GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Selak Raspudić ponudila koaliciju Tomaševiću

Selak Raspudić ponudila koaliciju Tomaševiću
DRUGAČIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.07.2020 / 23:39
Autor: SEEbiz / Jutarnji list
ZAGREB - Sudjelujući u srijedu u predizbornom sučeljavanju na Hrvatskoj radioteleviziji, Marija Selak Raspudić, prva na izbornoj listi Mosta u I. izbornoj jedinici na parlamentarnim izborima, rekla je da koalicija Možemo-Nova ljevica-Radnička fronta-ORaH-Zagreb je naš-Za Grad, koju je na sučeljavanju predstavljao prvi na listi u I. izbornoj jedinici Tomislav Tomašević, ima krasne zelene i neke druge politike da će s tom političkom opcijom rado koalirati ako obje političke opcije uđu u Hrvatski sabor.

Selak Raspudić to je ustvrdila tijekom završnog obraćanja koje je došlo na samom kraju sučeljavanja u kojem su osim nje i Tomaševića sudjelovali Krešimir Bubalo iz Domovinskog pokreta, Tomislav Ćorić iz HDZ-a, Ivan Vilibor Sinčić iz koalicije "Dosta pljačke" te Rajko Ostojić iz Restart koalicije.

"Dragi građani, ja ću vas pozvati samo da glasate. Ne želim vas ponižavati time da sebe reklamiram, vi najbolje znate gdje vaše srce i razum žele. Mislim da trebamo mijenjati stvari u ovoj zemlji, da su drugačiji svjetovi mogući, da naša mala Hrvatska ne mora biti tako rijetko radosna, kao što je rekao Vlado Gotovac i kao što sam ja rekla na početku. Ovo neću iskoristiti za samoreklamu, ali ću iskoristiti da pokažem primjerom da se već sada mogu mijenjati paradigme", rekla je Selak Raspudić te se okrenula prema Tomaševiću koji je u studiju stajao s njezine lijeve strane.

"Gospodine Tomašević ja vam želim sreću na ovim izborima", rekla je Selak Raspudić na što je Tomašević rekao da i on njoj želi sreću. Selak Raspudić je potom nastavila: "Mislim da imate krasne zelene politike i neke druge politike s kojima ću rado, bez obzira na ova razilaženja, koalirati s vama ako se nađemo zajedno u Saboru."

Selak Raspudić je potom poželjela sreću i Krešimiru Bubalu koji je u sučeljavanju sudjelovao ispred Domovinskog pokreta jer je, kako je rekla, nova opcija.

"Prikupili ste određeni broj birača i samim time ponudili nadu. Upravo ta će nada omogućiti da se neki drugi ljudi aktiviraju u budućnosti. Ta će nam demokratizacija omogućiti da prestanemo živjeti ovaj duopol (HDZ-a i SDP-a) koji smo do sada živjeli", zaključila je Selak Raspudić.

Nešto ranije u debati, Bubalo je rekao da Domovinski pokret ne bi koalirao s 'Pupovcem, žetončićima, globalistima', nego da žele sa suverenistima, koji žele provoditi jasnu suverenističku politiku, ali isto tako i kompetentnim ljudima, a' najbliže nam je ovdje u studiju Most'.

Tagovi: Marija Selak Raspudić, Tomislav Tomašević, Most nezavisnih lista, Možemo!, Krešimir Bubalo, Domovinski pokret
PROČITAJ I OVO
Plenković predstavio HDZ-ov program i izborne liste, ima iznenađenja
HDZ
Plenković predstavio HDZ-ov program i izborne liste, ima iznenađenja
ZAGREB - Predsjednik Vlade Andrej Plenković, predstavio je izborni program i liste s imenima kandidata.
Jandroković: Milanovićeve izjave o Turudiću su opasne
REAKCIJE
Jandroković: Milanovićeve izjave o Turudiću su opasne
ZAGREB - "S takvim stvarima se ne igramo, imali smo iskustva da su se dogodila već ubojstva gdje su žrtve bile javne osobe."
Plenković osvanuo na TikToku
DRUŠTVENE MREŽE
Plenković osvanuo na TikToku
ZAGREB - Andrej Plenković je u jeku kampanje otvorio profil na još jednoj društvenoj mreži, a riječ je o TikToku.
Rijeke pravde predale izborne liste, Grbin najavio pobjedu
LISTE
Rijeke pravde predale izborne liste, Grbin najavio pobjedu
ZAGREB - Izborne liste Državnom izbornom povjerenstvu tijekom dana predao je i SDP odnosno njihova koalicija Rijeke pravde.
Nova akcija EU tužitelja, troje uhićenih
UHIĆENJA
Nova akcija EU tužitelja, troje uhićenih
ZAGREB - Ured europskog javnog tužitelja (EPPO) u Zagrebu pokrenuo je istragu protiv četiri osobe i jedne tvrtke zbog tri subvencijske prijevare i krivotvorenja isprava.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE