GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Škoro osniva politički pokret

Škoro osniva politički pokret
POTEZI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.02.2020 / 08:46
Autor: SEEbiz / N1 info
ZAGREB - Miroslav Škoro danas će u Zagrebu osnovati politički pokret. Osnivanje je najavio prije nekoliko dana putem svoje Facebook stranice.

Bivši kandidat za predsjednika države Miroslav Škoro na Facebooku je najavio osnivanje pokreta koji će okupljati sve koji žele drugačije odnose u Hrvatskoj te da će se do kraja veljače održati osnivačka skupština njegove stranke.

I održava se danas, 29.veljače u hotelu Panorama u Zagrebu. Zatvorena je za javnost, a izjave su predviđene za 14 sati.

Suverenisti Hrvoje Zekanović i Ladislav Ilčić u petak su izrazili nadu u uspostavu suradnje s budućom strankom Miroslava Škore, s kojim su najavili pregovore o suradnji uoči parlamentarnih izbora.

"Dobar dio hrvatskog naroda kroz različite građanske inicijative izrazio je želju za zajedništvom svih suverenističkih snaga. Nadam se da ćemo biti veliko iznenađenje idućih parlamentarnih izbora", istaknuo je Ilčić, upitan za okupljanje nove političke platforme na konferenciji za novinare koju je Zekanović u Saboru sazvao na temu izazova umjetne inteligencije.

"Razgovarali smo sa Škorom, no preduvjet je da osnuje stranku kako bismo mogli zajedno izaći na parlamentarne izbore. Nezavisne liste i pojedinci ne mogu koalirati sa strankama", rekao je Zekanović

Naime, Škoro je na proteklim predsjedničkim izborima bio nezavisni kandidat, a potporu mu je dala i stranka Hrvatski suverenisti.

Tagovi: Miroslav Škoro, Hrvoje Zekanović, Ladislav Ilčić
PROČITAJ I OVO
Predstavnik Bošnjaka Hodžić izabran u Sabor, upao i Furio Radin
MANJINCI
Predstavnik Bošnjaka Hodžić izabran u Sabor, upao i Furio Radin
ZAGREB - Armin Hodžić, kandidat Nacionalne koordinacije Bošnjaka u Hrvatskoj, preuzeo je od Ermine Lekaj Prljaskaj (Unija Albanaca u Hrvatskoj) zastupanje pet nacionalnih manjina u Hrvatskom saboru, pokazuju rezultati saborskih izbora održanih u srijedu.
Eurobarometar: Raste interes Hrvata za europske izbore
INTERES
Eurobarometar: Raste interes Hrvata za europske izbore
ZAGREB - Interes Hrvata za predstojeće europske izbore značajno je veći nego prije pet godina, pokazuju u srijedu rezultati posljednjeg Eurobarometra prije izbora novog saziva Europskog parlamenta.
Hajdaš Dončić dobio više preferencijalnih glasova od Grbina
SDP
Hajdaš Dončić dobio više preferencijalnih glasova od Grbina
ZAGREB - Preferencijalni glasovi na parlamentarnim izborima, održanima jučer, većinom su otišli nositeljima stranačkih lista po izbornim jedinicama.
Ovo su najveći gubitnici izbora
TEŽAK PAD
Ovo su najveći gubitnici izbora
ZAGREB - Najveći gubitnici izbora nedvojbeno su Davorko Vidović i ekipa okupljena u stranku Socijaldemokrati.
Raos: Plenković će pokušati izbjeći DP
ANALITIČARI
Raos: Plenković će pokušati izbjeći DP
ZAGREB - Zbrajaju se i posljednji glasovi birača na parlamentarnim izborima. HDZ ima najviše mandata, 61, ali samostalno nedovoljno za sastavljanje vlade.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE