GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Škoro Plenkovića nazvao političkim licemjerom i manipulatorom

Škoro Plenkovića nazvao političkim licemjerom i manipulatorom
OŠTRO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.10.2020 / 12:25
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro na facebooku je u nedjelju prozvao premijera Andreja Plenkovića za političko licemjerje i manipulatorstvo, istaknuvši kako je jedini sanitarni kordon na hrvatskoj političkoj sceni onaj kojim se birači ograđuju od HDZ-a.

Škoro se oglasio iz samoizolacije, nakon što je premijer Plenković u subotu izjavio kako je, nakon napada na Markov trg, cilj utvrditi je li počinitelj bio pod nečijim utjecajem, da li je imao pomagače, te vidjeti postoji li u hrvatskom društvu još takvih potencijalnih počinitelja i napraviti "sanitarni kordon" prema političkim strankama koje odobravaju ili nalaze razumijevanje za takve zločine.

"Kaže Andrej Plenković da će se boriti protiv radikalizacije društva i govora mržnje, te napraviti 'sanitarni kordon' prema Domovinskim pokretu, Mostu i drugima. Posebice kad su manjine u pitanju", napisao je čelnik Domovinskog pokreta na svojem facebook profilu.

"Recite, poštovani premijeru, a kad je vaš koalicijski partner plasirao u Novostima vijest da je moja Kim Ann Srpkinja koja je navodno pisala za četničke novine, a članovi HDZ-a bili zaposleni od izbornih stožera da je u komentarima na mrežnim platformama nazivaju četnikušom i mene četničkim zetom, je li vam tada palo na pamet osuditi govor mržnje i pozive na linč?", upitao je Škoro Plenkovića.

Istaknuo je kako se, ako ga desničarom čini to što mu "ne pada na pamet koalirati sa strankom ratnog zločinca Hadžića osuđenog na međunarodnom sudu u Haagu", on time ponosi "kao nikad dosad".

"To me čini većim štovateljem ljudskih prava i 'Europejcem' nego što ste vi ikada bili. A vas samo pukim političkim licemjerom i manipulatorom odvojenim od bilo kakve ljudskosti i osobne savjesti", ustvrdio je Škoro.

Plenkoviću je poručio i kako činjenica da je na prošlim izborima HDZ dobio 300 tisuća glasova manje nego na prethodnim pokazuje da je "jedini sanitarni kordon na hrvatskoj političkoj sceni onaj kojim se birači polako ograđuju" od te stranke.

Tagovi: Miroslav Škoro, Andrej Plenković, Domovinski pokret
PROČITAJ I OVO
Njemački mediji: Plenković će imati velike muke kako bi sastavio većinu
ODJECI
Njemački mediji: Plenković će imati velike muke kako bi sastavio većinu
BERLIN - Mediji s njemačkoga govornog područja u analizama izbora u Hrvatskoj ukazuju na predstojeće mukotrpno sastavljanje vlade i ne isključuju mogućnost novih izbora.
Milinović: Ustavni sud vraća nas u kaljužu
PORUKE
Milinović: Ustavni sud vraća nas u kaljužu
ZAGREB - Ne stišavaju se reakcije na odluku Ustavnog suda da Zoran Milanović ne može biti mandatar i predsjednik Vlade.
Preminula Bojana Janković
IN MEMORIAM
Preminula Bojana Janković
BEOGRAD - Beživotno telo B.J. (1977) pronađeno je sinoć oko 19 u stanu u Ulici Đure Daničića, u Starom gradu.
Direktor CIA-e: Realan rizik da bi Ukrajina mogla izgubiti rat do kraja 2024.
RIZICI
Direktor CIA-e: Realan rizik da bi Ukrajina mogla izgubiti rat do kraja 2024.
WASHINGTON - Direktor američke Središnje obavještajne agencije (CIA) William Burns upozorio je da postoji "realni rizik" da bi Ukrajinci mogli izgubiti rat od Rusije na bojnom polju do kraja 2024. godine.
Preminuo Brano Mićunović
IN MEMORIAM
Preminuo Brano Mićunović
BUDVA - Taj Nikšićanin imao je razvijen biznis u Crnoj Gori, ali je najčešće pominjan kao osoba koja je rukovodila organizovanim kriminalom.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE