj: DP može biti zadovoljan, a Grbin je još sinoć trebao podnijeti ostavku
ANALITIČARI
Šalaj: DP može biti zadovoljan, a Grbin je još sinoć trebao podnijeti ostavku
ZAGREB - U mreži Prvog HRT-a gostovali su politolog Berto Šalaj i komunikologinja Nikolina Borčić. Analizirali su tko ima razloga za zadovoljstvo, a tko će morati na ozbiljno preispitivanje te koliko će teško biti sastaviti novu Vladu.
Predstavnik Bošnjaka Hodžić izabran u Sabor, upao i Furio Radin
MANJINCI
Predstavnik Bošnjaka Hodžić izabran u Sabor, upao i Furio Radin
ZAGREB - Armin Hodžić, kandidat Nacionalne koordinacije Bošnjaka u Hrvatskoj, preuzeo je od Ermine Lekaj Prljaskaj (Unija Albanaca u Hrvatskoj) zastupanje pet nacionalnih manjina u Hrvatskom saboru, pokazuju rezultati saborskih izbora održanih u srijedu.
Eurobarometar: Raste interes Hrvata za europske izbore
INTERES
Eurobarometar: Raste interes Hrvata za europske izbore
ZAGREB - Interes Hrvata za predstojeće europske izbore značajno je veći nego prije pet godina, pokazuju u srijedu rezultati posljednjeg Eurobarometra prije izbora novog saziva Europskog parlamenta.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE