GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Think Green na Visu od 14. do 18. lipnja

Think Green na Visu od 14. do 18. lipnja
EKOLOGIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.06.2022 / 08:17
Autor: SEEbiz
VIS - Nakon prošlogodišnje uspješno održane trodnevne ekološke akcije na otoku Visu, članovi Ronilačkog kluba Roniti se mora još će jedanput podići svoju zastavu Think Green, na otoku Visu od 14.-18. lipnja, u gradu Visu, i počistiti gradsku rivu, luku i uvalu Stonac.

Četrdeset ronilaca volontera u partnerstvu sa C.I.O.S. grupom, Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i National Geographic Hrvatska, te sponzorima INA d.d., Gradom Visom, Mares, Garmin, Jamnica, Klara, TZ Vis, Jadrolinija, Geopark Viški Arhipelag, Hotel Issa, DC Nautica Vis, DC ANMA, Gradina Vis d.o.o., Hvidra Vis, The Garden Brewery i medijskim pokroviteljima Scubalife, Morski.hr te Scuba Skener prionut će vrijedno čišćenju podmorja na sada već svoju 26. volontersku ronilačku ekološku akciju Think Green - Vis.

Ronilački klub Roniti se mora već jedanaest godina organizira akcije Think Green u okviru kojih se čisti podmorje, rijeke i jezera diljem Hrvatske, a osim čišćenja djeluje se i edukativno te se podiže ekološka svijest i ukazuje javnosti na probleme onečišćenja okoliša.

C.I.O.S. grupa, kao jedan od partnera projekta, pruža cjelovitu logističku podršku te osigurava propisanu obradu svih vrsta otpada sakupljenih tijekom ekološke akcije. Na ovoj trodnevnoj Think Green ekološkoj akciji planira se ponoviti prošlogodišnji uspjeh kada su ronioci volonteri u tri dana trajanja akcije uklonili iz podmorja nešto više od 15 tona otpada.

Tagovi: Think Green, otok Vis, C.I.O.S. Grupa, Ronilački klub Roniti se mora
PROČITAJ I OVO
Dva vukovarska heroja među nositeljima lista Domovinskog pokreta
LISTE
Dva vukovarska heroja među nositeljima lista Domovinskog pokreta
ZAGREB - Domovinski pokret zajedno s političkim partnerima danas je predao kandidacijske liste za Hrvatski sabor. Nositelje lista predstavio je predsjednik Domovinskog pokreta i vukovarski gradonačelnik Ivan Penava.
Milanović još jednom žestoko napao Plenkovića
ŽESTOKO
Milanović još jednom žestoko napao Plenkovića
ZAGREB - Predsjednik Zoran Milanović oglasio se na Facebook profilu i komentirao posljednji istup premijera Andreja Plenkovića.
Plenković predstavio HDZ-ov program i izborne liste, ima iznenađenja
HDZ
Plenković predstavio HDZ-ov program i izborne liste, ima iznenađenja
ZAGREB - Predsjednik Vlade Andrej Plenković, predstavio je izborni program i liste s imenima kandidata.
Jandroković: Milanovićeve izjave o Turudiću su opasne
REAKCIJE
Jandroković: Milanovićeve izjave o Turudiću su opasne
ZAGREB - "S takvim stvarima se ne igramo, imali smo iskustva da su se dogodila već ubojstva gdje su žrtve bile javne osobe."
Plenković osvanuo na TikToku
DRUŠTVENE MREŽE
Plenković osvanuo na TikToku
ZAGREB - Andrej Plenković je u jeku kampanje otvorio profil na još jednoj društvenoj mreži, a riječ je o TikToku.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE