GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sin Igora Štimca prijavljen za obiteljsko nasilje

Sin Igora Štimca prijavljen za obiteljsko nasilje
PRIJAVA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.05.2020 / 19:05
Autor: SEEbiz / Jutarnji list
SPLIT - Sin poznatog bivšeg nogometaša iz Splita prijavljen je prekršajno za obiteljsko nasilje i remećenje javnog reda i mira. Dalmatinski portal doznaje da se radi o Igoru Štimcu.

Nakon privođenja u policiju u četvrtak navečer bio je toliko pijan da nije mogao razgovjetno kazati što se dogodilo, piše Slobodna Dalmacija.

Kako saznajemo malo iza 19 sati došlo je do svađe između sina i oca da bi u nekom trenutku pijani mladić napao i sestru.Prvo je vikao na oca ispred zgrade i na stepeništu zgrade na rubnom dijelu grada. Kada je situacija eskalirala, počeo je fizički nasrtati na njega i udarati ga rukama gdje god je stigao.

Pokušavajući smiriti situaciju, njegova sestra je izašla vani nakon čega dolazi do situacije u kojoj se i nasilni mladić ozlijedio.

Naime, pokušao je preskočiti ogradu terase, ali kako je bio pod utjecajem alkohola pao je i ozlijedio se.

Prilikom toga nastavio je s vikanjem i galamom i pokušajima prelaska ograde. Kada ga je sestra ponovno pokušala smiriti udario je i nju. Svemu su svjedočili susjedi ne usuđujući se miješati u situaciju, ali su pozvali policiju.

Nakon dolaska policije odveden je na Hitnu pomoć gdje je utvrđeno da ima teške tjelesne ozljede frakturu potkoljenice i ručnog zgloba. Sestra mu i otac nisu trebali liječničku pomoć, piše Slobodna Dalmacija.

- Ne bih ništa komentirao, nije mi do razgovora - odgovorio je Štimac kad smo ga pitali za izjavu.

Zapisnik su napravili službenici Druge policjiske postaje Split koji su podnijeli i optužni prijedlog protiv mladića u kojem su navedena dva prekršaja. Nakon što se otrijeznio u petak ujutro priveden je na Prekršajni sud u Splitu.

Nešto ranije, Igor Štimac za Dalmatinski portal je potvrdio incident.

- Istina je, no ne bih išao u detalje. Takve stvari se trebaju rješavati unutar obitelji - rekao je Štimac i dodao ga policija nije prijavila, već da je on oštećena strana. Što se tiče sina, samo je rekao.

- Radio je majmunarije...

Tagovi: Igor Štimac, obiteljsko nasilje
PROČITAJ I OVO
Koji je sljedeći potez Milanovića? Analitičar objašnjava
ANALITIČARI
Koji je sljedeći potez Milanovića? Analitičar objašnjava
ZAGREB - Politički analitičar Ivan Rimac bio je gost Novog dana N1 televizije s kojom je komentirao izbornu noć i moguće koalicije nakon izbora.
Grmoja: HDZ je blizu da sastavi vladu
PREDVIĐANJA
Grmoja: HDZ je blizu da sastavi vladu
ZAGREB - Nikola Grmoja iz Mosta za N1 je govorio o dojmovima nakon izbora i mogućim koalicijama. Most održava sastanak kako bi analizirao rezultate izbora.
Plenković: Vrlo skoro će se doznati s kim će HDZ formirati većinu
NEODREĐEN
Plenković: Vrlo skoro će se doznati s kim će HDZ formirati većinu
ZAGREB - Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković najavio je u četvrtak da će se vrlo skoro doznati s kim će HDZ formirati većinu u Saboru.
Lacković: Bit ću dio pregovaračkog tima DP-a
NAJAVE
Lacković: Bit ću dio pregovaračkog tima DP-a
KOPRIVNICA - Nezavisni Željko Lacković koji je u IV. izbornoj jedinici preferencijalnim glasovima s liste Domovinskog pokreta, Pravo i pravda, Nezavisni, DHSS i Zelena lista osvoji saborski mandat, rekao je u četvrtak Hini da neće solirati nego će biti dio pregovaračkog tima DP-a i partnera.
Svjetske agencije: Pred Hrvatskom su teški dani političkih pregovora
REALNO
Svjetske agencije: Pred Hrvatskom su teški dani političkih pregovora
ZAGREB - Pred Hrvatskom su, nakon parlamentarnih izbora održanih u srijedu, teški pregovori za formirajnje vladajuće većine ili nestabilno razdoblje s manjinskom vladom, ocjenjuju u četvrtak svjetske agencije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE