GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Što piše u imovinskoj kartici Furija Radina?

Što piše u imovinskoj kartici Furija Radina?
IMOVINA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.09.2020 / 19:48
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Objavljena je imovinska kartica potpredsjednika Sabora Furija Radina koji će mjesečno primati 20.952 kuna.

Njegova kartica je gotovo identična kao i ona koju je predao 2018. godine, osim što više nema kredit koji je u međuvremenu otplatila njegova supruga. U novoj kartici, tako više nema supruginog kredita od 15 tisuća eura kojeg je digla 2012. godine u Zagrebačkoj banci.

Furio Radin je i dalje županijski vijećnik u mirovanju, a mjesečno od primitaka koji se ne smatraju dohotkom i na koje se ne plaća porez, dobiva 2.500 kuna. Supruga mu je od 2004. godine zaposlena u Vladinom Uredu za ravnopravnost spolova. Od 2004. do 2011. godine bila je predstojnica tog Ureda, a od 2012. godine je ravnateljica gdje prima plaću od 15.969 kuna. Radin i dalje otplaćuje kredit od 15 tisuća eura koji je dignuo prije deset godina u Privrednoj banci Zagreb, a mjesečna rata mu je 9.250 kuna.

Sa suprugom je vlasnik i suvlasnik dvije kuće i stana čija ukupna vrijednost iznosi 4,5 milijuna kuna. Radin je naime vlasnik kuće s okućnicom od 230 kvadrata u Vintjanu procijenjene na 2,5 milijuna kuna, a kupio ju je od nesamostalnog rada, uz pomoć pozajmice, prodajom imovine i pomoću kredita. Supruga je vlasnica stana u centru Zagreba. Radi se o stanu od 70 kvadrata koji je procijenjen na milijun kuna.

Potpredsjednik Sabora suvlasnik je kuće od 212 kvadrata u Puli koju je naslijedio, a vrijedna je 1,5 milijuna kuna. Radinova supruga vlasnica je vozilo Reunalt Megan starog osam godina i vrijednog 7 tisuća kuna, a vozilo je stekla zaduženjem kod banke. Supruga posjeduje i 33 dionice Hrvatskog telekoma, a vrijednost po dionici je 160 kuna. Ima i jednu dionicu INA-e vrijednu 3.200 kuna. Iako Furio Radin nema prikazane štednje, njegova je supruga uštedjela 30.250 eura.

Tagovi: Furio Radin, imovinska kartica, Helena Štimac Radin, Zagrebačka banka, Istra
PROČITAJ I OVO
Capak: Sve smo pripremili u vezi cijepljenja, ali ne znamo kad cjepivo stiže ni u kojim količinama
CIJEPLJENJE
Capak: Sve smo pripremili u vezi cijepljenja, ali ne znamo kad cjepivo stiže ni u kojim količinama
ZAGREB - Ravnatelj HZJZ-a Krunoslav Capak rekao je u utorak kako još nemamo potvrđen prvi slučaj gripe, no može ga se očekivati kroz tjedan ili deset dana, a dodao je i kako misli da nećemo imati puno slučajeva te bolesti te da će se tom situacijom moći lako vladati.
Šostar kaže da bi prijavio susjede
OTKRIĆA
Šostar kaže da bi prijavio susjede
ZAGREB - Dr. Zvonimir Šostar, ravnatelj Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „dr. Andrija Štampar", rekao je večeras da situacija još nije takva da bi srednje škole trebale prijeći na online nastavu jer su zdrava djeca u školama još uvijek pod kontroliranim uvjetima.
Kardinal Puljić pozitivan na koronavirus
VIRUS
Kardinal Puljić pozitivan na koronavirus
SARAJEVO - Vrhbosanski nadbiskup, kardinal Vinko Puljić pozitivan je na koronavirus i ima blage simptome covida-19, objavila je u utorak nadbiskupija.
Đikić: Radman, Lauc i Primorac šire fake news
SUKOB MEĐU ZNANSTVENICIMA
Đikić: Radman, Lauc i Primorac šire fake news
ZAGREB - "Capak kaže da mjere djeluju. Za to nema nijednog podatka. Hrvatska ima 1040 ljudi na 100.000 zaraženih u dvotjednom prosjeku. To je najgori broj nakon Luksemburga."
Markotić: Liječnica koja si je oduzela život bila izvrsna stručnjakinja i čovjek
TRAGEDIJA
Markotić: Liječnica koja si je oduzela život bila izvrsna stručnjakinja i čovjek
ZAGREB - Liječnica koja je u Klinici "Dr. Fran Mihaljević" liječila covid bolesnike u svom je stanu počinila samoubojstvo, izvijestila je u ponedjeljak RTL televizija, a ravnateljica Klinike Alemka Markotić izjavila je kako je bila izvrsna stručnjakinja i čovjek krajnje predan svome poslu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE