GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Plenković: Računam na Krstičevića

Plenković: Računam na Krstičevića
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.05.2020 / 20:34
Autor: SEEbiz / H
DUBROVNIK - Predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković izjavio je u ponedjeljak u Dubrovačkim Vrtovima Sunca u Orašcu kako je Damir Krstičević, bivši potpredsjednik Vlade i ministar obrane, dio HDZ-ovog tima i da na njega računa na skorašnjim parlamentarnim izborima.

Dodao je da će se pitanjem sastavljanja izbornih lista početi baviti nakon srijede i turneje kroz Dalmaciju.

Plenković je danas sudjelovao na proširenoj sjednici predsjedništva Županijskog odbora HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije, koji je ocijenio jednom od najvažnijih HDZ-ovih organizacija sa sjajnim rezultatima.

„Puno je projekata koje Vlada podupire, a puno je i projekata EU koje kontinuirano ostvarujemo u ovom dijelu Hrvatske. Vidjeli smo gradilište Pelješkog mosta, a razgovarat ćemo o nizu aktivnosti kako unaprijediti život na krajnjem jugu Hrvatske“, istaknuo je Plenković.

Premijer je prethodno obišao gradilište Pelješkog mosta, a u utorak će u Dubrovniku nazočiti svečanosti potpisivanja ugovora „Rekonstrukcija i proširenje Lapadske obale, II, III i IV. faza izgradnje“.

Tagovi: Andrej Plenković, Damir Krstičević, Dubrovački vrtovi sunca
PROČITAJ I OVO
Bilek: Manjine daju potporu Jandrokoviću za šefa Sabora
POTPORA
Bilek: Manjine daju potporu Jandrokoviću za šefa Sabora
ZAGREB - Predstavnik češke i slovačke nacionalne manjine Vladimir Bilek, u ime kluba nacionalnih manjina, poručio je za RTL da će dati potporu HDZ-ovu Gordanu Jandrokoviću za predsjednika Hrvatskog sabora. To bi značilo da će HDZ ako se dogovori s Domovinskim pokretom oformiti većinu.
Izvori: DP bi se mogao podijeliti
NESLUŽBENO
Izvori: DP bi se mogao podijeliti
ZAGREB - Domovinski pokret održao je prvu rundu službenih pregovora s HDZ-om. Iz DP-a su tvrdili da nema raskola i da kod njih vlada zajedništvo, no neslužbene informacije ipak govore nešto drugačije.
Plenković: Korumpirana ljevica želi porobiti institucije
JASNA PORUKA
Plenković: Korumpirana ljevica želi porobiti institucije
ZAGREB - Poručio je da će HDZ imati "dovoljno ruku" i sastaviti parlamentarnu većinu, naglasivši da razgovore vodi s ozbiljnima i odgovornima, no neće s Mostom, Možemo! i SDP-om koje je nazvao korumpiranima jer "žele porobiti neovisne institucije".
U Hrvatsku stiglo prvih šest Rafalea: Hrvatsko nebo je sada sigurnije
AVIONI
U Hrvatsku stiglo prvih šest Rafalea: Hrvatsko nebo je sada sigurnije
ZAGREB - Prvih šest od ukupno dvanaest višenamjenskih borbenih aviona Rafale u četvrtak je stiglo u Hrvatsku, dvije godine i pet mjeseci nakon potpisivanja ugovora s Francuskom vrijednog više od milijardu eura, a dolazak zadnjih od ugovorenih aviona očekuje se početkom sljedeće godine.
Hrebak: Samo su dvije opcije
PORUKE
Hrebak: Samo su dvije opcije
ZAGREB - Prije osam dana održani su parlamentarni izbori. Vladu još nemamo, a šanse da je sastave imaju i HDZ-ova i SDP-ova koalicija.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE