GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Severini sud u Splitu vratio sina

Severini sud u Splitu vratio sina
ODLUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.02.2024 / 16:32
Autor: SEEbiz
SPLIT - Svega dvadesetak dana nakon što je u javnosti veliku buru izazvalo rješenje Vrhovnog suda koji je ukinuo odluku splitskog Županijskog suda vezanu za zajedničko skrbništvo Severine Vučković i Milana Popovića nad njihovim sinom, u ovom slučaju, koji je već godinama u fokusu javnosti, ponovno je došlo do (ne)očekivanog obrata.

Severina Vučković i njezina odvjetnica Jasminka Biloš potvrdile su za N1 da je splitski Županijski sud na svojoj sjednici održanoj 6. veljače ove godine praktično ponovio svoju prijašnju pravomoćnu odluku po kojoj su otac i majka 12-godišnjeg dječaka dužni “roditeljsku skrb obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno”, a dijete, istom odlukom, živi s majkom dok otac ostvaruje prvo na susrete.

Severina Vučković oglasila se nakon što je sud u Splitu donio odluku kojom se pjevačici vraća ravnopravno skrbništvo nad sinom koje je odlukom Vrhovnog suda nedavno bilo vraćeno dječakovom ocu, njezinom bivšem partneru Milanu Popoviću.

“Nisam uopće očekivala da će splitski Županijski sud tako brzo donijeti novu odluku jer do sada je u mom slučaju, odnosno mog djeteta, sve bilo sporo, prepuno nepravde i korupcije.

Splitski sud ponovno je donio presudu kao i 2021., koja je pola – pola, dobro je da su vratili na to, sve je bolje od dva puta tjedno po četiri sata, ali ja na ovome neću stati – ići ću do kraja, tražit ću samostalno skrbništvo i svakako se nastavljam boriti za sve žene, odnosno njihovu djecu s kojima se sustav lopta, žrtava sustava i institucija, ‘moćnih i nemoćnih žena i ženica’.

Inače, veliko je slavlje u našoj kući. Slavimo dva rođendana, a borba se nastavlja…”, poručila je Severina nakon što joj je sud vratio skrbništvo nad sinom.

Tagovi: Severina, milan popović
PROČITAJ I OVO
Anketa pokazala: Dvije trećine građana smatra da je DP prevario birače
VOX POPULI
Anketa pokazala: Dvije trećine građana smatra da je DP prevario birače
ZAGREB - Domovinski pokret je prevario svoje birače, u kampanji je HDZ nazivao izdajnicima, a sada idu u koaliciju, kažu dvije trećine ispitanih (67,3 posto).
Tusk: Poljska počinje s podizanjem utvrda na istočnoj granici
NAJAVE
Tusk: Poljska počinje s podizanjem utvrda na istočnoj granici
VARŠAVA - Poljski premijer Donald Tusk u subotu je rekao da Poljska počinje raditi na daljnjem jačanju cijele istočne granice, u trenutku dok se zemlja suočava s, kako je kazao, sve snažnijim "hibridnim ratom" zbog ilegalnih migranata iz Bjelorusije.
Plenković: O sastavu Vlade razgovarat ćemo kada bude gotov
TEHNIČKI PREMIJER
Plenković: O sastavu Vlade razgovarat ćemo kada bude gotov
POREČ - Predsjednik Vlade Andrej Plenković u subotu je novinarima u Poreču potvrdio da od ponedjeljka nastavlja razgovore s ministrima, novim kandidatima za ministre, te s koalicijskim partnerima, o sastavljanju nove Vlade ne želeći govoriti o imenima novih ministara.
Pupovac: Domovinski pokret je ekstreman
STAVOVI
Pupovac: Domovinski pokret je ekstreman
ZAGREB - Milorad Pupovac, predsjednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS), rekao je u intervjuu za HRT da SDSS nije dao potpis za stvaranje vlade, premda su manjine deklarirale podršku Andreju Plenkoviću.
Milanović: Domovinski pokret mora odlučiti hoće li se baviti politikom ili neće
PORUKE
Milanović: Domovinski pokret mora odlučiti hoće li se baviti politikom ili neće
TUZLA - "Nemam ni dobra ni loša očekivanja, na njima je. HDZ nije napravio ništa."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE