GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Što piše u imovinskoj kartici Furija Radina?

Što piše u imovinskoj kartici Furija Radina?
IMOVINA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.09.2020 / 19:48
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Objavljena je imovinska kartica potpredsjednika Sabora Furija Radina koji će mjesečno primati 20.952 kuna.

Njegova kartica je gotovo identična kao i ona koju je predao 2018. godine, osim što više nema kredit koji je u međuvremenu otplatila njegova supruga. U novoj kartici, tako više nema supruginog kredita od 15 tisuća eura kojeg je digla 2012. godine u Zagrebačkoj banci.

Furio Radin je i dalje županijski vijećnik u mirovanju, a mjesečno od primitaka koji se ne smatraju dohotkom i na koje se ne plaća porez, dobiva 2.500 kuna. Supruga mu je od 2004. godine zaposlena u Vladinom Uredu za ravnopravnost spolova. Od 2004. do 2011. godine bila je predstojnica tog Ureda, a od 2012. godine je ravnateljica gdje prima plaću od 15.969 kuna. Radin i dalje otplaćuje kredit od 15 tisuća eura koji je dignuo prije deset godina u Privrednoj banci Zagreb, a mjesečna rata mu je 9.250 kuna.

Sa suprugom je vlasnik i suvlasnik dvije kuće i stana čija ukupna vrijednost iznosi 4,5 milijuna kuna. Radin je naime vlasnik kuće s okućnicom od 230 kvadrata u Vintjanu procijenjene na 2,5 milijuna kuna, a kupio ju je od nesamostalnog rada, uz pomoć pozajmice, prodajom imovine i pomoću kredita. Supruga je vlasnica stana u centru Zagreba. Radi se o stanu od 70 kvadrata koji je procijenjen na milijun kuna.

Potpredsjednik Sabora suvlasnik je kuće od 212 kvadrata u Puli koju je naslijedio, a vrijedna je 1,5 milijuna kuna. Radinova supruga vlasnica je vozilo Reunalt Megan starog osam godina i vrijednog 7 tisuća kuna, a vozilo je stekla zaduženjem kod banke. Supruga posjeduje i 33 dionice Hrvatskog telekoma, a vrijednost po dionici je 160 kuna. Ima i jednu dionicu INA-e vrijednu 3.200 kuna. Iako Furio Radin nema prikazane štednje, njegova je supruga uštedjela 30.250 eura.

Tagovi: Furio Radin, imovinska kartica, Helena Štimac Radin, Zagrebačka banka, Istra
PROČITAJ I OVO
Potvrđena prva dva slučaja južnoafričkog soja u Hrvatskoj
VIRUS
Potvrđena prva dva slučaja južnoafričkog soja u Hrvatskoj
ZAGREB - Potvrđena su prva dva slučaja južnoafričkog soja koronavirusa u Hrvatskoj.
U sjeverni Jadran kroz otpadne vode brodova stigli rebraši, štetni i za ribu i za turizam
REBRAŠI
U sjeverni Jadran kroz otpadne vode brodova stigli rebraši, štetni i za ribu i za turizam
RIJEKA - Prošle je godine u sjevernom Jadranu zabilježena najveća količina rebraša, životinja nalik meduzama štetnih za riblji fond i turizam koje su najvjerojatnije stigle u balastnim vodama brodova, upozoravaju hrvatski znanstvenici.
U Sloveniji potvrđen prvi slučaj južnoafričkog soja koronavirusa
VIRUS
U Sloveniji potvrđen prvi slučaj južnoafričkog soja koronavirusa
LJUBLJANA - U Sloveniji je potvrđen prvi slučaj zaraze južnoafričkim sojem koronavirusa, potvrdio je u petak slovenski ministar zdravstva Janez Poklukar.
Zašto je Amnesty okrenuo leđa Navaljnom?
SPORNE IZJAVE
Zašto je Amnesty okrenuo leđa Navaljnom?
BERLIN - Zbog nekadašnjih spornih izjava, Amnesty International ne tretira više Navaljnog kao „zatvorenika savjesti“. Što o tome kažu njemački političari?
Pokrenuta peticija za zabranu držanja pasa na lancu
PETICIJA
Pokrenuta peticija za zabranu držanja pasa na lancu
ZAGREB - Pokrenuta je peticija za zakonsku zabranu držanja pasa na lancu, za što se bore još od 2005. godine, naglasivši da životinje treba spasiti od lanca koji im ograničava kretanje na svega nekoliko metara.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE