GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Policija i Uskok u akciji uhićenja zbog poreznih prijevara

Policija i Uskok u akciji uhićenja zbog poreznih prijevara
UHIĆENJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.05.2022 / 13:53
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Nekoliko osoba uhićeno je na virovitičko-podravskom i zagrebačkom području zbog višemilijunskih poreznih prijevara, izvijestili su u subotu Ravnateljstvo policije i Uskok koji nad osumnjičenima provode hitne dokazne radnje.

Istraživanje nad nekoliko osoba zbog sumnje da su počinile porezna kaznena djela i pribavile nepripadnu višemilijunsku materijalnu korist provode Policijski nacionalni ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta nadležan za Osijek u koordinaciji s Uskokom.

Ravnateljstvo policije izvijestilo je da je u tijeku provođenje dokaznih radnji na području policijskih uprava virovitičko-podravske i zagrebačke te da je protiv osumnjičenika, koji će tijekom dana biti predani pritvorskom nadzorniku, podnesena kaznena prijava.

Uskok je izvijestio da su uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji rezultat kriminalističkog istraživanja a odnose se na više osoba za koje se sumnja da su počinile porezna kaznena djela u sastavu zločinačkog udruženja.

Nakon ispitivanja osumnjičenika Uskok će donijeti odluku hoće li protiv osumnjičenika tražiti istražni zatvor.

Tagovi: uhićenja, porezne prijevare, Uskok
PROČITAJ I OVO
Plenković o ograđenom Markovom trgu: Što ne otvorimo Pantovčak?
PREMIJER
Plenković o ograđenom Markovom trgu: Što ne otvorimo Pantovčak?
ZAGREB - Glavna vladajuća stranka HDZ predala je u rano popodne izborne liste Državnom izbornom povjerenstvu, a medijima se nakon predaje obratio predsjednik te stranke Andrej Plenković.
Pupovac izgubio živce nakon predaje liste
NERVOZA
Pupovac izgubio živce nakon predaje liste
ZAGREB - Samostalna demokratska srpska stranka (SDSS) održala je konferenciju za novinare na kojoj su Milorad Pupovac, Dragana Jeckov i Anja Šimpraga predstavili izborni program za predstojeće parlamentarne izbore.
Udvostručena dobit Huaweija u 2023.
UZLET
Udvostručena dobit Huaweija u 2023.
PEKING - Kineska telekomunikacijska tvrtka Huawei objavila je u petak da se njena neto dobit za 2023. više nego udvostručila zahvaljujući boljoj ponudi proizvoda.
Poljska digla borbene avione zbog ruskih projektila
RAT U UKRAJINI
Poljska digla borbene avione zbog ruskih projektila
VARŠAVA - Ruske snage rano u petak gađale su infrastrukturu u okrugu Kamjanske blizu ukrajinskog grada Dnjipra, pri čemu je najmanje jedna osoba ozlijeđena, rekao je regionalni guverner, dok je medijska kuća Suspilne izvijestila o eksplozijama i u Ivano-Frankovskoj i Hmeljničkoj oblasti.
Lavrov: Ukrajinski mirovni plan je besmislen
OCJENE
Lavrov: Ukrajinski mirovni plan je besmislen
MOSKVA - Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov izjavio je da je mirovni plan koji je predložila Ukrajina besmislen jer se temelji na neprihvatljivim idejama poput povlačenja Moskve iz područja koja je zauzela.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE