GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Plenković: Ne znam odakle Hrebaku da će izbori biti na proljeće

Plenković: Ne znam odakle Hrebaku da će izbori biti na proljeće
PREMIJER
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.01.2023 / 13:25
Autor: SEEbiz / N1 info
SINJ - Premijer Andrej Plenković, u pratnji ministara Tome Medveda, Davora Filipovića i Šime Erlića, boravi danas u Sinju, gdje je sudjelovao na svečanosti otvorenja Veteranskog centra.

Vezano uz ispitivanja koja se danas provode zbog nestanka ruske jahte, Plenković je kazao:

“Policija treba ispitati tko su ljudi koji su odveli jahtu i oni će o tome izvijestiti, ja nemam o tome nekih posebnih saznanja. Odgovorni su već smijenjeni u ministarstvu.”

Ministar Tomo Medved je odgovorio na novinarsko pitanje o izjavi gradonačelnika Sinja Mire Bulja da nisu pozvane sve obitelji koje su trebale biti pozvane.

“Žao mi je da gradonačelnik Bulj govori neistine, pozvali smo sve obitelji poginulih branitelja grada Sinja i Cetinske krajine, sve udruge iz Splitsko-dalmatinske županije. Prije službenog otvorenja krenuli smo obići spomen-obilježja. Poduzeli smo sve da danas nazoče obitelji čiji su članovi dali živote za slobodu koju imamo. Pojedinosti uslijed kojih pojedina obitelj nije došla ne mogu komentirati”, rekao je Medved.

Komentirajući izjavu koalicijskog partnera Daria Hrebaka da bi na proljeće mogli btii parlamentarni izbori, Plenković je rekao da ne zna odakle to njemu, ali da nisu o tome ni sa kim razgovarali.

“Logično da se oporba mora spremati kada svi skupa ne mogu dobiti (glasova, op.a) kao mi. Pobijedili smo udruženu oporbu 2020. s 25 razlike, 2016. sa 7 razlike. S ovakvim anketama, ni sam ne znam kolika bi ta razlika bila”, dodao je Plenković.

Tagovi: Andrej Plenković, Tomo Medved, Miro Bulj, Dario Hrebak
PROČITAJ I OVO
Snažan potres u Italiji, osjetio se i u Hrvatskoj
PODRHTAVANJE TLA
Snažan potres u Italiji, osjetio se i u Hrvatskoj
ZAGREB - Prema prvim podacima, potres se dogodio 13 kilometara od grada Tolmezza, a osjetio se i u susjednim zemljama, uključujući Sloveniju i dio Hrvatske.
Putin: Optužbe da će Rusija napasti Europu su potpuna besmislica
REAKCIJE
Putin: Optužbe da će Rusija napasti Europu su potpuna besmislica
MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin osudio je optužbe Zapada da se Rusija planira boriti protiv Europe. Nazvao ih je "potpunom besmislicom".
Mamić: Cijenim Milanovića, ali i Turudića
PORUKE
Mamić: Cijenim Milanovića, ali i Turudića
MEĐUGORJE - Nekadašnji “gazda” GNK Dinamo i bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić prekinuo je nakon godinu dana medijsku šutnju i dao veliki dvosatni intervju za Avaz TV.
Anušić: Hrvatska u potpunosti stoji uz Kosovo
SUSRETI
Anušić: Hrvatska u potpunosti stoji uz Kosovo
PRIŠTINA - Ministar obrane Ivan Anušić razgovarao je u srijedu u Prištini s kosovskim kolegom Ejupom Maqedoncijem o bilateralnoj obrambenoj suradnji i prenio mu poruku da Hrvatska "u potpunosti stoji uz Kosovo i pravo te zemlje na neovisnost", priopćilo je ministarstvo obrane (MORH).
Plenković: Nemam pojma tko je AP
PREMIJER
Plenković: Nemam pojma tko je AP
ZAGREB - S nama idu HSLS, HDS, HNS, Hrvatska stranka umirovljenika i Marijana Petir, rekao je Plenković.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE