GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Split: Bojan Ivošević na čelu Stožera civilne zaštite

Split: Bojan Ivošević na čelu Stožera civilne zaštite
IMENOVANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.06.2021 / 16:38
Autor: SEEbiz

SPLIT - Zamjenik splitskog gradonačelnika Bojan Ivošević od danas je načelnik Stožera civilne zaštite grada Splita, izvijestili su u utorak iz ureda grada.

Gradonačelnik Ivica Puljak donio je odluku o osnivanju Stožera civilne zaštite Grada Splita, stručnog, operativnog i koordinativnog tijela za provođenje mjera i aktivnosti civilne zaštite u velikim nesrećama i katastrofama. Stožer broji 12 članova, a za načelnika splitskog Stožera gradonačelnik je imenovao svog zamjenika Bojana Ivoševića.

Pročelnica Ureda Grada Marina Protić, imenovana je zamjenicom načelnika Stožera.

"Stožer obavlja zadaće koje se odnose na prikupljanje i obradu informacija ranog upozoravanja o mogućnosti nastanka velike nesreće i katastrofe, razvija plan djelovanja sustava civilne zaštite, upravlja reagiranjem sustava civilne zaštite, obavlja poslove informiranja javnosti i predlaže donošenja odluke o prestanku provođenja mjera i aktivnosti u sustavu civilne zaštite.

Načelnik upravlja radom Stožera, a u slučaju proglašavanja velike nesreće rukovođenje Stožerom preuzima gradonačelnik Splita", pojašnjava se u priopćenju.

Tagovi: Split, Bojan Ivošević, Stožer civilne zaštite
PROČITAJ I OVO
Dva dana uoči izbora u Njemačkoj vlada potpuna neizvjesnost oko ishoda
NEIZVJESNO
Dva dana uoči izbora u Njemačkoj vlada potpuna neizvjesnost oko ishoda
BERLIN - Njemačka se nakon dugo vremena ponovno nalazi pred izborima čiji je ishod potpuno neizvjestan: u nedjelju se očekuje tijesna borba za prvo mjesto između kršćanskih demokrata i socijaldemokrata, a potom i još neizvjesnije formiranje vladajuće koalicije nakon izbora.
EU se boji praznine nakon odlaska Angele Merkel
STRAHOVANJA
EU se boji praznine nakon odlaska Angele Merkel
BRUXELLES - Odlazak Angele Merkel s političke scene izaziva strah od praznine u Europskoj uniji, suočenoj s egzistencijalnim izazovima.
Odlazak Angele Merkel
KRAJ ERE
Odlazak Angele Merkel
BERLIN - Dok su autoritarni populisti bili u uzletu u Europi i SAD-u, zvali su je "predvodnicom slobodnog svijeta". Njemačka kancelarka Angela Merkel uskoro završava povijesnih 16 godina na vlasti s neizvjesnim nasljeđem u zemlji i inozemstvu.
Stručnjaci: Kraj pandemije koronavirusa? Ne tako brzo
PROCJENE
Stručnjaci: Kraj pandemije koronavirusa? Ne tako brzo
PARIZ - Opada broj slučajeva covida-19 i raste zamor od pandemije pa brojne zemlje ukidaju ograničenja uvedena kako bi se spriječilo širenje koronavirusa.
Popisalo se milijun ljudi
POPIS
Popisalo se milijun ljudi
ZAGREB - U prvoj fazi popisa stanovništva do jučer u 22,30 sati uspješno se samopopisalo milijun građana, izvijestio je u četvrtak Državni zavod za statistiku (DZS).
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE