GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Priredbe u Osječko-baranjskoj županiji samo uz preporuke Zavoda za javno zdravstvo

Priredbe u Osječko-baranjskoj županiji samo uz preporuke Zavoda za javno zdravstvo
ODLUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.07.2020 / 13:29
Autor: SEEbiz / H
OSIJEK - Osječko-baranjski stožer Civilne zaštite odlučio je u petak da će za sve priredbe na području županije, županijski Zavod za javno zdravstvo davati preporuke pod kojim se načinima i uvjetima te priredbe mogu održati.

Načelnik stožera, dožupan Goran Ivanović izjavio je da današnje brojke od 20 novooboljelih od koronavirusa nisu iznenađujuće, jer još uvijek postoji problem s nepridržavanjem mjera Zavoda za javno zdravstvo i Nacionalnog stožera Civilne zaštite.

Stožer je ranije izvijestio kako je u Osječko-baranjskoj županiji 20 novoboljelih osoba, od kojih 12 iz Đakova, sedam iz Višnjevca i jedna iz Feričanaca, i svi su kontakti ranije oboljelih osoba.

To nije dobro, i to će nam se skroz događati, ako ne budemo poštovali mjere, prije svega socijalne distance i nošenja maski u zatvorenim prostorima, poručio je Ivanović.

Pozitivne časne sestre iz Đakova koje su bile u samoizolaciji

Pozvao je građane da se pridržavaju propisanih mjera te smatra da će situacija u narednim danima biti puno bolja nego što je sada.

Potvrdio je da su od svih 12 novoboljelih iz Đakova časne sestre iz samostana Milosrdnih sestara sv. Križa, gdje je od početka pojave virusa Covid 19 evidenitrano više od 90 oboljelih osoba.

Dodao je kako su novoboljele časne sestre bile u samoizolaciji, a svi su njihovi kontakti utvrđeni.

Tagovi: Osječko-baranjska županija, Goran Ivanović, Đakovo, koronavirus u Hrvatskoj
PROČITAJ I OVO
Plenković o ograđenom Markovom trgu: Što ne otvorimo Pantovčak?
PREMIJER
Plenković o ograđenom Markovom trgu: Što ne otvorimo Pantovčak?
ZAGREB - Glavna vladajuća stranka HDZ predala je u rano popodne izborne liste Državnom izbornom povjerenstvu, a medijima se nakon predaje obratio predsjednik te stranke Andrej Plenković.
Pupovac izgubio živce nakon predaje liste
NERVOZA
Pupovac izgubio živce nakon predaje liste
ZAGREB - Samostalna demokratska srpska stranka (SDSS) održala je konferenciju za novinare na kojoj su Milorad Pupovac, Dragana Jeckov i Anja Šimpraga predstavili izborni program za predstojeće parlamentarne izbore.
Udvostručena dobit Huaweija u 2023.
UZLET
Udvostručena dobit Huaweija u 2023.
PEKING - Kineska telekomunikacijska tvrtka Huawei objavila je u petak da se njena neto dobit za 2023. više nego udvostručila zahvaljujući boljoj ponudi proizvoda.
Poljska digla borbene avione zbog ruskih projektila
RAT U UKRAJINI
Poljska digla borbene avione zbog ruskih projektila
VARŠAVA - Ruske snage rano u petak gađale su infrastrukturu u okrugu Kamjanske blizu ukrajinskog grada Dnjipra, pri čemu je najmanje jedna osoba ozlijeđena, rekao je regionalni guverner, dok je medijska kuća Suspilne izvijestila o eksplozijama i u Ivano-Frankovskoj i Hmeljničkoj oblasti.
Lavrov: Ukrajinski mirovni plan je besmislen
OCJENE
Lavrov: Ukrajinski mirovni plan je besmislen
MOSKVA - Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov izjavio je da je mirovni plan koji je predložila Ukrajina besmislen jer se temelji na neprihvatljivim idejama poput povlačenja Moskve iz područja koja je zauzela.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE