GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Pauk priznao da ga je sin opelješio

Pauk priznao da ga je sin opelješio
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.05.2020 / 21:41
Autor: SEEbiz / Šibenik IN
ŠIBENIK - Iako iz šibenske policije nije bilo službenih izvješća o ovom slučaju, gradski kuloari brujali su o tome da je žrtva krađe visokopozicionirani šibenski HDZ-ovac, a da je žrtva iznude član njegove obitelji.

Glasnogovornica PU Šibensko-kninske Marica Kosor potvrdila je da je akcija u tijeku, no demantirala je da je došlo do masovnih uhićenja.

ŠibenikIN je uspio dobiti potvrdu o uhićenju jedne osobe, 20-godišnjaka iz Šibenika, koji se nalazi u istražnom zatvoru pod sumnjom u kazneno djelo iznude. To su nam potvrdili njegov otac i odvjetnik Mladen Klarić.

- Tražili su nekakav novac, ali ništa nisu našli. Navodno je moj sin kupio motor od ukradenog novca. I to novca kojega nije on ukrao - rekao nam je u srijedu otac uhićenoga (podaci poznati redakciji).

Kako su sve gradske glasine išle u smjeru da je novac ukraden iz kuće Gorana Pauka, šibensko-kninskog župana, nazvali smo ga u petak, no on tada nije imao komentara.

Danas nam se javio porukom u kojoj je napisao:

„S obzirom da obrada traje, a novac je cilj iznude, o točnom iznosu ne mogu govoriti prije izjave nadležnih tijela, ali mogu vam kazati samo da je iznos puno manji od štednje navedene u mojoj imovinskoj kartici što očito medije prvenstveno interesira nauštrb bilo kakve zaštite djeteta. Lipi pozdrav.“

Točan iznos nestalog novca i sve okolnosti vezane uz krađu i iznudu zasad su nepoznanica, mediji su jutros spekulirali da se radi o iznosu od čak 650 tisuća kuna. Isto tako, ne zna se koliko je ukupno osoba uhićeno ili privedeno na obavijesni razgovor, no navodno je istragom obuhvaćeno njih tridesetak.

Tagovi: Goran Pauk, Marica Kosor
PROČITAJ I OVO
Udvostručena dobit Huaweija u 2023.
UZLET
Udvostručena dobit Huaweija u 2023.
PEKING - Kineska telekomunikacijska tvrtka Huawei objavila je u petak da se njena neto dobit za 2023. više nego udvostručila zahvaljujući boljoj ponudi proizvoda.
Poljska digla borbene avione zbog ruskih projektila
RAT U UKRAJINI
Poljska digla borbene avione zbog ruskih projektila
VARŠAVA - Ruske snage rano u petak gađale su infrastrukturu u okrugu Kamjanske blizu ukrajinskog grada Dnjipra, pri čemu je najmanje jedna osoba ozlijeđena, rekao je regionalni guverner, dok je medijska kuća Suspilne izvijestila o eksplozijama i u Ivano-Frankovskoj i Hmeljničkoj oblasti.
Lavrov: Ukrajinski mirovni plan je besmislen
OCJENE
Lavrov: Ukrajinski mirovni plan je besmislen
MOSKVA - Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov izjavio je da je mirovni plan koji je predložila Ukrajina besmislen jer se temelji na neprihvatljivim idejama poput povlačenja Moskve iz područja koja je zauzela.
Milanović: Imam posla s nasilnicima, moram biti glasan
PREDSJEDNIK
Milanović: Imam posla s nasilnicima, moram biti glasan
ZAGREB - "HDZ je nasilni rimski imperij u galskom selu, možete se boriti samo glasno kao Asterix."
Dodik: Pozivam Parlament BiH da ugasi OHR i protjera strance ili se RS povlači iz odlučivanja
PRIJETNJE
Dodik: Pozivam Parlament BiH da ugasi OHR i protjera strance ili se RS povlači iz odlučivanja
BANJA LUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik predložio je tokom današnjeg obraćanja u Narodnoj Skupštini RS-a način kako da se "relaksira" situacija u Bosni i Hercegovini. Pozvao je Parlamentarnu skupštinu BiH da ugasi međunarodne institucije u zemlji ili slijede kontramjere.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE